[QUOTE=KHOFASH681;6177605]درسته , یه خورده درباره اسلارک شک دارم , اما اگه اسلارکش درست بازی کنه یه خورده طول میده تا اگیلتی طرف رو بکشه , بعد با دمج سنگینش میوفته به جونش , یه بش براش بسه
[QUOTE=KHOFASH681;6177605]درسته , یه خورده درباره اسلارک شک دارم , اما اگه اسلارکش درست بازی کنه یه خورده طول میده تا اگیلتی طرف رو بکشه , بعد با دمج سنگینش میوفته به جونش , یه بش براش بسه
ببین دوست من تو یه سری بازیها اشتباه معنی نداره
شما بازی باخترو با یه اشتباه حریف کامل میبری
اگه اون یه نق تو باشی که اشتباه کنی فک کنم به شعونات اسلامی مستفیض بشی
به به
خودت که میدونی من تقریبا هر شب گارنام
خوبه
شما یه باتر فلای براش بگیر از 6 تا ضربه ای که بهت بخوره 5 تاش میس میشه ..وقتی هم بلید میل رو فعال میکنه خوب عقل سلیم حکم میکنه که اتک ندی دیگهدوست من phantom assasins يا همون سايه هيروي خيلي قدرتمنديه و قويترين كيريتيكال رو داره و 5 تا هيرو رو با 2 تا اتك بقل ( فكر ميكنم BATTLE FURY باشه ) كنار هم ميزنه اما مثلا URSA اگه يه ريترن يا همون BlaDe MaIl ميزنه و با يه مانكي ديگه نه اتك هاش ميس ميشه و نه به راحتي اتك ميخوره و وقتي فانتوم بيلينگ كنه روي هيروي مقابل ريترن رو روشن ميكنه و بعد وقتي كيريتيكال ميده درصد زيادي از كيريتيكال رو به خودش بر ميگردونه و و چون URSA سگ جون تر از فانتوم هست و و فانتوم حجم خونش كمتره بيچاره ميشه و واسه ميس هم كه همه ميدونن با مانكي ديگه ميس بي معني ميشه![]()
ادیت»اقا من مانکی رو ندیدم ..درسته اگه مانکی ببنده میس نمیده ولی در کل فانتوم شاخ تره از اون..حالا باز باید امتحان کنیم
چاکر داش سهراب.. اگه دوباره قرار بزاریم برای بازی خیلی خوب میشه ...الان بچه ها اکثرا تو خونه بازی میکنن و تایم فری زیاد شده اگه قرار بزاریم هر شببه به
خودت که میدونی من تقریبا هر شب گارنامخیلی حال میده ..شبی یکی دو دســـــــــــت ..
Last edited by akharwarbaz; 14-06-2011 at 18:38.
۱کی از دوستان زحمت بکشه ۱ لیست از از اسامی بچها درست کنه تاریخ و ساعت بازی هم تعیین(بدور تغییر مجدد)کنه خیلی عالی میشه
۱ سوال:
این چند روز گارنا مشکل داشت بخاطر راه اندازی روم ۶ ایران بود؟![]()
نو کرم دادا
حاجی بیا یه مذاکره کنیم من اون ایدیت که کلن داره رو میخوام ای دی یو ای دیس پاینم دارم بیا عوض کنیم
من تمام رفیقامون الان کلن نمیتونیم بزنیم کلن نیاز دارم بچه ها کلن میخوان
ما که دانشجو هستیم و تازه امتحانا شروع شده، اما یه قانونی هست میگه موقع امتحانا بیشتر حس بازی میاد
خلاصه من همین موقعا یکی دو دست بازی میکنم. خواستین خودم هاست میشم.
آیدیم: Dark.Knight7
سلام
آقا منم تو بازیتون راه میدید؟
من خیلی بازیم خوب نیست و تقریبا نوب هستم و لی 1 سال هست که این بازو رو دارم بازی میکنم و تو گیم نت و گارنا هم گیم میکنم.
اجازه هست منم بیام با هم بازی کنیم؟ پنجشنبه ها رو میگم.
اقا اجازه ای نیس که هر وقت خواستی بیا
بجه ها من واقعا این مشکل که از وار میپره بیرون رو بدجور تو کامپیوتر خونه دارم , چه کنم ؟ وسط بازی فتال ارور میده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)