مال منم اومد ...من کنکور ریاضی رو افتادم دانشگاه پیام نور!!! اون وقت زبان و هنر افتادم دانشکده فنی البته فکر کنم بر اساس معدل هست این تقسیم بندی![]()
مال منم اومد ...من کنکور ریاضی رو افتادم دانشگاه پیام نور!!! اون وقت زبان و هنر افتادم دانشکده فنی البته فکر کنم بر اساس معدل هست این تقسیم بندی![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآره بر اساس معدله !
من افتادم مدرسه ی خودمون!البته پارسال پیش دانشگاهی بودم و الآن بعضی دبیرها و مدیر عوض شدن.
اينم بد نيست بخونيدش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول شماره ی دانش آموزیم یه 0 اضافه گذاشته. مال شما هم اینجوریه؟!
بچه ها دیدید چی شد !!!!!؟
کنکور امسال ساعت 7:30 برگزار میشه
حوزه های که من افتادم برای 2 تا کنکورم
حوزه ی کنکور ریاضی من : هنرستان پیام ، منطقه 5 تهران (ساعت 7:30 89/4/10)
حوزه ی کنکور زبان من : دانشکده نساجی ، دانشگاه امیرکبیر تهران (ساعت 15:00 89/4/11)
آرزوی موفقیت برای همه
فکر نکنم بر اساس معدل باشه. اگه اینجوری بود چرا حوزه ی من که معدلم از دوستم پایین تره ، نزدیک تر از اون افتاد ؟
-------------
برای منم اون صفر رو داره امیر.
-------------
راستی کارت آزمون آزاد هم بصورت اینترنتی هست یا باید بریم توی اون صفای ............... وایسیم؟
Last edited by BioHazard; 26-06-2010 at 09:36.
نه بابا! فرآیند آزمون یعنی توزیع سوال ها و تلاوت قرآن و... خود آزمون 8 شروع می شه. توی اطلاعیه هم گفته بودن...بچه ها دیدید چی شد !!!!!؟
کنکور امسال ساعت 7:30 برگزار میشه
امسال واسه اولين سال اينترنتيه !![]()
حالا بریم از قسمت ویرایش اطلاعات زیر کارت درستش بکنیم یا نه؟!!!
این نامردی در حق بچه های تجربی نیست ؟ منی که ریاضی هستم باید 135 تا سوال اختصاصی جواب ، بچه های تجربی که بخوان رشته هایی که زمین شناسیشون ضریب داره برن ، 170 تا سوال اوی همون 175 دقیقه جواب بدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)