با اینکه پرسپولیسیم ولی زش بدم نمیاد . آماده بود این فصل واقعا .
بله
خير
با اینکه پرسپولیسیم ولی زش بدم نمیاد . آماده بود این فصل واقعا .
به هر حال چه میشه کرد یک استقلاله و یک فرهاد مجیدی حتما فیفا هم یه چی میدونسته که این رده بندی رو انجام داده![]()
چه بهتر.
فقط هرجا که میره این صمد هم ببره پیش خودش.
به نظر من استقلال الان بازیهاش خیلی خیلی زیباتر از بازیهای استقلال قلعه نوعیه
منم فکر می کنم فعلا با صمد خوب کار میکنه بعد حذف از اسیا و شایعات پایان فصل که صمد رو میندازن بیرون که ممکنه واعظ هم بره شاید البته بعد اومدن قلعه نوعیاستقلال درگیر بازیهای جدیدی بشه
نیا حالا میخوای چکار کنیم!
وطن امروز؛ زمان زیادی از روزی که حجتالاسلام علی علیپور، دبیر ستاد منشور اخلاقی سازمان لیگ یکی از باشگاههای صنعتي را هم وارد سیاهه منشوری خود کرد، نمیگذرد. آن روز معمار اصلی منشور اخلاقی لیگ برتر در جمعی خصوصی در طبقه همکف فدراسیون فوتبال مواردی را مطرح کرد که شاخکهای سازمان لیگ در یکی از باشگاههای صنعتي رصد کرده بودند، پیشگوییهایی که آن روز خندهدار ولی امروز گریهدار هستند.
علیپور در محفل آن ظهر پنجشنبه فقط نتیجه چند بازی لیگ برتر را حدس نزد وگرنه همه پیشبینیهای دیگر او درباره اینکه کدام باشگاهها و از طریق کدام رابطهها در حال رایزنی برای تبانی هستند درست بود. خوشبختانه هشدار آن روز منادی اخلاق در فوتبال به گوش مراجعی رسید تا ماجرا را پیگیری کنند و به مستندات لازم برای اثبات تبانیها دست یابند تا در دومین موج پاکسازی فوتبال که بزودی آغاز خواهد شد مورد استفاده قرار دهند.
مدیریتهای شکننده دولتی و چنددستگیهای هیات مدیره باشگاههای تبانیکننده نیز عاملی مضاعف شدند برای آنکه ماهیت هر دو مورد تبانی باشگاه صنعتي از درهای باشگاههای درگیر در ماجرا درز کنند و بدین ترتیب صحنههایی جذاب فیلمبرداری شدند که حتی میتوانند دستمایه یک فیلم فوتبالی- تبهکاری شوند؛ صحنههایی مثل تحویل یک پاکت حاوی چک رمزدار به مبلغ حدود 40 میلیون تومان به یکی از سرمربیان سرشناس لیگ برتر، آن هم درست یک روز پس از آنکه تیم او قهرمانانه و به رغم هشدارهای قبلی سازمان لیگ و هیات مدیره باشگاه بازی را به شکل کاملا یکطرفه واداد.
مربی مزبور که سابقه درخشانی در این زمینه دارد و نفس حضور این فصل او در لیگ برتر و فرار از همه فیلترهای منشوری خود یک داستان مجزا دارد، با این معامله در فاصله 2 هفته مبلغی حدود 100 میلیون تومان از طریق تبانی به حساب خود واریز میکند، در حالی که با جایگاه فعلی تیمش او هنوز طبق بندهای قراردادش نمیتواند چنین پولی را از باشگاهش طلب کند. یکی از اعضای هیات مدیره این باشگاه صنعتي که این وضع را برنمیتابد، حالا به قصد افشاگری وارد میدان شده است. اگرچه بزودی نام او در رسانهها علنی خواهد شد اما او ترجیح میدهد تا وقتی موفق به جراحی غده سرطانی مزبور نشده با چراغ خاموش حرکت کند.
او میگوید از چندی پیش که بخشی از هیات مدیره تصمیم گرفتند در پایان فصل به کار آقای سرمربی پایان دهند، میشد حدس زد که او و تیمش گامهای آخر را لرزان بردارند. عضو هیات مدیره باشگاه صنعتي حتی تا بدانجا پیش میرود که مدیریت باشگاه را در رایزنی برای تبانی سهیم میداند. همین شخصی که چشم و گوش سازمان لیگ در جریان وقایع منجر به تبانی هم محسوب میشود خبر میدهد که پس از دومین تبانی سرانجام بخشی از هیات مدیره نسبت به این اتفاقات احساس خطر کرده و در جلسهای اضطراری سرمربی را وادار به استعفا کردند.
با این کار آنها هم میخواستند مجرم اصلی را در رسانهها پیشانی سفید سازند و هم با یک جراحی آسان موجب شوند طبق یکی از بندها 50 درصد قرارداد او به طور خودکار پس از استعفا کسر شود. اما آقای سرمربی منکر این شده که به رقیب سواری داده و با تیمش آنها را دربست به مقصد رسانده است. او که گویا چپش به اصطلاح پر و پشتش به حمایتهایی سنگین از داخل گرم است، زیر بار استعفا نرفته و حتی توپ را به زمین طرف مقابل انداخته و بخشی از مدیریت باشگاه و بازیکنان تيمش را متهم به دست داشتن در تبانی کرده است.
نکته تاسفآمیز در این رابطه هدر رفتن اقدامات اصلاحی ماههای اخیر در این باشگاه است. در حالی که مافیای قبلی درون باشگاه بتازگی تصفیه شدهاند، اتفاقات اخیر حکایت از شکلگیری مافیایی تازه در آن دارد؛ مافیایی که طبق شنیدههای ما در راس آن یکی از اعضای ارشد هیات مدیره و یکی از مهرههای فاسد بازمانده از دوران طاغوت قرار دارد، یکی از فسیلهایی که معلوم نیست چگونه با گذشت بیش از 3 دهه از انقلاب اسلامی هنوز در یک موسسه مهم صنعتی دوام آورد و علنا باشگاه مزبور را سهم خود میداند. با این حساب عزیزمحمدی و علی علیپور با فسادی که در بطن برخی باشگاهها ریشه کرده است، کار دشواری برای محو فساد از فوتبال ایران دارند. در روزهای آتی شما را در جریان پرونده عریض و طویل این عنصر طاغوتی خواهیم گذاشت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قدس؛ حميد درخشان سرمربي تيم پيکان عصر دوشنبه در تمرين اين تيم دو بازيکن تيمش را اخراج کرد. پيش از اينکه بازيکنان وارد محل تمرين شوند درخشان همه بازيکنان را به اتاقش فراخواند و گفت: امروز مي خواهم دو بازيکني را که در جريان بازي با راه آهن حرفهاي نامربوط زدند و کم کاري کردند اخراج کنم.
وقتي حرفهاي درخشان تمام شد بازيکنان پيکان به يکديگر نگاه مي کردند. بازيکن اخراجي چه کسي مي تواند باشد؟ من، تو، چه کسي؟ دقايقي از حرفهاي درخشان گذشت و او دوباره حرفهايش را دنبال کرد. بازيکنان پيکان زل زده بودند به دهان سرمربي تيمشان تا ببينند بازيکنان اخراجي چه کساني هستند. به محض اينکه درخشان حرفهايش را شروع کرد بازيکنان پيکان متوجه شدند چه کسي از تيم اخراج شده است.
درخشان رو به مجيد خدابنده لو و جهانگير عسگري کرد و به آنها گفت: دو بازيکن اخراجي شما هستيد. همين الان لباسهايتان را بپوشيد و برويد خانه تان تا باشگاه تکليف شما را روشن کند.
جالب اينکه وقتي درخشان به اين بازيکنان اعلام کرد از تمرينها اخراج شده ايد، آنها هيچ واکنشي نشان ندادند. انگار که از قبل مي دانستند چه اتفاقهايي در انتظارشان است! بي درنگ لباسهايشان را تعويض کردند و از محل تمرين تيم پيکان بيرون رفتند. بازيکنان تيم پيکان به يکديگر نگاه مي کردند: چرا به اين تصميم اعتراض نکردند؟ چرا دليل اخراجشان را نپرسيدند؟
خدابنده لو و عسگري آن قدر راحت با اين موضوع کنار آمدند که ديگر هم بازيهايشان از تعجب شاخ در آورده بودند. چه اتفاقي مي توانست افتاده باشد؟ درخشان از توضيح بيشتر درباره دلايل اخراج اين دو بازيکن خودداري کرد، اما ساعاتي پس از اخراج اين دو بازيکن دلايل اخراج آنها روشن شد. در جريان بازي با راه آهن اتفاقهايي رخ داده است که به اخراج اين دو بازيکن منجر شده است.
براي مثال مي توان به حرفي که جهانگير عسگري در روي نيمکت تيمش به زبان آورده اشاره کرد. اين بازيکن در همان دقايق آغازين بازي به ديگر بازيکناني که روي نيمکت نشسته بودند مي گويد: امروز با 3 گل از راه آهن شکست مي خوريم! اين جملات همان جا به گوش درخشان هم مي رسد و سر مربي تيم پيکان بشدت از حرفهاي اين بازيکن ناراحت مي شود. از سراتفاق بازي با همان نتيجه اي که جهانگير عسگري پيش بيني کرده بود به پايان مي رسد. نکته حائز اهميت درباره اين بازيکن به حضورش در تيم راه آهن مربوط مي شود.
عسگري پيش از اينکه به پيکان بيايد در تيم راه آهن بازي مي کرد که اين مسأله بيش از همه باعث ناراحتي سر مربي و ديگر مسؤولان باشگاه پيکان شده است. اما موضوع مجيد خدابنده لو چه بود؟ اين بازيکن که با رقمي بالغ بر 170 ميليون تومان از تيم مس کرمان به پيکان آمده است به دلايل ديگر از تيم کنار گذاشته شده است.
گفته مي شود اين بازيکن در جريان بازيهاي پيکان کم کاري کرده که اين مسأله از ديد حميد درخشان پنهان نمانده است. اما شايعه ديگري هم درباره مجيد خدابنده لو شنيده مي شود. بسياري از اخبار درون تيمي پيکان در جريان ليگ نهم در اختيار ديگر تيمها قرار مي گرفته که اين موضوع از ديد مسؤولان باشگاه هم پنهان نبوده است. گفته مي شود خدا بنده لو يکي از بازيکناني بوده که اخبار درون تيمي را به ديگران مي داده است.
حتي شنيده مي شود شب پيش از بازي با راه آهن اين بازيکنان که از سوي درخشان از تمرين اخراج شده اند ارتباطهايي با برخي دوستان خود در باشگاه راه آهن برقرار کرده اند و تاکتيکهاي تيمشان را لو داده اند. البته سهوي يا عمدي بودن اين مسائل هنوز براي مسؤولان باشگاه پيکان روشن نشده، اما قرار است اين بازيکنان به زودي در دفتر مدير عامل باشگاه پيکان حاضر شده و درباره اتفاقهايي که درليگ نهم رخ داد توضيحاتي بدهند.
به نظر مي رسد اين ماجرا در نهايت با برکناري هميشگي اين بازيکنان همراه شده و پيکان فصل بعد بدون اين دو بازيکن در عرصه رقابتهاي ليگ حاضر بشود.
شايان ذکر است پس از بازي پيکان برابر راه آهن عده اي شايعه کردند که سرمربي تيم پيکان به تيم حريف در اصطلاح فوتبالي ها راه داده است! اما اختلافهايي که حميد درخشان از سالها پيش با محمدحسن انصاري فرد داشته به خودي خود اين شايعات را تکذيب مي کند.
اهالي فوتبال به خوبي مي دانند درخشان از سالها پيش با محمدحسن انصاري فرد چه مشکلاتي داشته و از اين رو بسيار دور از ذهن به نظر مي رسد که او در تقابل با انصاري فرد کم کاري کرده باشد... .
وطن امروز؛ پخش حرفهای امیر قلعهنویی در برنامه نود بدون تردید واکنشبرانگیز خواهد بود. قلعهنویی که برای سومینبار قهرمان ایران شده، پس از کسب این عنوان در مشهد با لحنی تند به واعظی، مدیرعامل استقلال و مسعود معینی مدیر تیمهای پایه این باشگاه حمله کرد. این حمله پس از آن صورت گرفت که معینی در مصاحبهای بعد از حذف سپاهان، از قلعهنویی انتقاد کرده بود؛ انتقادی که قلعهنویی آن را به حساب نزدیکی وی و واعظ گذاشته، بنابراین پاسخش را داده است.
قلعهنویی عقیده دارد معینی خود را به این پست فروخته تا دو زار کاسب شود اما مسعود معینی که اتفاقاً نخستین قهرمانی آسیای استقلال با گل او به دست آمده است در مصاحبهای به حرفهای قلعهنویی پاسخ داد. معینی در ابتدای مصاحبه خود گفت: نمیخواهم پاسخ خاصی بدهم چون استقلال آخر هفته بازی حساسی دارد و من هم یک استقلالی هستم و دوست ندارم فضا به هم بریزد. با این حال فکر کردم که بيان چند نکته ضروری است.
او سپس اشارهای به این موضوع که روزگار حقیقت را نشان خواهد داد، کرد و ادامه داد: خیلی دوست دارم این را بنویسید هر انسانی 2 آموزنده دارد؛ یکی آموزگار و دیگر روزگار. اولی به بهای زندگیات شیره جانت را به تو میدهد و دومی شیره جانت را میگیرد. من در پاسخ به حرفهای قلعهنویی میگویم صبر کنید و ببینید این روزگار چه چیزهایی را برملا خواهد کرد. معینی سپس تلنگری به ادبیات قلعهنویی زد و گفت: کسی که 6 کلاس هم درس نخوانده نسبت به آدمی که 30 سال از عمرش را صرف تحصیل و دانشگاه کرده با این لحن و بیان حرف میزند که جای تأسف دارد. ایشان حتی طوری درباره خدا حرف میزند و با دست به سمت او نشانه میرود که انگار خدا فقط مال ایشان است. من فقط یک انتقاد فنی از آقای قلعهنویی کردم و هنوز هم میگویم سرمربی تیمی که بهترین خط حمله ایران را دارد و 2 گلزنش در صدر جدول گلزنها هستند، وقتی در آسیا آنطور حذف میشود ضعف فنی دارد. تازه من به عنوان یک کارشناس این حرف را مطرح کردم و فکر میکنم به گفته ایشان فوتبالیها باید درباره فوتبال حرف بزنند. معینی حتی مدعی شد: دلایل حرفهای قلعهنویی حسادت او نسبت به 3 تیم دیگر ایرانی است که صعود کردهاند؛ ایشان به من گفته که حسادت میکنم اما در برنامه 90 همه حسادت را در تکتک جملات آقای قلعهنویی، وقتی که داشت درباره
3 تیم ایرانی صعودکننده به مرحله بعد لیگ قهرمانان حرف میزد، دیدند. معلوم بود که ایشان چقدر ناراحت است و طوری صحبت کرد که انگار دوست دارم این تیمها حذف بشوند. مدیر آکادمی باشگاه استقلال، قهرمانی سپاهان را بدون شور و حال دانست و دلایلش را چنین بیان کرد: درست است که سپاهان قهرمان شده اما آیا قهرمانی سپاهان مثل قهرمانی تیمهای دیگر در سالهای گذشته آن حس و حال را دارد؟ تصور من این است که مردم واقعیتها را فهمیدهاند. مسعود معینی در ادامه حرفهایش به سراغ دفاع از واعظی رفت و گفت: مدیران استقلال و پرسپولیس به دلیل دولتی بودن، غالباً سیاسی بودهاند یا از طریق سیاست به این سمت انتخاب شدهاند اما این خیلی مهم نیست، مهم عملکرد آنهاست. آقای قلعهنویی به این دلیل به مدیرها انگ سیاسی میزند که آن شیوه كه مدیری كه همه چیز استقلال را تحت اختیار ایشان قرار میداد، دیگر وجود ندارد. من آکادمی استقلال را پاکسازی کردم و هر 3 تیم پایه ما در ردههای خوبی قرار دارند. من ذرهذره برای خودم آبرو کسب کردم و هرگز حاضر نمیشوم آبروی خودم را به یک پست بفروشم. او بعد از این دفاع از واعظی، مجددا بحث سواد آکادمی را میان کشید و با بیسواد دانستن قلعهنویی گفت: فکر میکنم هرکسی به اندازه سوادش حرف میزند و به نظرم اگر بخواهم بیشتر از این حرف بزنم خیلی از چیزها باقی نمیماند.
معینی در پایان توضیحی را درباره مصاحبه عجیبش داد که یکی از خبرگزاریها روز دوشنبه از قول وی مدعی شده بود استقلال از قصد در گروهش دوم شد تا به زیارت خانه خدا مشرف شود: صحبتی از قول من نقل شده که صحیح نیست. من درباره بازی استقلال و الشباب گفتم که شاید صلاح بر این بوده که به عربستان برویم و پس از زیارت با روحیه مضاعف با الشباب بازی کنیم و منظورم این نبود که تصمیم ما این بوده که در این گروه دوم شویم.
سایت فیفا در روزشمار آغاز جام جهانی 2010 در بخش معرفی بزرگان فوتبال دنیا در فاصله 35 روز تا آغاز این رقابتها به معرفی علی دایی پرداخته است.
در شرایطی که تنها 35 روز تا آغاز رقابتهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی باقی مانده، سایت فیفا در بخش روزشمارش هر روز یکی از بزرگان فوتبال جهان و سوابق این اسطورهها را معرفی میکند که در ششم می، این بخش به علی دایی بهترین گلزن فوتبال جهان اختصاص دارد. فیفا در گزارش کوتاه خود درباره علی دایی مینویسد: در فاصله بین سالهای 1994 تا 2006، علی دایی با 35 گل زده در رقابتهای انتخابی جام جهانی، یک رکورددار محسوب میشود. او در سال 1998 نخستین بازیکن آسیایی لقب گرفت که راهی تیم بایرن مونیخ شد و در نهایت تلاشهای موفقیتآمیز او سبب شد که تیم ملی ایران راهی جام جهانی 1998 شود. دایی همچنین با به ثمر رساندن 109 گل در 149 بازی بینالمللی، رکورددار بیشترین گل زده تاریخ فوتبال دنیاست. نکته جالب در گزارش فیفا این است که پس از حضور ایران در جام جهانی 2006 تاکنون، کمتر بخش بینالملل سایت فیفا به معرفی بزرگان فوتبال ایران پرداخته بود و معرفی علی دایی به عنوان یکی از بزرگان فوتبال دنیا با یادآوری رکوردهایی که این بازیکن از خود به جای گذاشته، بار دیگر فوتبال رو به افول ایران را در سطح بینالملل یادآور میشود.
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)