این سرور مزخرف رومانی این بلا رو سر منم اورده بود .
اخر سر پچ رو دوباره نصب کردم درست شد .
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
این سرور مزخرف رومانی این بلا رو سر منم اورده بود .
اخر سر پچ رو دوباره نصب کردم درست شد .
یه سوال من گانتر 1.6 رو روی لپ تاپم نصب کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم که باز شه این ارور زیر رو میده ... با نوجه به این که من با کانتر سورس ورژن 2 مشکللی ندارم ...
![]()
من پچ رو دوباره ریختم درست نشد حالا چه کار کنم ؟؟؟![]()
شما برو از تو پروپرتیس بازیت رو برای ایکس پی سرویس پک 2 کامپتیبل کن درست میشه
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
بازی رو دوباره روی خودش نصب کن
بعضی فایل های اصلی تغییر پیدا کرده خودمم این مشکل رو داشتم قبلا...
باید یه راهی باشه برای جلوگیری از این مشکل مثلا با read only کردن فایل های اصلی یا...
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
بصورت موقت میتونید از تو قسمت ~ (اسمش یادم نیست) دستور connect و بعدش ایپی سرور مورد نظرتون از بیرون بازی رو بزنید و جوین بشید
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
واسه منم پیش میاد البته کم و احتمالا دلیلش شلوغی سرور هست یا اینکه یه نفر هم زمان با شما به سرور وصل شده و شما نتونستی بری تو... مشکلی نداره دوباره امتحان کنید![]()
داداش منظورت از اسم مکانها دقیقاً چیه؟؟؟
اگه مثلاً پله و رمپ و اینها منظورت هستش که اینا توافقی هستش و توی هر شهری یه چیزی بهش میگن، مثلاً توی inferno از بیس جعبه و بیس سیم خاردار استفاده میشه که زیاد عام نیستش.
کسی از این کانتر جدیده خبری داره؟؟؟؟
منظورتون رو دقیق تر بگید لفطاً
![]()
سلام دوستان من سرور بازی cs 1.6 رو روی vps اجرا کردم و run شد.
یه مشکل هست چرا ای پی سرور رو هر چی وارد . سرور رو نشون نمیده؟؟؟؟
اینم ای پی سرور
94.232.174.31:27015
پسورد:p30
سرور offline
(بدلیل برسی مشکل)
سلام
دوستان کسی لینک دانلود:
1- کانتر ناترینو Neutrino
2- یا کانتر 1.6 پلاس Plus
3- یا 1.6 گالکسی galaxy رو داره؟؟؟
لطفا اگه دارید بزارید
ممنون
عجله ایه!!
بله همین منظورمه . مثلا تو منطقه ما به پله میگیم دالان ! به دالون میگیم حمامو ...
تقریبا یه چیزی میخوام دستم بیاد . مپ ها رو بلدم ولی مثلا میگن بیا دوراهی من نمیدونم دو راهی کجاست !
اگه میشه من چنتا عکس از نمای بالای 3 مپ میدم . شما اسمای مکانارو روشون بنویس . خیلی خیلی ممنون میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)