سلام خسته نباشید.
می خواستم بدونم از این روش psp 2000 5.50 رو هم می شه هک کرد ؟؟؟
مرسی
سلام خسته نباشید.
می خواستم بدونم از این روش psp 2000 5.50 رو هم می شه هک کرد ؟؟؟
مرسی
حرف شما رو صد در صد غلطه
ما ps3 هیچوقت هک نمیشه چون نمیشه از لایه دوم بلوری کپی گرفت
پس قضیه منتفی میشه
psp go هم مشخص نیست که میشه یا نه باید فعلا منتظر موند
متاسفانه نه دوست عزیز
برای نصب این فریمور ابتدا باید ChickHEN R2 را نصب کنید.که این ChickHEN R2 فقط بر روی فریمور 5.03 نصب میشه.
شاید در آینده روی فریمور های بالاتر هم نصب بشود و یا روشی باری دانگرید فریمور ها به 5.03 بیاید.
توی 3000 که کاری به ورژن نداره؟ همشون هک میشه؟ (پ.خ رو چک کن)
بستگی داره دستگاهی که میخری چه فریموری روش باشه.ابتدا فریمور را چک کن.اگه فریمورش بالای 5.03 بود فعلا کپی خور نمیشه.اما اگه 5.03 یا پایین تر بود عیبی نداره.
جواب پ.خ هم همینجا میدم.
من خودم مشتری فروشگاه کارن هستم.(مجتمع پارک زیر زمین اول-فروشگاه کارن-تلفن: 6671537)
قیمت هاش نسبتا خوب هست. اگه ازش psp بخریدی مادام العمر بازی رایگان میده.(خودم ازش حدود 200 تایی بازی گرفتم .البته جدیدا هم بازی های جدید که میاد را براش میبرم)-توی کنسول ها بیشتر توی کار psp هست.البته xbox و ps3 هم داره
فروشگاه سرزمین رایانه هم هست(توحید میانی-ساختمان میلاد-فروشگاه سرزمین رایانه-تلفن:6250827)
قیمت هاش خوبه.اما psp کم داره بیشتر توی کار xbox360 هستند.همیشه چند تایی psp بیشتر نداره.
فروشگاه پاسکال هم هست(مجتمع پارک-زیر زمین اول-فروشگاه پاسکال سیستم-) که اصلا پیشنهاد نمیشه.خیلی خیلی بی انصاف هست.همه کنسول هاش را 10-20 تومن گزون تر میده لوازم جانبی و بازی ها هم همینطور.
اخلاق و برخورد با مشتری هم که تعریف نکنم بهتره
قیمت ها هم بهتره خودت زنگ بزنی بپرسی که به روز باشه.
من اگه باز بخوام کنسول دیگه ای بخرم و مجبور باشم از اصفهان بگیرم اول میرم پیش کارن بعد هم سرزمین رایانه
موفق باشید.
Last edited by choory; 07-06-2009 at 12:57.
آفایون من یه 2000 گرفتم که یکی از پیکسل هاش رو صفحه مشکی سبز نشون میده ولی جاهای مختلف رنگش عوض میشه،مشکلش چیه ؟ چه جوری درستش کنم ؟
ممنون
سلام
مبارک باشه.
پس مگه نمیخواستی 3000 بگیری؟
این 2000 که گرفتی نو هست؟
TA-088 v3؟
قیمت هم لطف میکنی
اگه نو هست چرا همان موقع امتحان نکردی ببینی پیکسل سوخته یا از کار افتاده نداشته باشه؟
این جور که شما میگی احتمالا پیکسل از کار افتاده هست که میشه درستش کرد.یک سری برنامه برای این کار بود که همینطور پشت سر هم عکس های مختلف رنگی را نشون میداد تا دوباره به کار بیفتد.
البته نتیجه زیادی نداره
بهتره بهش فکر نکنی.
حالا کجای صفحه هست؟خیلی تو چشم میزنه؟
سلام علی جان
مرسی
3000 گیر نیومد ، بی انصافا نمیفروشن،آره نو،V3,version 4.01
175 گرفتم،بخاطر همون ارزون خریدم وگرنه 240-50 تومنه
گوشه سمت راست بالا،آره تقریبا معلومه
یعنی هیچ راهی نیست ؟ فقط نگی نه که دپرس میشم
Be patient .
این حرفیست که کاربران گروه های هک همیشه به من میزنند .
در ضمن یک سرچ کوچولو بزنید ، کپی ها و ایزو های بلو ری ها فت و فراوان ریخته !!!!!!
بدرود
راه که هست.یک سری برنامه بود سرچ کن پیدا میکنی قبلا توی همین تاپیک گذاشتم.
کارشم این هست یک سری عکس با رنگ های مختلف هاست تند تند پشت سر هم عوض میشوند تا درست بشه.
مثلا باید یک 24 ساعت یا حتی بیشتر بذاری روشن باشه و به کارش ادامه بده شاید حل بشه.
البته نگرانش نباش.
من توی دفترچه مانیتورم(الجی سپید فام 17 اینچ) نوشته همه پنل های lcd موقع ساخت ممکنه چند تا پیکسل سوخته یا از کار افتاده داشته باشند. نوشته برای یک مانیتور 17 اینچ تا 5-6 تا مجاز و طبیعی هست.
حلا توی lcd پی اس پی که 4.3 اینچه فکر نکنم 1 پیکسل غیر طبیعی باشه.
فکرش را نکن.الان چون نو خریدی حساس هستی بعد چند وقت عادی میشه برات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)