منظورم از قاب این دو عکس بالاست که در پست شماره 8394 یکی از دوستان گذاشتن سایتی نمی شناسید که بفروشه
نرم افزار nero رو دارم چطوری باید بفهمم چیه مارکش ؟
منظورم از قاب این دو عکس بالاست که در پست شماره 8394 یکی از دوستان گذاشتن سایتی نمی شناسید که بفروشه
نرم افزار nero رو دارم چطوری باید بفهمم چیه مارکش ؟
من خيلي گشتم
ولي از اين قاب ها پيدا نكردم
شايد هم باشه و من نديدم
يه سر برو رو سايت nextgen:
اينجا چند مدل برچسبي گذاشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال فوری
سلام
من کابل اینترنت PC رو برداشتم یه طرفش رو وصل کردم به پشت 360 و طرف دیگش رو به پریز تلفن واسه وصل شدن به ابنترنت زدم ولی به اینترنت وصل نشد تا به XBOX LIVE برم من دیال اپم چیکار کنم وصل شه ایا کابل مخصوص باید بخرم ؟ یه کابل واسه اینترنت تو کارتونه 360تم هست ولی واسه ADSL هست
نرم افزار nero رو دارم چطوری باید بفهمم چیه مارکه CD های بازیم ؟
سلام دوست عزیز
شما برای اینکه در لایو بن نشید باید دیسکهای ایکس باکس 360 رو Full Stealth Patch که می تونید به این تاپیک مراجعه کنید
دوست عزیز اول باید بگم اگه کنسول رو عمودی می ذارید بهتره بازی ها رو روی هارد بریزید تا به درایو فشار نیاد.اگه بخواید عمودی بذارید خیلی فرقی نداره روی چی می ذارید.چه روی فرش چه روی پایه ای که خودتون درست کردیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد مطلب سوم هم باید اول بهتون تبریک بگم چون به این نتیجه رسیدید که اون وسیله ی بی مصرف و بی ارزش اصلا ارزش طرفداری نداره و الان دارید با XBOX 360 کار می کنید.بازی های استراتژیک هم کم کم داره رویXBOX 360 جا میفته و شما می تونید شاهکار سبک استراتژیک یعنی HALO WARS رو به طور اختصاصی روی این کنسول بی نظیر بازی کنید.اما در باره ی مساله ی دیگه ای که گفتید دوستان خیلی کمک کردن و به تاپیک سر و سامان دادن مخصوصا سعید جان که پست اول تاپیک رو کامل کرد و این کمک بزرگی بود.یک تاپیک دیگه هم به کمک یکی دیگه از دوستان عزیز زده شد تا مساله ی قیمت از این تاپیک و دیگر تاپیک ها دور بشه و کلا بحث مفید تر بشه.و فکر می کنم الان این تاپیک خیلی بهتر از قبل شده ولی اگه شما پیشنهادی دارید می تونید با مدیران و همکاران در میون بذارید
موفق باشید![]()
البته نمی توان بازی های استرتژیک را روی ایکس باکس 360 به راحتی بازی کرد.
چون این گیم ها نیاز به موس دارند،برای انتخاب ،دیده بانی،کلا بدون موس استرتژیک حال نمی ده،خیلی سخت می شه با گیم پد بازی های استراتژیک رو بازی کرد....
البته این یه نظر شخصیه
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
وای لوژیتک یه کیت واسه ایکس باکس زده،که به راحتی از نمایندگی های آواژنگ می تونید بخریدش،بعدش فورزا بزنید!!
![]()
Last edited by PROJECT NATAL; 15-08-2009 at 22:10.
این قاب ها قاب های custom made هستن و قاب هایی هست که خود gamer ها طبق سلیقه خودشون اون ها رو درست میکنن
برای 360 فقط قسمت جلوی دستگاه یا همون Faceplate به صورت جدا فروخته میشه در طرح های مختلف که حدودا 20 تومان قیمتشه
برای اتصال به live و کلیه مباحث اون به این تاپیک برید:
من خودم تاحالا امتحان نکردم با neroکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی Dvd رو میزاری تو Dvd rom یا Dvd writer و اون نرم افزا کوچیک info tool رو اجرا میکنی
یا نرم افزار های مشابه chek disk
Last edited by pedram_sad; 15-08-2009 at 22:23.
دوستان چند نمونه دیگه از این بدنه های custome رو میزارم :
اینم چند نومنه از Face plate هایی که باز بعضی هاشون custom هستن :
اینم واسه خودش یک نوع جالبی از xbox 360 هست دیگه :
![]()
دوست عزیز اتفاقا کنترل بازی halo wars یا بازی های استراتژیک خیلی هم راحته
شما می تونید تریلر ها رو ببینید
یه روزی راجع به بازی های fps هم همین حرفو می زدن که با دسته نمیشه رفت
خیلی سخته
به نظر من هیچی سخت تر از بازی کردن با اون وسیله ی مسخره نیست که الان اگه اسمشو ببرم بهم کفاره واجب میشه
الان شاهکار های fps کنسولی زیادی داریم
یه نمونه halo3 روی 360 و kill zone2 روی ps3
اون وسیله ی بی مصرف هم یه کرایسیس داشت که به شکلی بسیار خنده دار نسخه ی 2 بازی از انحصارش خارج شد!
یه روزی خواهد رسید که سبک استراتژیک روی کنسول ها از fps هم جا افتاده تر میشه
در ضمن با وجود natal به DriveFx Wheel نیازی نیست دوست من
موفق باشید دوست عزیز![]()
Last edited by S.Y.K; 15-08-2009 at 23:24.
همون طور كه دوستمون گفت faceplate فقط قاب جلو رو تغيير ميده
براي اينكه كل قاب رو عوض كنيد بايد از COMPLETE SKINS استفاده كنيد
در كل COMPLETE SKINS ها بهترن چون هم ظاهر كنسول رو زيباتر ميكنن هم شكيل ترن
براي ديدن نمونه ها هم ميتونيد به سايت زير يه سر بزنيد:
قيمت رو هم نوشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته به يورو
كه قيمت قاب كنسول حدودا به پول ما ميشه 22.500 تومن
اينم يه سايت ديگه براي كساني كه به Faceplate علاقه دارن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)