دوستان من یه کمی ادیت انجام دادم...مثلا فلان بازیکن رو به فلان تیم ملی دعوت کردم...پوینتهای بازیکنا رو دستکاری کردم و چنتا بازیکن ساختم.
حالا می خوام اینارو پاک کنم نمیشه! کجا رو باید دستکاری کنم؟می خوام بشه مثل اولش..
دوستان من یه کمی ادیت انجام دادم...مثلا فلان بازیکن رو به فلان تیم ملی دعوت کردم...پوینتهای بازیکنا رو دستکاری کردم و چنتا بازیکن ساختم.
حالا می خوام اینارو پاک کنم نمیشه! کجا رو باید دستکاری کنم؟می خوام بشه مثل اولش..
سلام ...
آقا من یه ماه پیش بازیو به 1.4 ارتقا دادم ... میخوام بدونم چجوری میشه ترانسفر های جدید رو گیر آورد .... خیلی جابجایی شده و خودم دستی نمیتونم انجام بدم ....
من این پچ و دانلود کردم و نصبشم کردم تو محل بازی (یعنی خودش اتوماتیک اونجا نصب شد)
ولی هیچ تغییری تو بازی نمیبینم . لطفا بگید مشکل از کجاست؟ البته کیت سرور هم نصبه . یعنی بایدکیت سرور و بعد نصب این پچ غیر فعال کرد؟؟
ممنون میشم کمک کنید
بعد بگید ارزششو داره با وجود این پچی که دانلود کردم برم پچ 1.4 رو هم دانلود کنم؟ یا همین گیم اکسس خودش خوبه؟!
Last edited by samyar_red; 25-06-2009 at 18:13.
اين رو دانلود كن
بعد از حالت زيپ درار توي اين مسير كپي كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
اديت فايلت البته ديگه به دردت نمي خوره اگه اديت فايل مناسب با اين مي خواي دو سه صفحه پيش بارها لينكش تكرار شده مي توني از اون استفاده كني تمامي اسامي به صورت واقعي اصلاح شده
می شه ولی باید دیسک اورجینالشو داشته باشیسلام
بچه ها می شه pes رو انلاین بازی کرد اگه می شه به ما هم بگید با تشکر
توی مسترلیگ برای خریدن بازیکن و در هنگام سرچ چطوری باید بازیکن هایی انتخاب کنیم که پیشرفت بالایی دارند؟؟
کسی نمی خاد کمک منه؟؟
آقا من become a legend قبلیم پاک شد و تو این جدیده هر چی بازی میکنم next match نمیاد
الان 7-8 تا باره دارم تمرین میکنم
نمره هام هم اکثرا 6.5 هست
مشکل از کجاست؟
اگه مي خواين كليه اديتهاي شما به حالت پيش فرض برگرده فايل اديت رو از پوشه ماي داكيومنت پاك كنيد.اگه مي خواين موردي عمل كنين مثلا در قسمت رجيستر بازيكنان ، دكمه مثلث (بالايي) رو بزنين و بعد yes به حالت پيش فرض برمي گرده.در بقيه موارد مثل ويرايش بازيكنان وارد صفحه خود بازيكن بشيد و بعد دكمه پيش فرض (مثلث) رو بزنيد...
كمي بيشتر تلاش كنين.من كه مي رفتم امتيازم روي 8 ، 8.5 بود بعد از سه هفته رفتم تو تركيب.
Last edited by mohammad_87; 26-06-2009 at 00:33.
مرسیكمي بيشتر تلاش كنين.من كه مي رفتم امتيازم روي 8 ، 8.5 بود بعد از سه هفته رفتم تو تركيب.
من قبلا سنتر فوروارد بودم زودتر میرفتم تو ترکیب
ولی الان هافبک نفوذی هستم و شوت زیاد میزنم (همش یا میخوره به تیرک یا میره بیرون)
این تاثیری هم داره؟
میشه الان دوباره سنتر فوروارد بشم؟
موارد موثر در امتياز بازيكنان ، همون پارامترهايي هستن كه وقتي روي يه بازيكن در rating آخر بازي مي رويم و مي بينيم.مثل تعداد گل و پاس گل ، تعداد پاسهاي سالم و ...
با برنامه PRO-EVO Editing Studio شما مي تونيد از قسمت become a legend علاوه بر تغيير پست ، تغييرات زياد ديگري رو روي بازيكن انجام بدين.فقط دوستان مي گفتن تغيير مليت جواب نمي ده و تغيير نمي كنه.
اين هم لينك دانلود برنامه.فقط بايد netframe work نصب باشه.
--------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در بازي آنلاين مورد استفاده قرار مي گيره.اگر هم زياد پول بگيري يكي دوتا از track record رو باز ميكنه.اين پست رو بخون:
-------------------------------------
آره.مثل بازي ايتاليا ، مصر كه بوفون اومد جلو.من هم چند تا گل مي خوام آپ كنم كه فعلا اينترنتمون با آپ و دان مشكل داره همين كانكت هم به زور شدم.گل بود و به سبزه آراسته شد !![]()
Last edited by mohammad_87; 26-06-2009 at 01:39.
كسي ترينري نداره توي مسترليگ پول رو زياد كنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)