میگم بازی راچراجمعه نذاشتند این که خیلی بی عدالتیه درحق تیمها
میگم بازی راچراجمعه نذاشتند این که خیلی بی عدالتیه درحق تیمها
اخی مدرسه دی: .من که این فصل تمام بازی های اس اس رو میبینم.
خوردبين در گفت و گو با فارس: نيكبخت واحدي از هواداران استقلال ناراحت بود خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دليل دعوت نيكبخت به كميته انضباطي را نميدانم؛ اما از هواداران استقلال ناراحت بود. محمود خوردبين در گفت و گو با فارس اظهار داشت: دربي يكي از قشنگترين مسابقات بود كه ديده بودم؛ اما به جزء 5 دقيقه نيمه اول و دوم، پرسپوليس بهتر از استقلال بود و توپ و بازي را در اختيار داشت. بهتر است ديگر درباره دربي حرف نزنيم چون بازي حساسي در مشهد مقابل ابومسلم داريم كه سرنوشتساز است. وي درباره اعتراض نيكبخت واحدي به تعويضش گفت: يك بازيكن چقدر ميتواند جلوي خود را نگه دارد. قانونا بايد افرادي را جريمه و به كميته انضباطي دعوت كنند كه فحاشي كردهاند؛ نه نيكبختي كه 8 دقيقه حرفهاي متفاوت شنيده و بعد از تعويض هم به دليل باخت حرفي زده است. وي افزود: فكر كنم بايد هواداران استقلال كه واقعا بيادبي كردند، به جاي نيكبخت به كميته انضباطي فراخوانده شوند. نيكبخت نيز از كاري كه بعد از تعويض انجام داد، ناراحت است چون بازيكن با تعصبي است. انتهاي پيام/
اگه نیکبخت تعصب داشت اینقدر بهش فهش نمیدادن.فقط تماشاگرای استقلال نیستن کهع فهشش میدن. طرفدارای سپاهان هم فحشش میدن.بقیه رو نمیدونم.
ما که دانشگتاه داریم بازی رو نمیتونم برم استادیوم
منم فقط 15 دقيقه از بازي رو مي تونم ببينم . تا ساعت 8 كلاس دارم
فردا بازی داریم. چقدر زود گذشت.
بچها دیگه کم پیدا شدن. همه رفتن مدرسه![]()
500 ميليون براي 9 بازي
پس از كش و قوس هاي فراوان و بازگشت 8 هفته از ليگ برتر بالاخره در بازي مقابل پرسپوليس،اسپانسر آبي پوشان مشخص شد ."مبل ايران"كه تا پايان نيم فصل با باشگاه استقلال قرارداد دارد بايد مبلغي حدود 500 ميليون تومان را براي 9 بازي به اين تيم پرطرفدار تهراني پرداخت كند.اين در حالي است كه باشگاه استقلال مبلغ يك ميليارد و پانصد ميليون تومان را به عنوان مبلغ پايه براي انتخاب اسپانسرش در كل فصل اعلام كرده بود
Last edited by franch; 06-10-2008 at 14:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)