آقا 021 رو هم که میزنم بازم میگه شماره ای که با آن تماس گرفته اید اشتباه است !
یکی به من بگه که چی کار کنم ؟
جای خاصی رو باید تنظیم کنم ؟ چون میگید که این کار امکانش هست ...
آقا 021 رو هم که میزنم بازم میگه شماره ای که با آن تماس گرفته اید اشتباه است !
یکی به من بگه که چی کار کنم ؟
جای خاصی رو باید تنظیم کنم ؟ چون میگید که این کار امکانش هست ...
سلام
يه سوال كوچولو
ايرانسل براي Message Delivery از سيم كارت هاي اعتباري پول كم مي كنه؟؟؟
ممنون
======================
هیچ اپراتوری برای دلیوری پول نمیگیره حتی ایرانسل!!
سلام
اگه میشه یکی روش تنظیمات دستی گوشی نوکیا 6300 رو برای راه اندازی Gprs به من بگه دقیق بگین کجا باید برم و چیکار کنم لطفا خیلی مهمه...
نميدونم به خدا شايد با اين شماره كه شما ميگيري مشكل داره يعني هنوز به سيستم ايرانسل معرفي نشده شما 118 رو امتحان كن ببين نميگيره ؟ من كه هم 110 زنگ زدم هم 118 كار كرد
حالا چرا دستي؟شما IMEI گوشيتو sms كن به شماره 2225 خودش در عرض 2 ثانيه تنظيماتشو ميفرسته.
البته به اين صورت كه اول يه s ميذاري بعد يه فاصله بعد شماره 15 رقمي مثلا اينطوري
s 359087012689620
Last edited by hessam_sz; 21-01-2008 at 11:37.
اولا كه جاي تعجب نداره بايد بياره پايين چه خبره مگه 288 تومان.
دوما همراه آخر از اين حرفا زياد ميزنه همين چند وقت پيش رسما اعلام كردن هزينه مكالمه سيمكارت اعتباري رو كم ميكنن(آخه جلو ايرانسل كم آوردن) حالا زدن زيرش گفتن كم نميكنيم پس تا وقتي نشده 120 تومن باور نكن
مشکل عجیب با ایرانسل
سلام دوستان عموی من یه گوشی e490 سامسونگ داره و رفت یه کارت شارژ 5 هزارتومانی خرید
و کلمه عبور رو زد ولی وقتی میخواد زنگ بزنه میگه خدمات موجود نیست در حالی که تو حساب نوشته 4800
پول داره؟ تعجب میکنیم ایرانسل هم که واقعا خراب کرده دوستان اگه راه حلی بلدن کمک کنن
خوشبختانه ايرانسل يكي از بهترين و پيگير ترين سيستم هاي پشتيباني محصولات رو در ايران داره شما با شماره 140 از طريق سيمكارت ايرانسل يا 09351400000 از خطوط ديگه تماس بگيريد 100% مشكلتون حل ميشه البته سعي كنيد اواخر شب يا اوايل صبح تماس بگيريد كه كمتر وقتتون گرفته بشه
دوستان ميدونيد چرا طرح هاي ايرانسل عوض شد ؟
يكي از دلايلش اينه كه 35% سيم كارت هاي ايرانسل تو طرح هاي قبلي موندن ( تو باگ هستن ) و اپراتورها ميفهمن كي تو طرحه و كي نيس ولي نميتونن تشخيص بدن كه فلان سيم كارت كي طرج فعال كرد . و حالا بعد از گذشت يك ماه ديگه هيچ سيم كارتي نميتونه تو طرح باشه ( چون اگه بر فرض 30 آذر فعال كردخ باشه (آخرين روز) ديگه تا 30 دي تمومه )
ايرانسل از امروز شروع كرده به در آوردن سيم كارت ها از طرح هاي تابستون و پاييز . سيم كارته دوسته من كه تو طرح مونده بود طرحش امروز بعده 4 ماه تموم شد . ولي بازم شانسيه و دير و زود داره . چون سيم كارته داداشم از مرداد تو طرح مونده و تا همين الانم تو طرحه
Last edited by black_nemesis_619; 21-01-2008 at 15:32.
جدی؟؟
خوبه که!!! شاید هم به قوله شما با این کارش میخواسته اونارو از طرح خارج کنه!!!
ولی به هر حال به نظر من باید طرحهای رنگی رو به کل برداره به جاش یه طرحای بهتر بده که به قولی گفتنی نه سیخ بسوزه نه کباب
مثلا سه طرح بزاره تو یکیش فقط اس ام اس مجانی، تو یکی دیگه مکالمه مجانی، تو یکی دیگه فقط جی پی ار اس مجانی باشه
حالا قیمتای هر طرحشم مسلما باید فرق کنه......اینطوری هم کاربرا راضین هم به شبکه فشار نمیاد و هم خیلی هم خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)