تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 843 از 1137 اولاول ... 343743793833839840841842843844845846847853893943 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,421 به 8,430 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كافيه از چندتا دبير يا مشاور حرفه اي بپرسي
    مشاور و دبیر میخوام چیکا
    شما هستی دیگه

---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------

اول كه خواهش ميكنم!
    ببين..
    يه ذره كتاب حسابان جديد با قديمو با هم مقايسه كن! سطحشونو نگا كن! چقدر تغيير كردن؟ مباحث كه تغيير نكرده! اما سطح مباحث چي؟؟
    كافيه از چندتا دبير يا مشاور حرفه اي بپرسي، مطمئن باش بهت ميگه تو كتاباي كمك آموزشي اي رو استفاده كن كه طبق كتاب قديمه! مسلما" كار كردن با اين كتابا سطح دركتو ميبره بالا نسبت به همه ي كسايي كه دارن با كتاب جديد كار ميكنن! البته اينم يادت باشه كه تغييرات اساسي رو بايد اعمال كني!
    همين مهندس مهربان در اصل بايد ميومد كل ساختار كتاباش رو تغيير ميداد ولي چرا نداد؟ به خاطر همين كه گفتم...
    ديفم هر جا كه تغيير كرده فقط به خاطر اين بوده كه با حسابان منطبق شه!
    راجع به رمزينه هم بهت بگم كه هر سطحي داشته باشي واسه اين كتاب فرقي نداره فقط به يه شرط! اين كه به مباحث پايه مسلط باشي،از جمله مثلثات،تابع،لگاريتم.. كه تو كتاب تست پايه به طور عالي به آموزشش پرداخته! تو كتاب تست! (راستي كتاب تستا كلا" 3 جلده،پايه يه جلده) همشونم اومده چاپ جديد
    اما اين كه كتاب چاپ قديم رو داري يه بحث ديگس! بهت پيشنهاد ميكنم كتاب جديد رو تهيه كني! چون اون طراح هاي كنكوري كه من و تو ميشناسيم ميدونن رو كدوم نقطه دس بذارن كه ممكنه حال خيليارو بعد كنكور بگيره! اگه هم كسيو ميشناسي كه كتاباي چاپ جديد رو خريده ازش بگيرو تغييراتشو مقايسه كن
    نري كتابارو بخري بعد ببيني خيليم تغيير نكرده بياي به من فحش بدي من فقط يه هشدار كوچولو دادم بهت،تصميمو بايد خودت بگيري
    پس از رو درس نامه های تست رمزینه پایمو تقویت میکنمو از کتاب کلاساش رو پیشم کار میکنم
    انشالله جواب بده
    تو تغییراتیم که شده از دوستانم کتاب چاپ جدیدارو میگیرمو خودمو up to date میکنم

2. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم فقط به خاطر همين كتاب تست رمزينه رو بهت معرفي كردم! مثلا اگه كتاب تست پايه رمزينه رو نگا كني ميبيني از مبحث هاي مثلثات يا تصاعد فقط و فقط تست كنكور آورده! و گفته به خاطر غني بودن آرشيو كنكور دليلي نديدم تست تاليفي بيارم! حالا كه اينم تستاي كنكورو داره فقط،پس فرق اين با كتاباي آبي قلم چي چيه؟ خوب مشخصه! پاسخ هاي تشريحي،روش هاي نو واسه حل تست ها،يا به قول خودشون پاسخ هاي تشريحي با شيوه هاي نوين كه باعث افزايش قدرت تحليل موضوعات ميشه! من واقعا نميدونم چه جوري كسي ميتونه با آبي قلم چي كنار بياد!
    در ضمن تست هاي سنجش،آزاد،آموزش و پرورش و گزينه 2 سال هاي قبلم توي هر مبحث موجوده!

بعدشم تست هاي تاليفي فقط هدفشون اين نبوده كه تاليفي باشن! از همه ي تمرين هاي تكميلي،غير تكميلي،ايده هاي كتاب درسي تست هاي واقعا خوبي طرح كرده،دقيقا همون چيزي كه كنكور ميخواد! يعني بررسي مو به مو كتاب درسي
    هر جا هم كه ديده تستاي كنكور نتونستن همه ايده هاي خوب رو پوشش بدن سعي كرده با تستاي تاليفي آرشيو كنكورو تكميل كنه! خوب به نظرت حرفام غير منطقيه؟ به نظرت تستا ميتونن سليقه اي باشن؟

اين همه حرف كه زدم فقط واسه اثبات سر بودن كتاب تست رمزينه نسبت به بقيه كتاباي بازار بود، ولي نگفتم كه اين 3 جلد حتما لازمن! گوش كن الان بهت ميگم...
    يه خوبيه ديگه كه كتاب كلاسا دارن،خودتم ميدوني،جلسه بنديشونه! يعني تو تكليفت مشخصه و ميتوني به راحتي برنامه بريزي و سردرگم نميشي! مخصوصا تو ديف 2! چون هر جلسه حدود 1 ساعت و نيمه! كل ديف 1 با 2 روي هم 88 جلسه ن! يعني حتي با روزي يه جلسه تو تا آخر اسفند ميتوني به راحتي كتاب كلاسارو ببندي! پيشنهاد منم همينه كه تا قبل عيد سعي كن رو كتاب كلاسا مسلط شي! كتاب كلاسايي كه خودشون نزديك 2000 تست و مثال دارن كه كم نيست!

اما بعد عيد بستگي به سليقه و وقتت داره،دو تا راه ميتونم جلو پات بذارم!
    1. تست رمزينه 2. آزمون فار
    اولا مطمئن باش آزمون فار هيچ چيزي كم نداره كه هيچي خيلي چيزا هم زيادي داره! يعني زيادي كتاب خوبيه!! من تو پست قبليم معرفيش نكردم چون كتاب تست نيست اسمش،آزمونه! ولي من اعتقاد دارم به اين كتاب!
    از يه طرف ديگه خود مستر مهربان گفته كه اگه شما بتونين دقيق كتاب كلاسارو مطالعه كنين ديگه هيچ مشكلي نخواهين داشت! و كتاب تستاشو توصيه كرده واسه كسايي كه ميخوان متبحرتر و مسلط تر بشن!
    خوب نظرت چيه؟!
    احساس نميكني با آزمون فار ميتوني هم زماندار معلوماتتو بسنجي،هم با آزمون دادن مشكلاتو ايراداتو رفع كني،هم وقت خيلي كم تري تلف كني،هم تستاي تازه و نو ببيني،هم...
    با خودته
    آقا دمت گرم
    توپیش که مبحث حد و پیوستگی یکم دچار تغییر داره و نیاز به آپدیت شدن دیگه؟نه؟
    حسابانم اگه دقیق بگی که کدوم فصلا دچار تغییر شدن ممنون میشم؟
    نمیخوام فصلای مرتبط با پیشو بخونم اما فصلای غیر مرتبط که تغییراتی داشتنو باید یه نگاهی کنم دیگه

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------

نري كتابارو بخري بعد ببيني خيليم تغيير نكرده بياي به من فحش بدي من فقط يه هشدار كوچولو دادم بهت،تصميمو بايد خودت بگيري
    باید حداقل جلد پایشو تغییر بدم دیگه
    چون فک کنم تغییرات کلی بوده اما بازم مرسی
    حتما مقایسه میکنم ج جدیدو قدیمو

---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

من واقعا نميدونم چه جوري كسي ميتونه با آبي قلم چي كنار بياد!
    موافقم
    یکم ذهنیتم نسبت به قلم چی منفیه

4. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودم هم میدونم منطقی همین هست که مباحث رو در حد ریاضی دبیرستان بخونیم اما خوب رده به رده بهتر نیست مگه!بهتره فقط من این رو نفهمیدم به خاطر یه تغییر حد کتاب رو عوض کنیم!منظورم تغییرات کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال هست.
    چرا داداش رده به رده خوندن بهتره اما کمک منم از [eminem never dies] همین بود دیگه
    مشکل کمبود وقته
    نمیصرفه مباحثی که تو پیش تکرار میشه و جامع تر بحث میشرو دوباره تو کتاب حسابان وقت گذاشت
    سال سومی بودی بهتر بود اما اگه فک میکنی وقت کم نمیاری!!!! میتونی حسابانو جدا بخونی،دیفم جدا اما به نظر من دیف رمزینه(کتاب کلاسش)خیلی کامله
    اما خود دانی

6. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بالاخره نفهمیدم خوندن جزوه های گزینه 2 ارزش داره یا نه!البته این رو هم بگم به نظر من که خوبه فقط میخوام سطحم پایین نباشه بفهمم خصوصا جزوه هندسه 1و2 شیمی و فیزیکش به درد نمی خوره البته فیزیک 1 خوبه!به نظر من کسی بوده و هست که از این جزوه ها استفاده کرده باشه!؟؟
    یک سوالم بازم در مورد حساب دیفرانسیل داشتم که منظور از تغییر حد چیه!به قضیه جدیدی اشاره شده!چی جریان؟!چی رو باید در کتاب جدید مد نظر قرار بدم فقط قسمت حد تغییر کرده؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخوام بدونم این جزوه های گزینه 2 در چه سطحی هست!به نظر من که سطحش بالاست از گاج که بالاتره نکته های جالبی داره که خلاصه نویسی میکنم کلا خوبه مبتکران هم می گیرم ببینم چطوره!تا اخر کنکور هی کتاب میخرم بعدش میرم خدمت برگشتنا خاطره میشه
    یعنی چی "من میخوام بدونم این جزوه های گزینه 2 در چه سطحی هست!"
    داداش خو سطحش باید در مقایسه باتو باشه دیگه،ممکنه واس یکی دیگه پایین باشه یا یکی متوسط
    هی ام کتاب نگیر داداش
    من خودم کلی کتاب خریدم که شاید تو بعضی از درسا 2،3 تا کتاب داشته باشم اما الان میفهمم اشتباه کردم
    برو یا از نزدیک کتابارو ببین یا pdf اشونو نگا بنداز
    Last edited by alone one; 11-12-2011 at 23:14.

9. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستای خوبم.
    کسی از بچه ها درباره کتاب ریاضی تجربی مرادی انتشارات کوله پشتی اطلا عاتی داره؟
    ممنون میشم از جوابتون.

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

لطفا هر کسی اطلاع داره کمک کنه
    اگه اينا واست سنگينه پيك گل واژه رو بگير بخون!
    مشاور و دبیر میخوام چیکا
    شما هستی دیگه
    ---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
    پس از رو درس نامه های تست رمزینه پایمو تقویت میکنمو از کتاب کلاساش رو پیشم کار میکنم
    انشالله جواب بده
    تو تغییراتیم که شده از دوستانم کتاب چاپ جدیدارو میگیرمو خودمو up to date میکنم
    من نوكرتم
    اگه چند تا تستم ازش بزني بد نيستا
    ميتوني زدن كامل همه تستارو بذاري بعد عيد! ولي فعلا اونقدي تست بزن كه مبحث بياد دستت!
    از نظر پايه لازم نيست نگران چيزي باشي،پيشم كه بسته به پايه س،پس اونم رفع شد!

آقا دمت گرم
    تو پیش که مبحث حد و پیوستگی یکم دچار تغییر داره و نیاز به آپدیت شدن داره دیگه؟ نه؟
    حسابانم اگه دقیق بگی که کدوم فصلا دچار تغییر شدن ممنون میشم؟
    نمیخوام فصلای مرتبط با پیشو بخونم اما فصلای غیر مرتبط که تغییراتی داشتنو باید یه نگاهی کنم دیگه
    ---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------

باید حداقل جلد پایشو تغییر بدم دیگه
    چون فک کنم تغییرات کلی بوده اما بازم مرسی
    حتما مقایسه میکنم ج جدیدو قدیمو
    آره ولي همه كتابو ببيني يه دور ضرر نداره،ممكنه بعضي تستارو حذف كرده باشه چيزاي جديد گذاشته باشه! حسابانم به جز اينايي كه تو كتاب كلاسا هست چيز ديگه اي عوض نشده عزيز من
    حسابان به جز حد و مشتق،معادلات،تابع با مثلثات داره كه اينا اصلا عوض نشدن پس كتاب تست پايه هم لازم نبوده كه عوض شه!
    Last edited by eminem never dies; 12-12-2011 at 10:34.

12. این کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

سلام
    راستش یه سرچ زدم خیلی تایپیک پراکندس...

من یکی دوستام کتابهندسه تحلیلی و دیفرانسیل میخواد برا امتحان مدرسشون..چه کتاب خوبی رو برای اینها سراغ دارین؟

مرسییی

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یعنی چی "من میخوام بدونم این جزوه های گزینه 2 در چه سطحی هست!"
    داداش خو سطحش باید در مقایسه باتو باشه دیگه،ممکنه واس یکی دیگه پایین باشه یا یکی متوسط
    هی ام کتاب نگیر داداش
    من خودم کلی کتاب خریدم که شاید تو بعضی از درسا 2،3 تا کتاب داشته باشم اما الان میفهمم اشتباه کردم
    برو یا از نزدیک کتابارو ببین یا pdf اشونو نگا بنداز
    جل الخالق!خوب مگه سطح اون منبع مطالعه نباید مد نظر قرار بگیره!یعنی میگم در اون سطحی هست که من با خوندنش تستای کنکور رو بفهمم!یا نه پایینه منبع خوبی نیست!چون وقتی با گاج مقایسه میکنم نکات پیچیده تر و بیشتری داره که گاج اشاره ای از اونا نکات درش نیست!نمی دونم والا گاج رو بخونم اونو بخونم یا کتاب جدیدی بگیرم اونو بخونم!

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

سلام
    راستش یه سرچ زدم خیلی تایپیک پراکندس...

من یکی دوستام کتابهندسه تحلیلی و دیفرانسیل میخواد برا امتحان مدرسشون..چه کتاب خوبی رو برای اینها سراغ دارین؟

مرسییی
    كلا" اينجا دنبال چيزي نگرد حاجي
    تحليلي آموزش فار ، ديفرانسيل كتاب كلاس رمزينه!
    جل الخالق!خوب مگه سطح اون منبع مطالعه نباید مد نظر قرار بگیره!یعنی میگم در اون سطحی هست که من با خوندنش تستای کنکور رو بفهمم!یا نه پایینه منبع خوبی نیست!چون وقتی با گاج مقایسه میکنم نکات پیچیده تر و بیشتری داره که گاج اشاره ای از اونا نکات درش نیست!نمی دونم والا گاج رو بخونم اونو بخونم یا کتاب جدیدی بگیرم اونو بخونم!
    داداش چرا داري سختش ميكني؟ خوشت مياد نكته حفظ كني؟
    والا الان بايد گاجو دو دستي بچسبي كه اينجوري با همين اندك نكات ميتونه تضمينت كنه!
    اگه خيلي هم نكته دوس داري برو خيلي سبزو بگير هر چي نكته ديديو نديدي اون تو هست

16. 2 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •