تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 843 از 1042 اولاول ... 343743793833839840841842843844845846847853893943 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,421 به 8,430 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

اینترنت تنها حسنی که داره اینه که باید بتونه درعمر آدم صرفه جویی کنه . تعجب می کنم چرا اینجا همه از سرعتهای 64 و128 حرف می زنند وسئوال میکنند.
    دوست عزیز این به خاطر قانون مند بودن بچه های PCهستش. آخه بالای 128 غیر قانونییه

حامد

2. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

دوستان من بعد از چنـــــــــــــدین سال مودم ADSL رو ام رو عوض کردم و الان یه tp-link 8811 گرفتم
    اونوقت الان این تنظیم شد رو حالتی که خودش وصل میشه !‌ میخوام کاری کنم که از کانکشن خود من کانکت شه . چون صبانت دارم و میخوام از شبانه صبانت استفاده کنم ...اصلا میشه به همین صورت که هست هم شبانه وصل شمم..ا؟؟؟گه توضیح بدین ممنون میشم

ادیت:فک کنم جای اشتباه زدم شرمنده!
    Last edited by akharwarbaz; 21-08-2011 at 15:08.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

باید مودم روی حالت bridge باشه این یعنی پل و منظور از پل همون کانکشن هست

5. 2 کاربر از maziarb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

یه سوال داشتم از اساتید
    مخابرات ما هم اینترنت محدود داره هم نامحدود
    من الان اگه 128 محدود از مخابرات بگیرم
    پورتم باز میشه دیگه . درسته ؟ حالا میتونم از اینترنت نامحدود یه نفر دیگه استفاده کنم ؟
    چون یوزر و پسوردشو دارم.
    آیا این کار امکان پذیره ؟

با سپاس.......

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوستان من بعد از چنـــــــــــــدین سال مودم ADSL رو ام رو عوض کردم و الان یه tp-link 8811 گرفتم
    اونوقت الان این تنظیم شد رو حالتی که خودش وصل میشه !‌ میخوام کاری کنم که از کانکشن خود من کانکت شه . چون صبانت دارم و میخوام از شبانه صبانت استفاده کنم ...اصلا میشه به همین صورت که هست هم شبانه وصل شمم..ا؟؟؟گه توضیح بدین ممنون میشم

ادیت:فک کنم جای اشتباه زدم شرمنده!
    سلام
    من آموزش رو در قالب یک فیلم درآوردم. فقط کافیه دانلودش کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حامد

8. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام

یه سوال داشتم از اساتید
    مخابرات ما هم اینترنت محدود داره هم نامحدود
    من الان اگه 128 محدود از مخابرات بگیرم
    پورتم باز میشه دیگه . درسته ؟
    با سلام
    در ماین مورد باید بگم که پورت شما باز میشه.
    حالا میتونم از اینترنت نامحدود یه نفر دیگه استفاده کنم ؟
    چون یوزر و پسوردشو دارم.
    آیا این کار امکان پذیره ؟

با سپاس.......
    من در این مورد بعید می دونم که بشه. چون خودمم خواستم این کارو بکنم رفتم مخابرات سنگ قلابم کردن
    تا نظر دوستان دیگه چی باشه.

حامد

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سلام
    دوستان من ترافیک 3 ماه ام رو تو دو هفته خوردم الانم بخوام بازم شارژ کنم باید برای هر گیگ 5 تومن (در واقع روزی 5 تومن) بدم که خیلـــی زیاده!!!!
    حالا نمیشه برم از مخابرات یه نا محدود بگیرم روز ها رو با اون وصل شم و شب ها با هر دو؟ (با استفاده از یوزر پسورد) (و شب ها مودم های جدا ولی از یک خط)
    حالا اگر همزمان نمیشه با یوزر پسورد چی میشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    دوستان من ترافیک 3 ماه ام رو تو دو هفته خوردم الانم بخوام بازم شارژ کنم باید برای هر گیگ 5 تومن (در واقع روزی 5 تومن) بدم که خیلـــی زیاده!!!!
    حالا نمیشه برم از مخابرات یه نا محدود بگیرم روز ها رو با اون وصل شم و شب ها با هر دو؟ (با استفاده از یوزر پسورد) (و شب ها مودم های جدا ولی از یک خط)
    حالا اگر همزمان نمیشه با یوزر پسورد چی میشه؟

سلام میثم جان
    شما روی خط تلفنت می تونی فقط یک پورت رو فعال کنی! حالا این پورت رو از کدوم شرکت خریداری میکنی اون جداست.
    اگه بخواهی اینترنت مخابرات رو بگیری باید درخواست تخلیه خط بدی. بعد از 8ساعت که خطط تخلیه شد و پورت شرکت آزاد شد می تونی درخواست فعالسازس یه پورت دیگه رو از یه شرکت دیگه بدی.
    نتیجه کلیک
    امکان فعالسازی دو پورت به صورت هم زمان از دو شرکت متفاوت روی یک خط ایمکان نداره(تا اونجایی که من می دونم!).
    مودمهای جدا با یک IPبه اینترنت وصل میشن و هر در با یک دستورفعالسازی به اینترنت وصل میشن. پس همچین چیزی هم امکان نداره.
    وقتی از شرکنی یوزر و پسووردی برای ارتباز با اینترنت میگیری، اون کدها فقط برای همون شرکت و پورت همون شرکت کاربد داره. وقتی خط شما از پورت مخابرات خالی باشه شما به هیچ وجه نمی تونی با اکانهای خودت از طریق مخابرات به اینترنت وصل بشی. چون اصلا پورتش روی خط شما فعال نیست!

حامد

12. 2 کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سلام میثم جان
    شما روی خط تلفنت می تونی فقط یک پورت رو فعال کنی! حالا این پورت رو از کدوم شرکت خریداری میکنی اون جداست.
    اگه بخواهی اینترنت مخابرات رو بگیری باید درخواست تخلیه خط بدی. بعد از 8ساعت که خطط تخلیه شد و پورت شرکت آزاد شد می تونی درخواست فعالسازس یه پورت دیگه رو از یه شرکت دیگه بدی.
    نتیجه کلیک
    امکان فعالسازی دو پورت به صورت هم زمان از دو شرکت متفاوت روی یک خط ایمکان نداره(تا اونجایی که من می دونم!).
    مودمهای جدا با یک IPبه اینترنت وصل میشن و هر در با یک دستورفعالسازی به اینترنت وصل میشن. پس همچین چیزی هم امکان نداره.
    وقتی از شرکنی یوزر و پسووردی برای ارتباز با اینترنت میگیری، اون کدها فقط برای همون شرکت و پورت همون شرکت کاربد داره. وقتی خط شما از پورت مخابرات خالی باشه شما به هیچ وجه نمی تونی با اکانهای خودت از طریق مخابرات به اینترنت وصل بشی. چون اصلا پورتش روی خط شما فعال نیست!

حامد
    والا قضیه این پورت که میگید نمی دونم چیه ولی اخه حیفه این خطرو جمع کنم کلی واسم اب خورده میخوام نگهش دارم از طرفی مصرف اینترنت گردیم بالاست باید یه نامحدود مخابرات هم جور کنم...
    از طرفی خط رو جمع کنم بخوام دوباره فعالش کنم باید یه هزینه دوباره بدم

حالا مخابرات چطوره؟ هزینه اولیه میگیره؟ هزینه هر گیگ اضافه چقدره؟ من از پارس استفاده میکنم بخاطر burst ش. در واقع بین همه ی تعرفه ها فقط یکیش سفارشیه که تا 1.5 مگ میره و واقعا هم میره یعنی روز ها که میزنم دانلود یا میره روی 192 3 4 وایمیسته یا بعضی وقت ها تا بالاتر هم میره مثلا تا 240ک ولی شب هاش افتضاحه که رایگانه...

14. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان من تو استان گلستان هستم از مخابرات سرویس میگیرم . الان 2 هفتس که وضعیتش خیلی افتضاحه ! هر چی بهشون میگم میگن مشکل از تهرانه ! میخواستم یه ISP معرفی کنید که پینگ خیلی خوبی داشته باشه !

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •