سلام مودم s1 را دارم
یک مودم adsl هم دارم
میخام با مودم adsl بصورت وایرلس به مودم s1 ایرانسل وصل بشم و بعدش با کابل از این مودم اینترنت رو منتقل کنم برای تلویزیون و ...
میشه؟
سلام مودم s1 را دارم
یک مودم adsl هم دارم
میخام با مودم adsl بصورت وایرلس به مودم s1 ایرانسل وصل بشم و بعدش با کابل از این مودم اینترنت رو منتقل کنم برای تلویزیون و ...
میشه؟
سلام مودم s1 را دارم
یک مودم adsl تی پی لینک هم دارم
میشه؟
نمیشه با مودم وصل بشی باید روتر بخری
سلام به همه من مودم tf i60 b1 دارم سیگنال جای ما خوبه اما مشکلی که دارم اینه که حدودا هر 4 ساعت اینترنت مودم قطع میشه در حالی که هم وای فای و هم 5 تا چراغ td lte روشنه!! و باید مودم رو ری استارات کنم تا درست بشه آیا تنظیماتی داره که این قطعی درست بشه مثلا تغییر dns?
ممنون
خوب اکثر مودمهای adsl روتر هم هستن دیگه!
سلام دوستان، وضعیت td-lte ایرانسل چطوره؟ سرعتش خوبه، قندشکن کار میکنه، سایت باز میشه؟
از دست این مخارفات کلافه شدم، میخوام سمت td-lte بیام. پرت vdsl را بستن فقط adsl دادن، سرعت مثل ده سال پیش، دانلود فیلم ۲ ساعت طول میکشه، اکثر قندشکن ها کار نمیکنن..و...،..
Last edited by dadash42; 05-10-2023 at 16:54.
به نظرمن دور و بر ایرانسل نرید چون با چیزشکن ها خیلی مشکل داره.مبین نت خیلی بهتره. چون هر دو رو داشتم. الان هم مبین نت دارم.
حجم میخوام ، پینگ نمیخوام ، ایرانسل td-lte برام بهتره... مبین نت مثل اینکه sim کارت سوا نمیفروشه، خودم مودم دارم
Last edited by dadash42; 05-10-2023 at 20:56.
برخی شهرها سیم کارت جدا دارن.
من شیراز مهمان بودم برای یکی مودم و سیم کارت خریدم گفت سیم کارت جدا هم داریم برای فروش.
سلام اقا من بالاخره tdlte ایرانسل رو گرفتم. سرعتش خیلی خوبه و قطعی هم ندارم اصلا (البته تا الان)
فقط مشکل اینه که از صب تا غروب سرعتش عالیه و تا ۴۵ مگ هم میره! ولی بعداز غروب یهو سرعتش کم میشه و گاهی تا ۲ مگ هم میرسه!!!!
کسی چنین مشکلی داره؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)