تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 842 از 1783 اولاول ... 3427427928328388398408418428438448458468528929421342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,411 به 8,420 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

تایید میشه. این مشکلات ربطی به محدود کردن ندارن!!!
    من هم بدترین بلاهارو سر صبانت آوردم. ولی محدود نشدم.
    شما بهتره مشکل رو از مرکز مخابراتیتون جویا بسین. چون ضریب اشتراک اینها1به10هستش.
    اگر حتی3نفر مثل شما و در همون ساعت برن واسه دانلود سرعت شما اگر 2مگ هم باشه نباید بالای 70-80بیادش.
    البته این در خوشبینانه ترین حالت ممکن هستش. بهتره یه اماری از مرکز مخابراتی واسه شلوغی پورتها بگیرین(البته باید یه اشنا داشته باشین تا جوابتونو بدن یا اینکه زیادی سمج باشین!!!).

2. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان، پاسخ من برای اون دوست تهرانی بود. چون نوشته بود که اینترنت نامحدود داره و معمولاً در مورد سرویس‌های نامحدود اینجوری رفتار می‌کنند که اسمی نامحدود است ولی در واقعیتش الگوی مصرف شما رو بررسی می‌کنند. مگه تازگی واقعاً نامحدود شده باشند. اگه اینجوریه که عالیه.

اما در مورد مشکل خودم با دوستان موافقم که مشکل بیشتر از سمت مرکز مخابرات منطقه است و احتمالاً شلوغی مرکز باعث شده است که کیفیت سرویس من هم در این چند وقت پایین بیاد. وگرنه من خودم کلی با این صبانت و در ساعات شبانه مشغول دانلود تورنت بوده‌ام و مشکلی پیش نیومده است. خیلی هم خوب بوده است.

حالا اگه مشکل از سمت مرکز مخابرات منطقه و تجهیزات اونجا باشه، کاری از دست من برمیاد؟ یکی دو سال پیش از سمت مرکز مخابرات مشکل داشت. مثلاً یا قطع می‌شد یا کیفیت و سرعتش پایین بود. آخرش هم کامل قطع شد! زنگ زدم پشتیبانی و سریع کارم رو راه انداختن و کیفیت سرویس مثل روز اولش شد.

الان هم شاید باید صبر کنم که کامل قطع بشه و بعد اقدام کنم.

فکر کنم وقتی مشکل از سمت مرکز مخابرات منطقه باشه، دست من به جایی بند نیست. به نظر شما تماس با پشتیبانی صبانت در این مورد فایده داره یا نه؟ پیشنهادی دارین؟

آخر سر هم شاید بعد از چند سال صبانت رو کنار بذارم و برم سراغ یکی دبگه...

در انتظار معجزه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نکته جالب اینه که در این چند شب یا کلاً اتصال DSL برای مدتی قطع می‌شود یا اگه تماس هم بگیره پاسخی از طرف سرور صبانت نمیاد. امشب از ساعت ۴ صبح تا ۶:۴۰ قطع بود. سرعت هم که نگو... اینجوری به نظر میاد که مشکل از سمت مرکز مخابراته... معلوم نیست دارن چی کار می‌کنند؟!

واقعاً خسته‌ام کرده... نمی‌دونم با همین صبانت بسازم یا برم سراغ آسیاتک و شاتل. ورقش (کیفیتش) برای من یکی برگشته... از ماه رمضون تا الان...

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

نکته جالب اینه که در این چند شب یا کلاً اتصال DSL برای مدتی قطع می‌شود یا اگه تماس هم بگیره پاسخی از طرف سرور صبانت نمیاد. امشب از ساعت ۴ صبح تا ۶:۴۰ قطع بود. سرعت هم که نگو... اینجوری به نظر میاد که مشکل از سمت مرکز مخابراته... معلوم نیست دارن چی کار می‌کنند؟!

واقعاً خسته‌ام کرده... نمی‌دونم با همین صبانت بسازم یا برم سراغ آسیاتک و شاتل. ورقش (کیفیتش) برای من یکی برگشته... از ماه رمضون تا الان...
    دوست عزیز، اگر از سرعتهای بالا استفاده میکنی(بالای1مگ)، نویز خطط رو زمان دانلود چک کن. چون زمانی که پهنای باند موقع دانلود اسغال میشه، اگر مشکلی در خطوط ارتباطی باشه، پییوسته قطعی هایی رو شاهد خواهی بود.

6. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

8. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aliartshow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من الان 128 دارم..اگه 1 مگ بگیرم سرعت شبانم بالا میره یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز، اگر از سرعتهای بالا استفاده میکنی(بالای1مگ)، نویز خطط رو زمان دانلود چک کن. چون زمانی که پهنای باند موقع دانلود اسغال میشه، اگر مشکلی در خطوط ارتباطی باشه، پییوسته قطعی هایی رو شاهد خواهی بود.
    اوکی مرسی برای راهنمایی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من الان 128 دارم..اگه 1 مگ بگیرم سرعت شبانم بالا میره یا نه؟
    به نظر من شما برو سرویس ۲ مگابیت بگیر. اگه هم می‌تونی بیشتر هزینه کنی و برات صرف داره ۴ مگابیت. شما که می‌خوای از ۱۲۸ (خانگی) تغییرش بدی، پس سرویس ۲ مگابیت به بالا رو بگیر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به نظر من شما برو سرویس ۲ مگابیت بگیر. اگه هم می‌تونی بیشتر هزینه کنی و برات صرف داره ۴ مگابیت. شما که می‌خوای از ۱۲۸ (خانگی) تغییرش بدی، پس سرویس ۲ مگابیت به بالا رو بگیر.
    مگه سرویس 4 مگ هم داره ؟ توی این صفحه که از 2 بیشتر نداره !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

2 یک ساله بخری 4 میبندن؛ از فروش پرسیدم

زنگ بزن 83852 بپرس

14. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •