تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 843 از 940 اولاول ... 343743793833839840841842843844845846847853893 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,421 به 8,430 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان من یه کمی ادیت انجام دادم...مثلا فلان بازیکن رو به فلان تیم ملی دعوت کردم...پوینتهای بازیکنا رو دستکاری کردم و چنتا بازیکن ساختم.
    حالا می خوام اینارو پاک کنم نمیشه! کجا رو باید دستکاری کنم؟می خوام بشه مثل اولش..

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ...
    آقا من یه ماه پیش بازیو به 1.4 ارتقا دادم ... میخوام بدونم چجوری میشه ترانسفر های جدید رو گیر آورد .... خیلی جابجایی شده و خودم دستی نمیتونم انجام بدم ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه samyar_red's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آبدیت پچ جدید گیم اکسس. GamingAccess Community Update 4.0 --> 4.1
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من این پچ و دانلود کردم و نصبشم کردم تو محل بازی (یعنی خودش اتوماتیک اونجا نصب شد)
    ولی هیچ تغییری تو بازی نمیبینم . لطفا بگید مشکل از کجاست؟ البته کیت سرور هم نصبه . یعنی بایدکیت سرور و بعد نصب این پچ غیر فعال کرد؟؟
    ممنون میشم کمک کنید
    بعد بگید ارزششو داره با وجود این پچی که دانلود کردم برم پچ 1.4 رو هم دانلود کنم؟ یا همین گیم اکسس خودش خوبه؟!
    Last edited by samyar_red; 25-06-2009 at 18:13.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام ...
    آقا من یه ماه پیش بازیو به 1.4 ارتقا دادم ... میخوام بدونم چجوری میشه ترانسفر های جدید رو گیر آورد .... خیلی جابجایی شده و خودم دستی نمیتونم انجام بدم ....
    اين رو دانلود كن
    کد:
    بعد از حالت زيپ درار توي اين مسير كپي كن
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

اديت فايلت البته ديگه به دردت نمي خوره اگه اديت فايل مناسب با اين مي خواي دو سه صفحه پيش بارها لينكش تكرار شده مي توني از اون استفاده كني تمامي اسامي به صورت واقعي اصلاح شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

سلام
    بچه ها می شه pes رو انلاین بازی کرد اگه می شه به ما هم بگید با تشکر
    می شه ولی باید دیسک اورجینالشو داشته باشی

توی مسترلیگ برای خریدن بازیکن و در هنگام سرچ چطوری باید بازیکن هایی انتخاب کنیم که پیشرفت بالایی دارند؟؟
    کسی نمی خاد کمک منه؟؟

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

آقا من become a legend قبلیم پاک شد و تو این جدیده هر چی بازی میکنم next match نمیاد
    الان 7-8 تا باره دارم تمرین میکنم
    نمره هام هم اکثرا 6.5 هست
    مشکل از کجاست؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دوستان من یه کمی ادیت انجام دادم...مثلا فلان بازیکن رو به فلان تیم ملی دعوت کردم...پوینتهای بازیکنا رو دستکاری کردم و چنتا بازیکن ساختم.
    حالا می خوام اینارو پاک کنم نمیشه! کجا رو باید دستکاری کنم؟می خوام بشه مثل اولش..
    اگه مي خواين كليه اديتهاي شما به حالت پيش فرض برگرده فايل اديت رو از پوشه ماي داكيومنت پاك كنيد.اگه مي خواين موردي عمل كنين مثلا در قسمت رجيستر بازيكنان ، دكمه مثلث (بالايي) رو بزنين و بعد yes به حالت پيش فرض برمي گرده.در بقيه موارد مثل ويرايش بازيكنان وارد صفحه خود بازيكن بشيد و بعد دكمه پيش فرض (مثلث) رو بزنيد...

آقا من become a legend قبلیم پاک شد و تو این جدیده هر چی بازی میکنم next match نمیاد
    الان 7-8 تا باره دارم تمرین میکنم
    نمره هام هم اکثرا 6.5 هست
    مشکل از کجاست؟
    كمي بيشتر تلاش كنين.من كه مي رفتم امتيازم روي 8 ، 8.5 بود بعد از سه هفته رفتم تو تركيب.
    Last edited by mohammad_87; 26-06-2009 at 00:33.

8. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

كمي بيشتر تلاش كنين.من كه مي رفتم امتيازم روي 8 ، 8.5 بود بعد از سه هفته رفتم تو تركيب.
    مرسی
    من قبلا سنتر فوروارد بودم زودتر میرفتم تو ترکیب
    ولی الان هافبک نفوذی هستم و شوت زیاد میزنم (همش یا میخوره به تیرک یا میره بیرون)
    این تاثیری هم داره؟
    میشه الان دوباره سنتر فوروارد بشم؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

مرسی
    من قبلا سنتر فوروارد بودم زودتر میرفتم تو ترکیب
    ولی الان هافبک نفوذی هستم و شوت زیاد میزنم (همش یا میخوره به تیرک یا میره بیرون)
    این تاثیری هم داره؟
    میشه الان دوباره سنتر فوروارد بشم؟
    موارد موثر در امتياز بازيكنان ، همون پارامترهايي هستن كه وقتي روي يه بازيكن در rating آخر بازي مي رويم و مي بينيم.مثل تعداد گل و پاس گل ، تعداد پاسهاي سالم و ...
    با برنامه PRO-EVO Editing Studio شما مي تونيد از قسمت become a legend علاوه بر تغيير پست ، تغييرات زياد ديگري رو روي بازيكن انجام بدين.فقط دوستان مي گفتن تغيير مليت جواب نمي ده و تغيير نمي كنه.
    اين هم لينك دانلود برنامه.فقط بايد netframe work نصب باشه.
    کد:
    --------------------------------------
    سلام دوستان من یک سوالی داشتم ///این پول هایی که توی become a legend میگیری به چه درد میخوره؟؟؟؟
    در بازي آنلاين مورد استفاده قرار مي گيره.اگر هم زياد پول بگيري يكي دوتا از track record رو باز ميكنه.اين پست رو بخون:
    شما تو نتورک برای هر پست بازی میتونید یه scout انتخاب کنید مثلا" برای خط حمله مسی رو انتخاب می کنید وبرای اینکه مسی رو انتخاب کنید باید قیمت اون رو بدید و اینجا پول مورد استفاده قرار می گیره
    -------------------------------------
    سلام
    هی چی عزیز
    تو فوتباله واقعه ی که می بینی وقتی یه تیم بد جور عقب باشه حتی دروازبانه خودشون رو هم میارن جلو تا اعاده ی هیسیت کنن
    تو این بازی هم این توری شد این بازی چامپیونز هست من تو نیمه اول هشت گل زده بودم که یه دفع ی کنار محوطه ی جریمه ی ما خطا رو شون انجام شد اومدن سانتر کردن توپ رو دادم به این طرف اینم توپ رو سانتر کرد و بعد چک توپ رو گرفت مستقیم داد به من این هم که در حال برگشت بود توپ هم زیر پای من بود من دیدم دروازه خالی هست شوت کردم و ادامه ماجرا رو که که میدونی ......
    آره.مثل بازي ايتاليا ، مصر كه بوفون اومد جلو.من هم چند تا گل مي خوام آپ كنم كه فعلا اينترنتمون با آپ و دان مشكل داره همين كانكت هم به زور شدم.گل بود و به سبزه آراسته شد !
    Last edited by mohammad_87; 26-06-2009 at 01:39.

11. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

كسي ترينري نداره توي مسترليگ پول رو زياد كنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •