سلام
نه من هم کسپرسکی 2011 اینترنت سکیوریتی دارم هم نرو 9 هیچ مشکلی هم باهم نداره و به راحتی نرو کار میکنه DVD رایت میکنه . احتمالاً مشکل از ویندوز شماست
سلام
نه من هم کسپرسکی 2011 اینترنت سکیوریتی دارم هم نرو 9 هیچ مشکلی هم باهم نداره و به راحتی نرو کار میکنه DVD رایت میکنه . احتمالاً مشکل از ویندوز شماست
ميشه بيان كنيد چطور كه من آنتي ويروس رو غير فعال ميكنم نرو به راحتي رايت ميكنه و هيچ مشكلي با DVD نداره.
شايد الان در جواب بگيد كه نرو تون مشكل داره. چطور در حالتي كه آنتي ويروس غير فعال نيست و داره كار خودشو انجام ميده به راحتي ميتونم CD رايت كنم.
ميشه جوابي درست تر از اينكه ويندوزتون مشكل داره بيان كنيد.
شاد باشيد![]()
برا مشکل شما :http://support.kaspersky.com/kis2011/error?page=3&qid=208283374
فعلاً از آنتي ويروس ديگهاي دارم استفاده ميكنم.
ولي برام جالبه كه چرا بايستي اينچنين بشه؟
دليل كسپر براي اينكارش چيه؟
شاد باشيد![]()
سلام
لطفاً این مشکل را تقصیر کسپرسکی نزارید چون اگر مشکل از نرم افزار بود برای همه بود در حالی که برای من هیچ مشکلی نداره . شاید تو تنظیمات کسپرسکی جلو نرو گرفته شده .
این سیدی سوختنا از کسپرهم میتونه باشه
ولی شانسی است که این قرعه به نام کی بیفتد.
چون من کسپر که داشتم با تنظیمات پیشفرض واسم سی دی نمیسوزاند
ولی واسه دوستم که کسپر نصب کرده بودم سی دی میسوزوند که باید کسپر را exit وبعد سی دی رایت کند.
کسپر یکم سرعت رایت سی دی رامیگیره
ان هم واسه چک کردن فایل هایی که قرار است رایت شوند بر روی سی دی.
الانم که کسپر واسمون خاطره شده.
خوش وخرم باشید
جمعه خوبی داشته باشید
درپناه حق
سلام
با تشکر از همه دوستان
دوستان من این بحث رو دنبال کردم چون خودم هم گاهی با چنین مسائلی مواجه شدم و تجربه شخصی خودم رو عرض میکنم شاید
کمکی بکنه و اون اینه که در مسائل نرم افزاری از این مشکلات پیش میاد و ما خیلی کاریش نمیتونیم بکنیم شاید بخاطر این باشه که ما
اکثرا از محصولات دست کاری شده استفاده میکنیم و شاید دلیل دیگه ای داشته باشه که بر من نا آگاه از این علوم پوشیده ست ، بطور
مثال من چند وقت پیش از بیت دیفندر استفاده میکردم و هیچ مشکلی نداشت ، بعد از نصب بازی کرایسیس سیستم شروع کرد به گیر
زدن حتی مونیتورینگ آنتی رو هم که غیرفعال میکردم باز هم سیستم به حال طبیعی برنمیگشت و یا دوستانی که از نرم افزار اینترنت
دانلود منیجر استفاده میکنند حتما در جریان هستند که ورژن 5 این نرم افزلر با مرورگر کروم مشکل داشت و باعث میشد که سیستم
پیاپی هنگ کنه و باید کروم رو از لیست نرم افزار خارج میکردی که در ورژن 6 این مشکل برطرف شده ، ببخشید که سخن به درازا کشید اما
شما هم میتونید یکی رو ترجیحا بی خیال شید تا بعدا شاید این مشکل شما هم حل بشه .
سلام
من Kis 2011 دارم، ویندوز هم 7 است
میخوام این پیغام Threats have been detected رو از بین ببرم
وقتی روی Neutralize all کلیک میکنم هیج کاری نمیکنه
یه سری ویروس روی فلش رو شناسایی کرده ولی این فایلها روی فلش وجود ندارند فکر کنم خودم دستی پاکشون کردم
میشه بگید باید چیکار کنم
مرسی
میگم داداش نسخه شما 11.0.0.232است.
اگراین باشه شما باید نسخه 11.0.1.400رانصب کنی.
نسخه بالا این مشکلش حل نمیشود
شما fix it now را بزن اگر نشد .
یک بار سیستم را ریستارت کنید واگرباز نشد بروی ابنبات وسط کسپر کلیک کنید به سربرگ theart detectedبروید و هرچی فایل است را پاک کنید .ببین کارت ردیف میشود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)