با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت سروران فروم.
ببخشید چطور میتوانم فایل متنی در مرورگرهای موزیلا و اکسپلویر را با زوم دلخواه و درشت پرینت بگیرم 2-لطفا ترفندهای ورد2010را بگذارید ممنونم
در صورت لزوم راهنمایی فرمایید
با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت سروران فروم.
ببخشید چطور میتوانم فایل متنی در مرورگرهای موزیلا و اکسپلویر را با زوم دلخواه و درشت پرینت بگیرم 2-لطفا ترفندهای ورد2010را بگذارید ممنونم
در صورت لزوم راهنمایی فرمایید
اول اینکه کلا توصیه میشه برای جابجا کردن یه فایل متنی به سیستم دیگه از فرمت pdf استفاده کنید که این مشکلها رو نداشته باشه
دوم اینکه حتما چک کنید فونتی که در فایل اصلی استفاده شده تو سیستم دوم وجود داشته باشه
سومم اینکه وقتی داری save میکنی:
![]()
برای اینکار تو Word 2007 قسمت بالا سمت چپ روی Office Button کلیک کن ( آیکون دایره ای ) بعد به Word Option برو و در سربرگ باز شده به قسمت save برو و در آخر هم تیک قسمت Embed fonts in the file رو بزن .....
سلام
من آفیس 2013 رو نصب کردم رو لپ تاپم. تمام برنامه هاش میاد بالا بجز ورد. روش که کلیک میکنم قسمت لودش میاد ولی موقع ورود به خود صفحه اصلی ورد ارور میده. تا حالا چند بار نصبش کردم همین مشکلو داشته. تو ورد 2010 هم همین مشکلو داشت. فقط تو حالت سیف مود وردو بالا میاره. لطفا منو راهنمایی کنید
سلام
چطور میتونم در ورد 2010متنی رو به صورت قرینه (مثلا دو تا A5در یک A4پرینت بگیرم) اگر راهنمایی فرمایید ممنون میشم![]()
سلام . خسته نباشید
من ویندوز ۸ دارم فونت نصبکردم از اونوقت به بعد فونتهای همه صفحه ها ی اینترنتم و افیس ی رو بزرگ مینویسن چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
در تب Page Layout قسمت Page setup رو باز کنید
و در منوی Multiple pages گزینهی Reverse book fold رو انتخاب کنید.
با عرض سلام و خسته نباشید
ورد 2007 رو من تازه نصب کردم و این ارور رو میده و باید 7-8 بار کلیک کنم و کنسلش کنم تا پنجرش بسته بشه.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هر کاری راهنماش هم میگه کردم اما بازم این ارور میاد.
کسی میدونه باید چیکارش کنم؟
منم این ارور رو داشتم
من رو وردم
math type
نصب بود این ارور مال اون بود
شما روورد قدیمیتون و یا رو همین یه چیز اضافی نصب نکردید؟ مثلا به تب اضافه کنه؟ یه ادرآن؟
ممنون از جوابتون....
نه چیزی نصب نکردم.
یه بار ورد رو آنینستال کردم دوباره نصب کردم بازم درست نشد.
حالا نمی دونید باید چیکارش کنم!؟ حوصله عوض کردن ویندوز ندارم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)