تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 842 از 870 اولاول ... 342742792832838839840841842843844845846852 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,411 به 8,420 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض 80 سكه طلا دارم، 20 تاي ديگر جمع كنم،در ايران ازدواج مي‌كنم لوكا:‌بازيكنان شبيه دخترها هستند ولي من مرد هستم!

تشخيص دادن حال و هواي لوكا كار خيلي سختي است! اصلا به همين دليل است كه گاهي او صحبت‌هاي عجيب و غريب مي‌كند و مصاحبه‌هايش آنچناني از آب درمي‌آيد. به هر حال پس از بازي مس – استيل‌آذين و در شرايطي كه احتمال مي‌داديم لوكا روي فرم باشد با او صحبت كرديم.
    بازي با استيل‌آذين را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟
    در اين مدتي كه همراه مس بودم روي مسايل مختلفي كار كردم. اما تيم ما هنوز يكسري مشكلات عجيب و غريب دارد. مثلا حتما اول گل مي‌خوريم و بعد گل مي‌زنيم! فكر مي‌كنم در نيمه دوم تعويض و جابه‌جايي‌هاي خوبي داشتيم كه توانستيم بالاخره نتيجه بگيريم.آنطور كه شنيديم رقباي ما هم نتايج خوبي نگرفته‌اند و همين باعث شده تا خيال ما از بابت حضور در ليگ راحت شود. از وقتي كه من آمده‌ام مس عملكرد خوبي داشته و حتي توانسته در آسيا و جام‌حذفي موفق ظاهر شود.
    براي بازي‌هاي آينده چه نقشه‌اي داريد؟
    حالا كه حضور ما در ليگ قطعي شده، بازي با ابومسلم ديگر آن حساسيت لازم را ندارد و براي ما يك بازي تشريفاتي محسوب مي‌شود. نگه داشتن تيم مس در ليگ با آن شرايطي كه داشت كار آساني نبود و حالا تلاش مي‌كنيم تا در بازي‌هاي آينده و در جام قهرمانان آسيا با قدرت ظاهر شويم.
    يكي از صحبت‌هايي كه راجع به شما مي‌شود اين است كه از هميشه عصباني‌تر شده‌ايد و هر هفته يك سوژه خاصي در اين مورد داريد!
    اولا اينكه من هر هفته سوژه نيستم و اين شما هستيد كه اين صحبت‌ها را مي‌كنيد! بعد هم اين را بدانيد كه قطعا بين مربيان ايراني و خارجي تفاوت‌هاي زيادي وجود دارد. من در كارم احساس مسووليت زيادي مي‌كنم و همين به وجود آوردن نظم باعث مي‌شود تا اين اخلاق‌ها و رفتارها از سوي من ديده شود.برخلاف اين حرف‌هايي كه مي‌زنند من انسان موفقي هستم و از همه وجودم براي پيشرفت تيم استفاده مي‌كنم. براي من اصلا مهم نيست كه راجع به من چه صحبت‌هايي مي‌شود چون خودم مي‌‌دانم كه توانايي‌هاي بالايي دارم و اصلا برايم مهم نيست كه بقيه از اين موضوع خوششان مي‌آيد يا نه!
    شما در حالي صحبت از موفقيت‌ها و اخلاق حرفه‌اي‌تان مي‌كنيد كه چند وقت يكبار با بازيكنان، خبرنگاران و... درگير مي‌شويد!
    مشكل من با بازيكنان به اين دليل است. آنها بايد خودشان را با شرايط حرفه‌اي وفق دهند. بازيكنان ايران بايد نظم و ديسيپلين داشته باشند. اينها مثل دخترها هستند! بايد ياد بگيرند كه مرد باشند و مردانه فوتبال بازي كنند! هرچند وقت يكبار بايد به اينها كارت بزنم! بايد به يك نحوي به آنها بفهمانم كه چه كاره‌اند و چه وظيفه‌اي دارند. من مرد هستم... مرد... ولي اينها دنبال چيزهاي ديگري هستند و مثل دخترها رفتار مي‌كنند. اگر اين كارت زدن‌ها (شوك دادن‌هاي) من نباشد اينها عوض نمي‌شوند. فوتبال دخترانه به درد نمي‌خورد و فوتبال بازي دخترها نيست. در فوتبال و در ليگ نبايد اينطوري بازي كرد. من مرد هستم... مرد... اين را نمي‌‌پسندم كه بعضي‌ها اينطوري بازي كنند. نمي‌توانم بي‌خيال اين قضيه شوم.
    از اين نمي‌ترسي كه نوبت خودتان هم برسد و به شما هم شوك وارد شود!
    من نمي‌ترسم... من مرد هستم و از اين چيزها نمي‌ترسم. شما بايد بترسيد كه اين صحبت‌ها را مي‌كنيد!
    با توجه به همين صحبت‌هايي كه كرديد، احتمال حضور شما در فصل آينده ليگ برتر ايران وجود دارد؟
    (خنده) من بدون ايران نمي‌توانم نفس بكشم! بايد اراده قوي‌تري داشته باشيم. اصلا بهتر است كه ازدواج كنم و در ايران بمانم. تا الان 80 تا سكه طلا جمع كرده‌ام و اگر 20 تاي ديگر جمع كنم در همين جا ازدواج مي‌‌كنم. دوست دارم در ايران بمانم ولي وضعيتم براي فصل هنوز مشخص نيست. اصلا چه ايرادي دارد كه كسي بتواند چهار تا همسر داشته باشد؟ چه ايرادي دارد كه من اين كار را بكنم و در ايران بمانم! (خنده)‌البته اين حرف‌ها را ‌مي‌زنم تا نشان دهم چقدر به ايران علاقه دارم!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض ژاپن درخواست بازی با تیم ملی ایران را رد کرد

تیم ملی ژاپن نپذیرفت تا با تیم ملی ایران بازی دوستانه انجام دهد.

عباس ترابیان ، رئیس کمیته بین الملل فدراسیون فوتبال با اعلام این خبر گفت:«در تاریخ چهارم سپتامبر تیم ملی ژاپن دیداری دوستانه با یکی از تیم‌های اروپایی دارد و به همین خاطر تیم ایران نمی‌تواند در این تاریخ با این تیم بازی کند.پاسخی که ژاپنی‌ها به پیشنهاد ما دادند این بود که در آن تاریخ دیداری دوستانه با یکی ازتیم‌های اروپایی دارند. بنابراین امکان برگزاری این بازی وجود نخواهد داشت. بر همین اساس فدراسیون فوتبال رایزنی خود را با دو فدراسیون دیگر آغاز کرده که در صورت توافق با هر یک از این فدراسیون‌ها نام حریف تدارکاتی تیم ملی اعلام خواهد شد. »
    او درباره‌ی حضور نمایندگان فدراسیون جهانی فوتبال در ایران گفت: « زمانی که فدراسیون‌ها عضو فیفا مدعی پیشرفت می‌شوند فیفا با اعزام نمایندگانش به آن فدراسیون‌ها وضعیت آن کشورها را بررسی می‌کند. بر همین اساس سه نفر از نمایندگان فیفا که هر کدام در زمینه خاص تخصص دارند به ایران سفر کردند تا با سران فدراسیون فوتبال به صورت خصوصی ملاقات کنند.»

ترابیان با بیان اینکه عنوان سفر این نمایندگان فیفا به ایران چگونگی حرفه‌ای شدن فدراسیون‌هاست گفت:« آنها می‌خواهند ببنیند که آیا فدراسیون‌ها از جمله فدراسیون ایران حرفه‌ای اداره می‌شوند یا خیر؟ یکی از این نمایندگان متخصص در زمینه پروژه گل و پیشرفت‌های ساختمانی است. دیگری بحث بازاریابی را پیگیری می‌کنند و نفر سوم هم وضعیت لیگ و باشگاه‌داری را مورد بررسی قرار می‌دهد. امروز صبح جلسه‌ای برگزار شد و فعالیت‌های فدراسیون فوتبال تشریح شد. پس از آن، آنها ملاقات خصوصی با کفاشیان داشتند و پس از آن امروز بعدازظهر با فریده شجاعی جلسه خواهند داشت. یک‌شنبه هم با سازمان لیگ و کمیته فوتسال جلسه دارند.»

کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض کفاشیان علیه هیات رئیسه! / قطبی را می‌‌‌‌خواهد و شاغلام را نه و هیات رئیسه بر عکس او!

اعضای هیات رئیسه همگی از رئیس فدراسیون فوتبال گلایه دارند چون او علیه خواست آنها تصمیم می گیرد.

درحالی که همه اعضای هیات رئیسه در مشهد صورت جلسه ای را امضا کردند که غلامحسین پیروانی باری دیگر سرمربی تیم امید شود و این صورت جلسه به تائید شخص کفاشیان هم رسید اما او در پایان آن مذاکره تصمیم خود را تغییر داد و تصمیم گرفت تا تیم ملی بی سرمربی به کار سرگردانش ادامه دهد اما غلام پیروانی دیگر به تیم امید برنگردد.

در نشست مشهد همه اعضای هیات رئیسه صورت جلسه ای را امضا کردند که بر اساس آن غلام پیروانی باید دوباره به تیم امید برگردد و این نامه با 8 رای موافق و تنها یک رای ممتنع به تصویب رسید تا مهدی تاج در مقام نایب رئیس مسئولیت پیدا کند به مذاکره با پیروانی برود. تاج برای جلب رضایت مربی دوست داشتنی شیرازی مجبور شد به دوستان سابق سال های جنگش تماس گرفت تا توانست غلام پیروانی راضی به برگشت کند.

او برای جلب رضایت پیروانی برای بازگشت تیم امید ناچار شد تا به مربی قهر کرده وعده دهد که کمیته تیم های ملی و سرپرست موقت کمیته یعنی دکتر فریدون معینی دخالتی در امور فنی کادر تیم ملی امید نخواهد داشت. پیش شرطی که البته کفاشیان حاضر به پذیرش آن نشد و همه چیز را به هم زد تا تیم امید بلاتکلیف بماند. کفاشیان درحالی با برگشت پیروانی مخالفت می کند که فشارهای بیرونی زیادی را تحمل می کند. از یک سو نمایندگان مجلس و از سوی دیگر بسیاری از نهاد های ارزشی کشور حذف پیروانی را حذف چهره های محبوب و ارزشی فوتبال می دانند و از سوی دیگر تاج و دیگر اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال اعتقاد دارند تنها راه فرار فدراسیون از بن بست این فشار سهمگین بازگرداندن غلام پیروانی است چون هر نتیجه ای برای تیم امید بی پیروانی رقم بخورد ، این فدراسیون است که هیچ راه فراری ندارد.

حتی تعدادی از اعضای هیات رئیسه گفته بودند: «بهترین راه فرار از فشار انتقادات این است که قطبی برکنار شود و پیروانی به تیم امید برگردد . » این نظر جمعی اعضای هیات رئیسه است و همه به آن اعتقادی راسخ دارند اما کفاشیان با هر دو تصمیم آنها مخالف است. در مورد اول شاید کفاشیان اعتقاد دارد پیروانی نمی تواند تیم امید را قهرمان کند. او که پیش از این بهانه انتخاب و بعد از آن برکناری دایی را به گردن دایی انداخت و گفت این تصمیمات با رای هیات رئیسه انجام گرفته اند حالا با تعدادی عضو خشمگین هیات رئیسه مواجه است که برای مثال علی فتح الله زاده به عنوان یکی از آنها در مصاحبه با فارس گفت: «ادامه پیدا کردن این بحث ها مشکل ایجاد می کند. زمانی با رفاقت می توان برنامه ها را پیش برد اما اگر قرار باشد مصوبه هیات رئیسه اجرا نشود به مشکل می‌‌‌‌‌‌‌‌‌خوریم. مصوبه هیات رئیسه در مورد بازگشت غلامحسین پیروانی به امضای همه اعضا رسیده و قرار شد صحبت ها به صورت مکتوب و تایپ شده آماده شود. اگر قرار باشد این متن تغییر کند اعضای هیات رئیسه آن را امضا نخواهد کرد. وقتی فدراسیون در سال گذشته هزینه کرده و بر اساس تصمیم خود مبنی بر انتخاب پیروانی برنامه های این تیم را پیش برده نباید تعلل کرد و سوء تفاهمات به وجود آمده باید هر چه زودتر برطرف شود.»

یکی دیگر از اعضای هیات رئیسه هم که نمی خواهد نامش فاش شود، این نظر را تائید می کند. او از چهره هایی مثل آیت اللهی و تاج به عنوان منتقدان جدی کفاشیان نام می برد و می گوید:« اعضا به شدت از دست او ناراحت هستند. این اولین بار نیست که کفاشیان برای خود تصمیم می گیرد. یادش رفته در قضیه انتخاب دایی همه ما را شوکه کرد. آن موقع قرار شد قطبی انتخاب شود اما او یکدفعه از دایی به عنوان سرمربی اسم برد. حتی تاج بعد از آن قضیه دو روز قهر کرد و به فدراسیون نمی آمد. یا در ماجرای برکناری اش به هر دلیلی وقتی تصمیم گرفت تا دایی برکنار شود گفت این نظر همه اعضا بوده است اما حالا هیچ توجهی به مصوبه هیات رئیسه نمی کند.»

این برخورد ها سبب شده تا همه اعضای هیات رئیسه از کفاشیان دلخور باشند. این اعضا که همگی از عملکرد قطبی در تیم امید هم رضایت ندارند و خواهان برکناری او هستند اعتقاد دارند مسیری که رئیس فدراسیون در پیش گرفته ، درست همان مسیری است که یکی از مدیران لیگ برتری می خواهد. مسیری که سبب می شود تا سازمان ورزش بهانه لازم برای ایجاد تغییرات در فدراسیون فوتبال را بدست آورد. تغییراتی که بزرگترین قربانی آن شخص علی کفاشیان خواهد بود.

کد:

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ا

حتی تعدادی از اعضای هیات رئیسه گفته بودند: «بهترین راه فرار از فشار انتقادات این است که قطبی برکنار شود و پیروانی به تیم امید برگردد . » این نظر جمعی اعضای هیات رئیسه است و همه به آن اعتقادی راسخ دارند اما کفاشیان با هر دو تصمیم آنها مخالف است.

کد:
    یک بار هم بزارید بیچاره خودش تصمیم بگیره.
    بقیه اعضای هیئت مدیره چسبیدن به صندلی شون و میخوان از قبال تعویض مربی پولی بالا بکشن.
    قطبی رو قبول ندارم ولی با این وجود باید ازش حمایت بشه. پول مفت نیست که 500 میلیون الکی غرامت بدن.تازه مربی خارجی خوب هم که نمی تونن بیارن.
    شاغلام هم خوب بود ولی من فکر می کنم موفق نمی شد و این کار به نفعش هم شد.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض سایه‌هایی که لیگ را فاسد می‌کنند؛ ‌آیا تبانی یک شایعه است؟!

چشم بستن به روی شایعه تبانی در لیگ، ‌‌درست مانند باور نداشتن مفسده‌ای است در اجتماع که با خوش خیالی مسؤولین و بی‌‌تفاوتی آنها، ‌‌آرام آرام به معضلی در اجتماع مبدل می‌شود. ‌‌باور نداشتن پدیده شوم تبانی (هرچند که زیاد هم تازگی ندارد) میان مدیرانی سر می‌زند که یا می‌کوشند خود را به ندیدن و باور نکردن بزنند تا مبادا خود نیز متهم به آن شوند و یا مسؤولینی که سعی دارند با لاپوشانی آن، ‌‌فضا و محیط در حال آلوده شدن فوتبال را پاک و منزه نشان دهند!

‌هنوز می‌توان مکالمه درگوشی و محرمانه یک عضو اسبق فدراسیون فوتبال با ژورنالیست قدیمی در اصفهان را به یاد آورد که پیرامون پیشنهاد غیرقابل باور یک تیم دسته اولی در مرحله پلی آف به داور بازی (فریدون اصفهانیان) خبر می‌داد.

‌‌این که اصفهانیان تلفن را برداشته و با مسؤول بالارتبه خود تماس گرفته و گفته فلان مدیر و بهمان مربی به او پیشنهاد رشوه برای درآوردن نتیجه بازی و صعودشان به لیگ برتر را داده‌‌اند و به همین دلیل از رئیس خود خواست قضاوت بازی را از او سلب کند!

می‌توان به یادآورد روز بازی دو تیمی که یکی برای ماندن در لیگ برتر می‌جنگید و دیگری هیچ انگیزه‌ای برای ادامه بازی‌ها نداست، ‌‌نزدیکان مدیر تیم در حال سقوط برای بازیکنان حریف پاداش‌هایی قابل توجه در نظر گرفته بودند. ‌‌می‌توان ده‌ها نمونه دیگر از وجود فساد و تبانی در لایه‌های زیرین فوتبال نمونه آورد، ‌‌اما اگر چشم‌های بیدار در چنین روزهایی به خواب بروند، ‌‌نه تنها این واگویی‌ها بی‌‌نتیجه می‌ماند که حتی

باعث سرخوردگی مردانی است که کوشیده‌‌اند در این فوتبال راه سالم خود را ادامه دهند.
    ‌لیگ برتر به روزهای پایانی خود نزدیک می‌شود و نمی‌توان ارسال پیامک‌های چند دلال به بازیکنان برای کم کاری کردن را نادیده گرفت.

‌‌امروز به نظر می‌رسد در آستانه دیدارهای حساسی که سرنوشت هر یک از تیم‌های در حال سقوط را رقم خواهد زد، ‌‌زوم کردن روی رقبای آنها بی‌‌نتیجه نباشد. ‌‌امروز توجه و حساسیت فدراسیون فوتبال و حتی نهادهایی که طی یک سال اخیر برای سالم سازی فوتبال وارد عمل شده اند، ‌‌می‌تواند در سالم ماندن لیگ کمک بسزایی بکند. ‌‌

می‌توان امروز سایه‌هایی را دید که به آرامی کنار تیم‌های لیگ برتری و حتی لیگ یکی راه می‌روند و اما نقشی بسزا در آلوده شدن فوتبال را دارند. ‌‌چه کسی تضمین می‌دهد یک بازیکن و یا حتی داور و مربی، ‌‌در قبال پیشنهاد وسوسه انگیز یکی از همین سایه‌ها که با بعضی باشگاه‌ها رابطه‌ای نزدیک دارند، ‌‌نلغزد؟!

کد:

در آغاز فعالیت amintahery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

10 انتخاب منصوریان به عنوان مربی تیم ملی فوتبال

فوتبال- همشهري آنلاين:
    علیرضا منصوریان به عنوان دستیار افشین قطبی در تیم ملی فوتبال ایران انتخاب شد.

پس از آن كه در جلسه قبلی كمیته تیم‌های ملی، افشین قطبی، علیرضا منصوریان را به عنوان دستیار پیشنهادی خود مطرح كرد، برخی از اعضای این كمیته با این انتخاب مخالفت كردند كه در نهایت مقرر شد در جلسه بعدی كمیته تیم‌های ملی در این‌باره تصمیم‌گیری شود.

روز يكشنبه (19 ارديبهشت) و پس از جلسه اعضای كمیته تیم‌های ملی، علیرضا منصوریان به عنوان دستیار ایرانی افشین قطبی به كادر فنی اضافه شد. قرارداد منصوریان با فدراسیون فوتبال یك ساله خواهد بود.

در جلسه روز يكشنبه درباره دستمزد مربیان تیم‌های ملی نیز بحث شد.

پیش از این رشیدی به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها به كادر تیم ملی پیوسته بود.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض عادل فردوسي‌پور ؛ ساعت شلوغی در نمايشگاه كتاب

عادل كه حالا جزو سلبريتي‌هاي ايران محسوب مي‌شود در شرايطي پشت اين كتاب 8000 توماني را امضا مي‌كرد كه علاقمندان بيشتر دوست داشتند بدانند او پرسپوليسي است يا استقلالي؟

سايت گل ـ طبيعتاً‌ وقتي پاي عادل فردوسي‌پور وسط باشد، سروصدا هم قسمتي از كار است. عادل كه خبر انتشار كتابي با ترجمه او تيتر او بسياري از نشريات امروز بوده است در نمايشگاه كتاب تهران حضور يافت و غرفه نشرچشمه را به حد انفجار رساند.

عادل كه كتاب سايمون كوپر با عنوان فوتبال عليه دشمن را براي نمايشگاه كتاب تهران آماده كرد، امروز در غرفه نشر چشمه حضور يافت و اين كتاب را براي خريدارانش امضا كرد. در حالي كه خبرنگاران و عكاسان مختلفي اين ازدحام هيجان‌انگيز را پوشش مي‌دادند، به گفته مسئول غرفه فروش اين كتاب به دليل حضور خود او بسيار چشم‌گير و بيشتر از فروش همه كتاب‌هاي اين غرفه بوده است.

عادل كه حالا جزو سلبريتي‌هاي ايران محسوب مي‌شود در شرايطي پشت اين كتاب 8000 توماني را امضا مي‌كرد كه علاقمندان بيشتر دوست داشتند بدانند او پرسپوليسي است يا استقلالي؟

يادداشتي بر كتاب

ياسر نوروزي روزنامه‌نگار فعال در حوزه كتاب در سایت 1000 کتاب در اين‌باره مقاله كوتاهي نوشته است:

در اولین روزِ توزیعِ کتابِ فوتبال علیه دشمن در نمایشگاه، به توصیه‌ی دوستِ دیرینم مهدی یزدانی خرم، و به خاطر نامِ دوست‌داشتنیِ مترجم، فوراً کتاب را خریدم و چند فصلی خواندم. به جهتِ حجمِ زیادِ کتاب و مسئولیتِ معرفیِ کتاب‌های دیگر، در حال حاضر فرصتِ مطالعه‌ی کامل را ندارم اما کتاب چنان جذاب است که بعید می‌دانم تا پایانِ نمایشگاه، با وجود مشغله‌ای که ذکرش رفت و هرساله به آن مبتلا هستم، تمامش نکنم. نخستین جملاتِ مترجمِ کتاب، عادل فردوسی‌پور را بخوانید:

«زندگی و دیگر هیچ بخشی از عنوانِ کتابِ مشهورِ اوریانا فالاچی‌ست. معادل واژه‌ی زندگی در این نامِ زیبا، برای من فوتبال است...»

این نخسیتن جملاتِ مقدمه‌ی مترجم بر کتاب است و بعید می‌دانم نویسنده‌ی فرهیخته‌ی کتابِ فوتبال علیه دشمن (سایمون کوپر) در کشورش، شهرت و محبوبیتی هم‌طراز با مترجمِ کتابش، یعنی فردوسی‌پور، در ایران داشته باشد. فردوسی‌پور در بخشِ کوتاهِ مقدمه‌ی مترجم، از عشق و علاقه‌اش نسبت به فوتبال می‌گوید و به پرسشی تأمل‌برانگیز و نامُکَرَّر می‌رسد:

فوتبال و این‌همه عشق؛ چرا؟

بَری ریچاردز در کتاب روان‌کاویِ فرهنگِ عامّه (ترجمه‌ی حسین پاینده، نشر ثالث)، تحلیلی درخشان از دلایلِ جذابیت‌های فوتبال ارائه می‌دهد. او از سال‌های 1860 انگلستان - زمانی‌که زدنِ حریف و استفاده از دست در این ورزش ممنوعیت پیدا می‌کنند - آغاز می‌کند و بعد، به تحلیلی روان‌کاوانه از این ورزشِ فراگیر می‌رسد؛ تحلیلی که گرچه تمام دلایلِ جذابیت‌های فوتبال را نشان نمی‌دهد اما چشم‌اندازی ناب رو به علاقه‌مندان می‌گشاید.

اما روش کارِ سایمون کوپر در این کتاب، به‌گونه‌ای دیگر است. او دلایلِ جذابیت و تأثیرگذاریِ فوتبال را هم‌راه با مصداق‌های فراوان از کشورهای مختلف پیش می‌برد و در ارائه‌ی مصداق‌ها روایت‌گری بی‌نظیر است.

کوپر فصل‌های کتاب را چنان آغاز می‌کند که گویی در حال نوشتنِ داستان است و تعلیقی ایجاد می‌کند که چیزی کَم از رمانی خوش‌خوان ندارد. او از نخست‌وزیریِ برلوسکونی و بهره بردنش از فوتبال می‌گوید، از نامزدی ژُرژ وآ در انتخابات ریاست جمهوری لیبریا و بالا آمدنش تا مراحل پایانی، از توقف یک‌روزه‌ی جنگ بینِ نیجریه و بیافرا به‌خاطر حضورِ پِله، از تبعید شدن بازیکنِ تیمِ ملیِ شوروری به اردوگاه‌های کارِ اجباری به خاطر فوتبال و از جنگِ فوتبالیِ السالوادور و هندوراس.

و بعد از تمامِ این‌ها دوباره به پرسشِ نخستین می‌رسدکه فوتبال و این‌همه عشق؛ چرا؟

نه سایمون کوپر، نه بَری ریچاردز، نه عادل فردوسی‌پور و نه هیچ‌کسِ دیگر، هرگز نمی‌تواند پاسخی جامع برای این پرسش ارائه دهد و جالب این‌جاست که زندگی، بدونِ فوتبال، هم‌چنان چیزی کم دارد.

کد:
    کد:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این انتصاب به جا !!! وشایسته !!! را که بر اساس تواناییهای فنی علی منصور و با توجه به تجربیات و کارنامه ی درخشان وی در عرصه مربیگری به خصوص در تیم پاس همدان انجام شده است را به عموم ملت همیشه در صحنه تبریک عرض میکنم

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

این انتصاب به جا !!! وشایسته !!! را که بر اساس تواناییهای فنی علی منصور و با توجه به تجربیات و کارنامه ی درخشان وی در عرصه مربیگری به خصوص در تیم پاس همدان انجام شده است را به عموم ملت همیشه در صحنه تبریک عرض میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •