واقعا مسخره ترین چیزیه که تا به حال دیدم. یه شرکت با یه مدیریت واحد. اما با کیفیت خدمات متفاوت. از لحاظ کمی هم که دیگه ترکونده.
حامد
واقعا مسخره ترین چیزیه که تا به حال دیدم. یه شرکت با یه مدیریت واحد. اما با کیفیت خدمات متفاوت. از لحاظ کمی هم که دیگه ترکونده.
حامد
مودم adsl که وای فای داشته باشه کارش رو راه نمیندازه؟
چرا عزیز. این هم گزینه خوبیه. یادم رفت بگم.
در کل همه اینها در قالب بی سیم شناخته میشن.
ممنون از تذکرت.
حامد
سلام دوستان.
اقا من میخوام adsl بگیرم تو منطقه مخابراتی شهید سعادتمند با کد4421 هستم.
چه شرکتی خوبه؟واسه من فقط سرعت مهمه.دانلود شبانه هم خیلی کم دارم.
پارس انلاین خوبه؟شاتل چی؟داتک؟
سلام گلم
شما یه سر به تاپیک زیر بزن همه چی دستت میاد. البته از افرادی با این پیش شماره از این شرکتها سرویس میگیرن غافل نشو و آمار کیفیت شون رو دربیار.
حامدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by NirvanaH; 18-08-2011 at 10:06.
داداش 512 میدن؟
Last edited by EXXTREME; 18-08-2011 at 10:11.
آخ آخ. داداش شرمنده ها. یادم رفت. پست اصلاح شد. این هم لینکش در این پست:
512 هم آره عین آب خوردن. نیاز به هیچ مدرکی هم نیست. من تا یک مگابیت رو راحت گرفتم. فقط یه کپی از قبض صاحب خط.کپی کارت ملی هم همرات باشه. شاید لازم بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حامد
سلام با اجازه مدیران یک سوال بود من چند وقت میشنوم میگن با اومدن اینترنت ملی این v.p.n از کار می افته چون دیگه با وجود اینترنت ملی نیاز به شبکه وی پی ..... ان برای ارتباط شرکت و بانک نیست
ایا این موضوع صحت داره یا خیر ؟!
با سلام
شما اینترنت ملی رو اینترانت حساب کنید.
وقتی اینترانت باشه مسلما وی پــی ان هم بی معنی میشه.
موفق باشید.
اینترنت تنها حسنی که داره اینه که باید بتونه درعمر آدم صرفه جویی کنه . تعجب می کنم چرا اینجا همه از سرعتهای 64 و128 حرف می زنند وسئوال میکنند.
شاید دلیلش اینه که بعضی ها عادت کردن فقط با دایال آپ کارکنند و بعضی هاهم چون آدمهای هوشمندی بودند رفتن سراغ adsl .ولی غافل از اینکه در سراسر کشور شبکه وایمکس راه اندازی شده .
شما می تونید مثل تلفن همراه اینترنت همراه داشته باشید. با ی لپ تاپ و یک مودم usb کوچک تقریبا هر جای تهران می شود به اینترنت وصل شد. والبته در تمام شهرهای بزرگ همینطور.
اگه مایل بودید به شبکه وایمکس آشنا بشید می تونید به سایت مبین نت یا ایرانسل و در اصفهان به سایت اسپادان مراجعه کنید.
و برای دریافت سرویس اینترنت سراسری که قابل اسفاده در سراسر کشور باشه می توانید به عاملان فروش مبین نت فقط زنگ بزنید . چون اونهاموظف هستند سرویس رو دم در تحویل بدند و فقط پول سرویس رو بگیرند. به نظرم در طول تابستان مودم هم رایگان است .آدرس یکی از نمایندگیهای مبین نت همهست. یا تلفن 88748617کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)