من سرو ته این جمله رو نفهمیدمPredefined types in C# alias Framework types in the System namespace.
verb کدومشه ?
به نظرتون قبل از in دومی یه Are لازم نیس ؟
من سرو ته این جمله رو نفهمیدمPredefined types in C# alias Framework types in the System namespace.
verb کدومشه ?
به نظرتون قبل از in دومی یه Are لازم نیس ؟
برای جمله World's strongest men که خودش ترین داره اگه most بذاریم درسته؟ اینطوری: World's most strongest men![]()
Last edited by FOURTH RETURN; 03-06-2014 at 19:20.
دوستان اینو چجوری بگیم بهتره؟
و این تنها چیزی که بابتش از شما ممنوم
cause you made me what i am
... ؟and this is the only thing I'm grateful for you
نه. نمیشه از نظر گرامری و ساختار جمله اشتباه هست. اما اگه یه سرچ هم بکنی میبینی که گاهی از این جمله هم استفاده شده تنها به این دلیل که نویسنده ها قصد تاکید بیشتر روی حرفشون رو دارن. یعنی طرف میخواد توجه خواننده یا شنونده حتما به اون موضوع جلب شه. و اگه در speaking باشه حتما میبینی که طرف این رو با حالت یا gesture کاملا تاکیدی میگه تا توجه مخاطب رو جلب کنه
Sent from my MT15i using Tapatalk
Last edited by sajjad1973; 05-06-2014 at 05:35.
سلام
به نظرم - این بیشتر دشمنی رو داره منتقل میکنه تا تشکررواج هم نداره - حالا .........
this is the only thing which makes me grateful to you
خدمت دوست عزیز عرض کنم که -
قفل این جمله تو کلمه alias هست - اون کلمه alias دقیقا همون فعلی هست که شما دنبالش میگردی - خیر are نیاز نداره -
verb
[ Physics & Telecommunications [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Misidentify (a signal frequency), introducing distortion or error
fringes at higher spatial frequency are aliased by the sensor
1.دوستان من تو سوال پرسیدن مشکل دارم.مثلا میخوام بگم که عید اسپانیایی ها کی هست میمونم بگم when is spanish festival یا آخرش on اضافه کنم بشه when is spanish festival on یا باید قبل از spasnish یه the بیارم و یا اصلا باید آپستروف اس اضافه کنم به spanish تا بشه فستیوال اسپانیاییها؟
ویا بگم اسپانیایی ها تو فستیوال سالیانشون چیکار میکنند؟ what do spanish do in festival درسته؟
ممنون
سلام دوست عزیز
فرم درست
when is the Spanish tomtato festival مخصوصا tomtato رو نوشتم که اگه festival خاصی مد نظرتون بوذ بدونید به چه شکل بگید -
دومی : what do usually Spanish do in their tomato ( yearly) festival
A hairy aromatic perennial herb (Nepeta cataria) in the mint family, native to Eurasia and containing an aromatic oil to which cats are strongly attracted.
یک گیاه خوشبو باید باشه که گربه ها ازش خوششون می یاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)