سلام
من دوتا باقی مانده رو اجرا کردم که system watcher کسپرسکی رو تست کنم ولی چیزی شناسایی نکرد .
کسپر 30 مورد شناسایی کرد!
بازمانده ها!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نمیدونم یکیش کو؟!؟!
سلام استاد
این ویروس هایی که قرار میدید واقعا جدید هستند یا منتخب از پک های قبلی انتخاب میکنید ؟
نتیجه شید
( بازم زد ویروس سالیتی رو تعمیر کنم ولی در آخر پاکش کرد )
![]()
Last edited by D E M O N; 18-06-2013 at 01:15.
سلام
جدید هستند میتونید تست کنید
البته چون فرصت تجزیه تک تک ویروس ها رو نداارم ممکنه بعضی از ویروس ها در آرشیو های قبلی هم باشن ولی سعی میکنم جدید باشن
مثلا ویروس 21.exe در آرشیو های قبلی هم شاید دیده باشین ولی این ویروس در این آرشیو ورژن جدیدش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویروس قبلی // به شناسایی مالواربایت و نود32 دقت کنید
Last edited by jolan57; 18-06-2013 at 01:04.
سلام
باقی مانده های بیت دیفندر با اسکن :
بعد از اجرا فقط فایل 1.exe شناسایی نشد اما زمانی که می خواست به اینترنت وصل بشه گزارش داد و من بلاک کردم بقیه موارد شناسایی شدن
فایل 7.exe سالمه
![]()
سلام. باقی مانده بعد از اسکن با نورتون:
و باقی مانده بعد از اجرا در سندباکسی:
سیمانتک تولیدکننده نرمافزارهای امنیتی اعلام کرد قصد دارد ۱۷۰۰ کارمند خود را اخراج کند.
به گزارش فارس به نقل از بیزجوزنال، علت اخراج تعداد زیادی از کارکنان سیمانتک بی ثباتی مدیریتی اعلام شده که چاره دیگری برای کاهش هزینه ها باقی نگذاشته است.
قرار است روند اخراج این تعداد از کارکنان سیمانتک از روز سه شنبه آغاز شود. تکمیل این فرایند دو ماه به طول خواهد انجامید. این بزرگترین فرایند اخراج کارکنان سمانتک از زمان تاسیس این شرکت اعلام شده است.
در مرحله اول هزار کارمند این شرکت در ماه جاری میلادی اخراج خواهند شد. سپس 700 نفر دیگر در ماه جولای کارشان را از دست خواهند داد. این شرکت اعلام کرده به دنبال اقدامات دیگری به منظور کاهش هزینه های خود است. علاوه بر این قرار است برخی پست های شغلی از این شرکت حذف شوند.
سیمانتک هم اکنون 21 هزار و 500 نفر نیروی کار در سراسر جهان دارد و اخراج این افراد به معنای حذف هشت درصد از نیروی کار این شرکت است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)