ما که باز بازی رو ریختیم بیخیال.
ارمین جان
حجمش حدود 15 مگ هستش ولی دوستان میگن که خیلی خوب نبوده اینگار
منم هنوز دانلود نکردم و قید همه ی پچ ها رو زدم تا پچی که خودت میسازی آماده شه
منم دانلود کردم و کرهایی که این پچ انجام میده همونهایی هست که چند هفته پیش گفته بودم عجیبه که این پچ اینقدر به درد نخور هست ولی با این حال بعد 2 ماه عرضه میشه این عرضه نمیشد که خیلی بهتر بود این نشون میده که کونامی در گرفتن لایسنس تیمهای موقت و فیک other league A نا موفق بوده واقعا نمی دونم چرا امسال کونامی اینقدر ضعیف عمل می کنه پارسال خیلی فعال تر بود حتی پارسال همون اولین آپدیتش چند تا تیم لالیگایی رو لایسنس کرد ولی این پچ فقط 3 چهار تا تیم لایسنس شده رو فقط به لیست تیمهای موجود توی cl اضافه می کنه که چیز سورپرایزی نیست و لباس تیم ملی ژاپن رو آپدیت میکنه تنها حسنش فقط آپدیت و اصلاح ترانسفر هاست که مثلا دیگه روبن و نگردو دیگه توی رئال نیستند با این وضع کارم حسابی سخت شده من هنوز هم در مورد تیم های فیک مطمئن نیستم که کدوم ها هستند یه چیزی هم عجیبه و اون نبودن تیم خالی برای تیم هایی مثل مکابی اسرائیل و آپوئل نیکوزیا قبرس هست حالا من نمی دونم اگه بخوام مکابی رو ایجاد کنم کدوم رو ویرایش کنم
سلام
بچه ها برای چی من نمیتونم گل بزنم توی بازی همش ازم توپ را میگیرند؟
راهی هست؟
خب این پچ گیم اکسس که تکمیلهمنم دانلود کردم و کرهایی که این پچ انجام میده همونهایی هست که چند هفته پیش گفته بودم عجیبه که این پچ اینقدر به درد نخور هست ولی با این حال بعد 2 ماه عرضه میشه این عرضه نمیشد که خیلی بهتر بود این نشون میده که کونامی در گرفتن لایسنس تیمهای موقت و فیک other league A نا موفق بوده واقعا نمی دونم چرا امسال کونامی اینقدر ضعیف عمل می کنه پارسال خیلی فعال تر بود حتی پارسال همون اولین آپدیتش چند تا تیم لالیگایی رو لایسنس کرد ولی این پچ فقط 3 چهار تا تیم لایسنس شده رو فقط به لیست تیمهای موجود توی cl اضافه می کنه که چیز سورپرایزی نیست و لباس تیم ملی ژاپن رو آپدیت میکنه تنها حسنش فقط آپدیت و اصلاح ترانسفر هاست که مثلا دیگه روبن و نگردو دیگه توی رئال نیستند با این وضع کارم حسابی سخت شده من هنوز هم در مورد تیم های فیک مطمئن نیستم که کدوم ها هستند یه چیزی هم عجیبه و اون نبودن تیم خالی برای تیم هایی مثل مکابی اسرائیل و آپوئل نیکوزیا قبرس هست حالا من نمی دونم اگه بخوام مکابی رو ایجاد کنم کدوم رو ویرایش کنم
دیگه چرا خودتو اذیت میکنی؟
تازه من این پچ جدید کونامی رو که دانلود کردم ارور dont install میده
بیخیالش شدم
دوستان عزیز خواهش میکنم یکی آرم و لوگوی تیم ها رو برام بذاره هم128*128 و هم 64*64 رو.
میشه بگین از کجا دانلود کردین ؟ لطف کن آدرسشو بدین ما هم دانلودش کنیم mer30
از توو خود بازی میتوونین دانلود کنین ، برو توو منوی Display Setting بعد Download رو بزن..
دلیلش اینه که بلد نیستی
اگه تازه کاری طبیعیه چون کلا با soccer 9 قرق می کنه. مثلا با تو سر توپ نمیشه دریبل زد و...
منظورش system setting هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)