جاي همتون خالي با اينکه سرعت شبانه من هم از 40 بالاتر نميرفت ولي پدر همارا رو در اوردم
800 مگ تا الان که اين پستو ميدم دانلودشون تموم شده
وداره با سرعت ثابت 120 دانلود ميکنه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جاي همتون خالي با اينکه سرعت شبانه من هم از 40 بالاتر نميرفت ولي پدر همارا رو در اوردم
800 مگ تا الان که اين پستو ميدم دانلودشون تموم شده
وداره با سرعت ثابت 120 دانلود ميکنه
Last edited by fanoostalaei; 14-08-2011 at 03:54.
با اين وضع که ما هم تقريبا بچه محل در اومديم
پس يعني اگه سرعت دانلود نت تو صبا بيشتر باشه براي شما هم همينطوره
من که بعد اين ميرم صبا اگه خواستي تو هم ميتوني بياي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 14-08-2011 at 04:09.
اگه حرفمو قبول نداری به جای بحث یه زنگ بزنگ بپرس ارتباط شما با بزرگ نت آریا چیه . اگه نگه ما همون بزرگ نت آریا نیستیم من اسممو عوض میکنم .![]()
من از این عکسا به یه نتیجه میرسم . ماکس نت = بزرگ نت آریا . و الا دلیلی نبود تو بعضی جا ها ماکس اسمشو بنویسه ماکس و بعضی جا ها هم بنویسه بزرگ نت آریا . اگه اونجور بود که شما میگفتین مینوشت شرکت ماکس نت وابسته به بزرگ نت آریا .
![]()
البته فكر كنم منظورت 2.187 باشه، ip هاي شركت مخابرات در كل ايران با 46.100 و 2.187 شروع ميشن و در اكثر مواقع وقتي پينگت خوبه به سايت whatismyipaddress.com مراجعه كني Loacation رو تبريز نشون ميده
Last edited by urumchi; 14-08-2011 at 05:15.
من امشب نخوابیدم کلا . نتیجه :
سرعت دانلود ساعت 1:50 = 75 ساعت 2:02 سرعت 35
ساعت 7.57 سرعت 45 ساعت 8.03 سرعت 81
مطمئنم این کاهش سرعت عمدیه !
نمودار شبیه به بازی های اتاریه (خانه سازی )
اینم ماله من برای دیشب (2.5 گیگ دانلود)
![]()
واسه من مساله فقط سرعت نیست
بعضی سایتها رو باز میکنه بعضی هارو نه
مثلا الان اسپید تست باز نمیشه و خیلی از سایتهای دیگه
سلام،امروز دیگه سرعت واقعا پایینه،چرا که وب پیج ها به زور باز میشن واسه من،راستی سایت speedtest.net برا من اصلا هنگ میکنه و ارور میده،فکر کنم واسه همه اینطوری باشه نه؟! حالا دانلود شبانه نخواستیملااقل بتونیم فیس بوکو گوگل باز رو باز کنیم نه؟ بابا نمیدونم اینا کی میخوان آدم بشن؟ هزینه اینترنت تو ایران خیلی زیاده.... راستی از آبرسان رد میشدم دیدم شاتل بنر زده نوشته 6 گیگ 25 تومن... فکر کنم دیگه باید منتظر پایین اومدن قیمتهای صبا و همارا هم باشیم.
بيخودي منتظر نباش چون اون رو فقط براي تابستون زده
در ضمن صبا به تازگي قيمتشو پايين اورده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)