تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 842 از 4105 اولاول ... 34274279283283883984084184284384484584685289294213421842 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,411 به 8,420 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

من چند بار هم گفتم ولی باز می گم.
    اینکه میگن توی یگان اگر گفتن چه کار بلدین و شما چیزی نگین ، این اصلا به نفعتون نیست.
    من نمی دونم این از کجا اومده؟ مثلا اگر شما بگین کاری بلد نیستیم ، بهتون بادبزن و صندلی میدن و میگن بشین اینجا استراحت کن؟ نه عزیزم ، اگر سرباز باشی که میری قسمت حمالی و خدمات و آشپرخانه و باغبانی و... میگن کاری بلد نیستی؟ خوب بیل که بلدی بزنی! جارو که میتونی بزنی ، آجر که می تونی خالی کنی و....

من خودم توی عقیدتی یگان هستم . یکی از کارهام اینه که موقعی که سرباز جدید میان (غیر از افسر و درجه دار که از خود اداره ع.س میگیریم) ، میرم و سرباز گزینش میکنم برای عقیدتی . مثلا راننده و گرافیست و خطاط و...

اول از همه سرباز های جدید که میان توی یکان میپرسم که چه کاری بلدین ، اگر کسی کاری که به درد ما بخوره رو بلد بود ، بعد از تائید فرمانده مون ، جذبش میکنیم و خدمت براش میشه هتل. یعنی نه نگهبانی ، نه صبحگاه ، کار راحت ، محیط و جو دوستانه تر و هزار تا مزیت دیگه نسبت به سایر قسمت های یگان. (البته حفاظت اطلاعات یگان هم همین طور هست.اگر بتونید جذب بشید که البته فقط سرباز میگیره)

حالا مثلا اگر اونی که روز اول ازش پرسیدم چه کار بلدی ، چیزی نمیگفت ، الان کجا بود؟ توی تقسیمات یگان می افتاد یکی از شهر های بد و آب و هوا ، برای یه مرخصی یه هفته ای و سرزدن به خونه اش باید 3 ماه صبر میکرد. نگهبانی یه شب در میون و هزار مسئله دیگه.

من خودم چطوری جذب شدم؟ توی آموزشی ما رو بردن برای گزینش ، ازمون پرسیدن چکار بلدین ؟ من هم گفتم فلان کار و فلان کار . حالا اگه نمی گفتم ، با توجه به اینکه رشته ام هم مکانیک بود و اصلا به درد ارتش نمیخورد 100 درصد دوره کد تکاوری میخوردم (مثلا بقیه مکانیک ها )و الان معلوم نبود توی کدوم جهنم دره ای ، توی یگان بودم.

شما توی 21 ماه سربازی ، اگر کاری که بلدی و دوست داری رو انجام بدی خیلی بهتر از اینه که کاری که اصلا دوست نداری و بلد نیستی رو انجام بدی.
    منم حرفه شما رو تایید میکنم.
    فقط بعضی کارها هستش که ریسکش زیاده و همچنین مسئولیت هم داره که توصیه میشه قبول نکنید و دنبالش نرید مثل رانندگی (البته اونم شانسیه ولی خوب ممکنه دردسر ساز بشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

منم حرفه شما رو تایید میکنم.
    فقط بعضی کارها هستش که ریسکش زیاده و همچنین مسئولیت هم داره که توصیه میشه قبول نکنید و دنبالش نرید مثل رانندگی (البته اونم شانسیه ولی خوب ممکنه دردسر ساز بشه)
    ببین ، اگر اون کسی که داره وارد یگان میشه به اندازه کافی باهوش باشه ، می تونه توی همون روز اول که تقسیم میکنند توی یگان یه جای خوب برای خودش دست و پا کنه.

من خودم درجه دار بودم و جایی هم که باید خدمت میکردم از قبل معلوم بود و خودم هم این رو می دونستم. ولی اگه سرباز یا درجه دار آزاد بودم ، همون روز اول میرفتم توی ستاد فرماندهی (هیئت رئیسه یا هر قسمت فرماندهی یگان که اون یگان مخصوص داره ) و درخواست میدادم برای رانندگی رئیس و فرمانده ها.
    کلا بهترین جا برای راننده ها و سرباز ها همون رانندگی برای فرمانده ها و امیر ها و روسا هست. البته من ارتش رو میگم برای ناجا یا سپاه رو خبر ندارم چطوریه.

ولی توی هر یگانی راننده فرمانده شدن یعنی برش در حد تیغ موکت بری ! از سرباز در دژبان برو تا بالا. یعنی نگهبانی بی نگهبانی ! مرخصی خوب . یعنی استفاده از همه مزایا. یعنی رفتن با رئیس به بهترین جاها و البته که خیلی هم جاهای متنوع (مگه روسا جای بد هم میرن؟ )و اصلا نمی فهمین چطوری زمان گذشت. ماشین خوب هم در اختیارتون میذارن که اذیتتون نکنه. خلاصه اگرخواستید راننده بشید برید راننده رئیس بشید وگرنه دور رانندگی رو خط بکشید.

3. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها من الان 24 شب یک بار نگهبانی میدم. بقیه سربازا بگن چند شب یک بار نگهبانی دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

بچه ها من الان 24 شب یک بار نگهبانی میدم. بقیه سربازا بگن چند شب یک بار نگهبانی دارن
    من ئخودم لوحه نگهبانی میچیدم بطور متوسط دو روز نگهبانی یه شب خواب سال 86-87
    حالا یه روز بالا پایین هم میشد

6. 2 کاربر از amir_oyama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

آقا بحث کارو مسئولیت شد ...

کسی که دست به تایپش عالی باشه و کلا خوره کامپیوتر باشه براشون اهمیت داره یا نه ؟ میشه مسئولیتی گرفت تو این حوزه ؟

8. این کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

سلام
    من هنوز نرفتم سربازی میخوام بدونم چه کارهایی رو باید قبل از سربازی انجام داد که به نفعم بشه
    من سوم دبیرستانم و متولد 30/10/72
    میخوام بعدا پشیمون نشم که اگه زودتر یا دیرتر یا هرچی این کارها رو کرده بودم بهتر میشد.
    مرسی
    راستی سوال دوست بالایی رو هم منم دارم اگه میشه جواب بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام
    من دیپلمه هستم و چند سال هم غیبت خوردم و الان مشمول غایب هستم و بالاخره بعد از چند سال غیبت و برای فرار از محرومیتهای شغلی و اجتمائی تصمیم گرفتم برم سربازی و هیچ چیزی هم از سربازی نمیدونم
    بنابراین چند تا سوال دارم
    اگه کمکم کنید و جواب بدین ممنون میشم چون دغدغه شدیدی دارم

سوال اول و دوم کمی خاص هست
    1-کسی که میره سربازی چند درصد احتمال کشته شدنش هست؟
    2-آیا هر سالی که میگذره آمار مربوط به کشته شدگان سربازی رو اعلام میکنن یا خیر؟ مثلا کسی میدونه همین سال 90 که گذشت چند تا سرباز در خدمت سربازی کشته شدند؟
    3-من 187 سانت قد و 59 کیلوگرم وزن دارم و تقریبا انسان ظریف الجسه و نحیفی هستم آیا من شانسی دارم که برای معافیت پزشکی اقدام کنم و حد اقلش معاف از رزم بشوم؟

اگه جواب بدید دعاتون میکنم

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اصولا کارهای اداری ، پایه اش تایپ نامه و رسم جدول و اگر بازهم مهارت داشته باشید ، طراحی پوستر واز این جور کارهاست که همه قسمت های اداری یگان بهش محتاجن و سربازان کمی هم متاسفانه به این جور مهارت ها ، تسلط دارن. اگر رفتین توی یگان ، حتما روی این نقطه قوت تاکید کنید . اینطوری میشید تایپیست و هر روز از صبح تا ظهر پشت یه کامپیوتر توی یه اتاق هستید که از توی خیابون و زیر آفتاب و باد وبارون و گرما و سرما راحت میشید.

احمد رضا: توصیه من اینه که حتما برو دانشگاه و با مدرک تحصیلی بیا خدمت که خیلی به نفعته.برو یه بسیج محله ای جایی هم خودت رو ثبت نام کن و کارت فعالت رو بگیر. کاری که ما به خاطر غرور بیجا و متلک های بقیه انجام ندادیم و الان می بینیم همونهایی که حتی 1 ریال به این چیزها اعتقاد ندارن ، میان و کسری های چند ماه چند ماه میارن. روی حرف کسی هم اصلا تره خورد نکن . برو دوره های تکمیلی رو بگذرون و توی یه قسمت سپاه پذیرش بگیر.

نیک مرام: آمار کشته شده ها یه چیز محرمانه هست و کمتر کسی بهش دسترسی داره .
    ولی اگر مناطق عملیاتی مرزی نباشه (که اونجا هم تلفات خیلی کم هست به نسبت اون چیزی که همه فکر میکنن) بقیه قسمتها احتمال مرگ، مثل احتمال کشته شن زمان رفتن به دانشگاه و سر کار و... هست.

12. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

والا ما که هر کسی رو دیدیم بسیجی فعاله و کسری گرفته به گفته خودش که سالی یک بار هم پاش به پایگاه باز نشده. ضمنا اینها همه حرفه . خیلی ها الان عضو هستن و صداش رو در نمیارن . توی خدمت من خیلی دو رویی دیدم . اصلا باید دورویی کنی. یک ماه کسری می دونی یعنی چی؟ یک روز ، اصلا یک ساعت .

من هم قبل از خدمت مثل شما فکر میکردم و الان می بینم هر کی بیشتر ..... کرد امتیاز بیشتری هم گرفت. استخدام ، دانشگاه ، سربازی و.... تازه من از الان باید دنبال کار بگردم .....
    Last edited by Ezel; 07-05-2012 at 10:01. دليل: حذف نقل قول

14. 2 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام بچه ها

آخرین خبرها از کسری خدمت(تحصیلی و ایثارگران) دارید

چی شد بلاخره؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •