آپلود سنتر شاتلند از حجم کم میکنه با اینکه گفته ترافیک داخلی نامحدوده
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
آپلود سنتر شاتلند از حجم کم میکنه با اینکه گفته ترافیک داخلی نامحدوده
اپدیت جدید داره؟ چطوریه؟ من پارسال نصب کردم
آره آپدیت جدبد داده قسمت آموزش داره ردش که کردی کد هدیه رو میده
گویا شما خیلی وقت بوده اپدیت نکردی
من فروردین اپ کردم به نسخه 4 الانم همون 4 ه.... ولی در مورد قسمت اموزش، برای همست؟ کجا باید برم؟ ندیدم من
آپدیت برنامه تازه تو گوگل پلی استور اومده بعد آپدیت تازه که وارد برنامه شدی چندتا اسلاید آموزشی در مورد کارکرد برنامه همون اول کار میاد ردش کردی کد هدیه میده
دوستان عزیز همراه اولی به اطلاع می رسانیم کسانی که سیم کارت جدید ثبت نام کنند می تونند با فعال کردن بسته خوشامد ۱۰۰۰ از هزار دقیقه تماس درون شبکه و هزار پیانو و هزار گیگابایتی اینترنت رایگان به مدت یک هفته استفاده کنند
همراه اول همراه همیشگی
مشترک گرامي،
بسته خوش آمد 1000 دقيقه مکالمه داخل شبکه، 1000 پيامک داخل شبکه و حجم نامحدود اينترنت به مدت 1 هفته براي شما فعال گرديد. براي استعلام وضعيت بسته، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *1000* را شماره گيري فرماييد.
هدیه شما 1000 دقیقه مکالمه درون شبکه و 1000 گیگابایت اینترنت و 1000 عدد پیام میباشد.
دوستان عزیز همراه اولی خوشحالیم به اطلاع برسونیم کسانی که سیم کارت جدید ثبت نام کنند می تونند با فعال کردن بسته خوشامد ۱۰۰۰ از هزار دقیقه تماس درون شبکه و هزار پیامک درون شبکه و هزار گیگابایتی اینترنت رایگان به مدت یک هفته استفاده کنند
همراه اول همراه همیشگی
my mci برنامشو اپدیت کنید ۱ گیگ اینترنت بگیرید یه ماهه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)