تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 841 از 4105 اولاول ... 34174179183183783883984084184284384484585189194113411841 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,401 به 8,410 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه hellpatrol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلم دوستان
    این سوال منم پاسخ بدید
    خدا خیرتون بده
    دفاع یا سپاه
    کدوم بهتره
    دوست من جواب پرسش شما کاملا به آینده..اخلاقیاتت و کلی پارامترهای دیگه بستگی داره.فقط خودت می تونی بیشتر با کدام سازگاری داری.البته سربازی هنوزم حساب و کتاب نداره,می تونم بهت بگم کدوم بهتر ولی نمی خوام بعدا پشیمونت کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

معمولا بعد از اموزشی میندازنشون شهر خودشون.چون رئیس نظام وظیفه تهران این حرفو زده و خیلی از دوستام که بچه تهرون بودن افتادن شهر خودشون.
    ولی بچه های جنوب اعزاماشون بد میوفته.یا زاهدان یا بندر عباس و بوشهر.
    نمیدونم
    ولی بودن بچه های همین تهران و کرج هم که افتادن جاهای دور
    حتی به ندرت بودن کسایی که سمت سیستان و کرمان هم خدمت کردن
    ولی به قول شما در حال حاضر و اکثریت ساکنین تهران همینطورن که فرمودید
    البته بازم استثنا ها رو نباید فراموش کرد
    ولی کلا خدا کنه طوری بشه که هر کی تو شهر خودش چه برای تحصیل چه خدمت سربازی بیفته...
    Last edited by brothers000; 02-05-2012 at 19:22.

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

دوست من جواب پرسش شما کاملا به آینده..اخلاقیاتت و کلی پارامترهای دیگه بستگی داره.فقط خودت می تونی بیشتر با کدام سازگاری داری.البته سربازی هنوزم حساب و کتاب نداره,می تونم بهت بگم کدوم بهتر ولی نمی خوام بعدا پشیمونت کنم.
    سلام دوست گرامی
    میفهمم دوست عزیز

منتها میخوام بزور کلی بگی کدوم بهتره
    Last edited by AMIRHJ; 03-05-2012 at 17:26.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست گرامی
    میفهمم دوست عزیز

منتها میخوام بزور کلی بگی کدوم بهتره
    اگه می تونی با یه سری چیزا بسازی بهت می گم سپاه...شک نکن.چون با هر دوشون کاملا آشناییت دارم.شرمنده که نمی تونم اینجا اون یه سری چیزا رو بهت بگم.خواستی بهم پیغام بده در خدمتم.

5. این کاربر از hellpatrol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلم دوستان
    این سوال منم پاسخ بدید
    خدا خیرتون بده
    دفاع یا سپاه
    کدوم بهتره
    دوست عزیز وقتی تکمیلی داری حتما برو سپاه که اموزشی نداشته باشی

7. این کاربر از soltann بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

12

اگه می تونی با یه سری چیزا بسازی بهت می گم سپاه...شک نکن.چون با هر دوشون کاملا آشناییت دارم.شرمنده که نمی تونم اینجا اون یه سری چیزا رو بهت بگم.خواستی بهم پیغام بده در خدمتم.
    دوست عزیز وقتی تکمیلی داری حتما برو سپاه که اموزشی نداشته باشی
    سلام
    ممنون دوستان عزیز

من بر عکس فکر میکردم

میدونید من برام راحتی اولویت نیست
    میخوام که حداقل ببرن منو واحد مهندسیشون ، من یه چیزی یاد بگیرم .
    چون کارشناسی برق قدرت دارم

من رفتم سپاه ، بهم فرم پذیرش داد گفت بیا کاراشو کردم
    دفاع هم یکی از دوستان کاراشو برام کرد

حالا نمیدونم کدومشون منو بر میداره

ببخشید مگه دفاع گوااهی تکمیلی رو به عنوان آموزشی قبول نمیکنه؟

فک کنم من که 1/4 اعزامم باید یه 15-20 روز دیگه کد محل آموزشیمو بدن ، بعد میشه فهمید کجا میفتم ، درسته>
    یا دیرتر ؟ راه دیگه ای که نیست ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون دوستان عزیز

من بر عکس فکر میکردم

میدونید من برام راحتی اولویت نیست
    میخوام که حداقل ببرن منو واحد مهندسیشون ، من یه چیزی یاد بگیرم .
    چون کارشناسی برق قدرت دارم

من رفتم سپاه ، بهم فرم پذیرش داد گفت بیا کاراشو کردم
    دفاع هم یکی از دوستان کاراشو برام کرد

حالا نمیدونم کدومشون منو بر میداره

ببخشید مگه دفاع گوااهی تکمیلی رو به عنوان آموزشی قبول نمیکنه؟

فک کنم من که 1/4 اعزامم باید یه 15-20 روز دیگه کد محل آموزشیمو بدن ، بعد میشه فهمید کجا میفتم ، درسته>
    یا دیرتر ؟ راه دیگه ای که نیست ؟
    دوست عزیز اگه دقیقش رو می خوای سالهاست که در تمامی ارگانها تو 10 روز آخر آموزشی محل خدمت تعیین میشه.همش هم زیر نظر ستاد فرماندهی نیروهای مسلح که کدوم ارگان کجا بفرسته ( ببین چقدر بیکارن ) اینم واسه اینه که مثلا تو هر ارگانی پارتی بازی نشه ( عمرا )
    هر جای ایران,هر ارگانی هم باشی 2زار چیز بدرد بخور رشتت بهت یاد نمیدن...همش یه جور بیگاریه با کلاس واسه تحصیلکردها.اینم از من داشته باش تا می تونی اصلا نگو هیچ وقت که چیزی بلدی چون از اون لحظه به بعد دیگه فاتحه ات خوندس.کلی مسئولیت بزرگ میرزن سرت...حالا ما گفتیم.

10. این کاربر از hellpatrol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض سربازی

با سلام به همه دوستان عزیز که می دونم خیلی نگران وضعیت سربازیشون هستن...می خواستم مثل یک برادر کوچیکشون چند خط براشون حرف دلمو بزنم.

دوستان عزیز حق دارید که اینهمه نگران باشید و به این در و اون در بزنید تا خدمدتتو ن رو زودتر و راحتر تموم کنید ولی به نظر من به چند دلیل هر چی به سر و صدا تر برید و تمومش کنید بهتره

بیاین با عقل و منطق برخورد کنیم و واسه چند لحظه هم که شده احساس رو بریزیم دور.عقل میگه واسه چیزی ارزش قائل شو و وقتتو بزار که برات سود داشته باشه ( البته سود از نظر مثبت نه حق کشی و نامردی ) مثلا علم شما رو , سرمایه ات رو , معنویاتت رو ,... تمام این موارد اصلا در سربازی ازش خبری نیست وهمشو قبل یا بعد از سربازی و با شوق و علاقه می تونید بدست بیارید (نه با زور و اجبار در دوران سربازی ) و حتی خدمت به مملکتت رو,البته این رو قبول دارم ولی به شرطی که ببینید بعد از این دو سال خدمت به این آب و خاک برای شما تره هم خورد می کنند یا نه??? به همون خدایی که بالا سرتونه , نه ( گفتم عقل و منطق برخورد کنید.شما کاری انجام میدید در عوضش هم باید کاری برای شما انجام بدند )کسی در راه خدا سربازی نمیره ولی جنگ میره برای کشورش,این دو تا خیلی با هم فرق دارند,دقت کنید خواهشن.کاری که به اجبار باشه عشقی هم توش نیست.ببخشید ولی همه این حرفا که سربازای بیچاره رو از ترس اضافه خدمت مجبور می کنند که بگند : مرد زندگی شدیم,مسئولیت پذیر شدیم,...و غیره حرفه مفته.آخه این چه مرد بار اومدنی که با بیگاری و با هر توهینی از مافوق شنیدنه و غیره می خوان به ما یاد بدن؟؟؟ ما جوونا باید با فحش خوردن و کوچیک شدن مرد زندگی بشیم؟؟؟ اگه اینه که واسه همتون متاسفم.

ببخشید دوستان عزیز اگه بخوام بگم خیلی حرف دارم که براتون بزنم ولی اعصاب همه شما رو خورد می کنم ( چون حقیقته و همه ما ازش داریم فرار می کنیم )
    خواهش دارم ازتون اگه قراره که برید سربازی فقط بی سر و صدا جوری که حتی یک روز اضافه نداشته باشید تمومش کنید و برید دنبال زندگیتون که تو سربازی حلوا خیرات نمی کنند و چیزی هم به داشته هاتون اضافه نمیشه. اینم از من داشته باشید که هیچ زمان حین خدمت عنوان نکنید که کاری یا سواد چیزی رو بلدید که از اونروز فاتحه شما خونده شده.( همه این حرفا با عقل و منطق بود و عشق به وطن یه چیز دیگس که محاله نسل ما و به بعد درکش کنند,پس خواهشن حرف از خدمت به وطن رو نزنید )

با تشکر
    Last edited by hellpatrol; 04-05-2012 at 02:03.

12. 2 کاربر از hellpatrol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من چند بار هم گفتم ولی باز می گم.
    اینکه میگن توی یگان اگر گفتن چه کار بلدین و شما چیزی نگین ، این اصلا به نفعتون نیست.
    من نمی دونم این از کجا اومده؟ مثلا اگر شما بگین کاری بلد نیستیم ، بهتون بادبزن و صندلی میدن و میگن بشین اینجا استراحت کن؟ نه عزیزم ، اگر سرباز باشی که میری قسمت حمالی و خدمات و آشپرخانه و باغبانی و... میگن کاری بلد نیستی؟ خوب بیل که بلدی بزنی! جارو که میتونی بزنی ، آجر که می تونی خالی کنی و....

من خودم توی عقیدتی یگان هستم . یکی از کارهام اینه که موقعی که سرباز جدید میان (غیر از افسر و درجه دار که از خود اداره ع.س میگیریم) ، میرم و سرباز گزینش میکنم برای عقیدتی . مثلا راننده و گرافیست و خطاط و...

اول از همه سرباز های جدید که میان توی یکان میپرسم که چه کاری بلدین ، اگر کسی کاری که به درد ما بخوره رو بلد بود ، بعد از تائید فرمانده مون ، جذبش میکنیم و خدمت براش میشه هتل. یعنی نه نگهبانی ، نه صبحگاه ، کار راحت ، محیط و جو دوستانه تر و هزار تا مزیت دیگه نسبت به سایر قسمت های یگان. (البته حفاظت اطلاعات یگان هم همین طور هست.اگر بتونید جذب بشید که البته فقط سرباز میگیره)

حالا مثلا اگر اونی که روز اول ازش پرسیدم چه کار بلدی ، چیزی نمیگفت ، الان کجا بود؟ توی تقسیمات یگان می افتاد یکی از شهر های بد و آب و هوا ، برای یه مرخصی یه هفته ای و سرزدن به خونه اش باید 3 ماه صبر میکرد. نگهبانی یه شب در میون و هزار مسئله دیگه.

من خودم چطوری جذب شدم؟ توی آموزشی ما رو بردن برای گزینش ، ازمون پرسیدن چکار بلدین ؟ من هم گفتم فلان کار و فلان کار . حالا اگه نمی گفتم ، با توجه به اینکه رشته ام هم مکانیک بود و اصلا به درد ارتش نمیخورد 100 درصد دوره کد تکاوری میخوردم (مثلا بقیه مکانیک ها )و الان معلوم نبود توی کدوم جهنم دره ای ، توی یگان بودم.

شما توی 21 ماه سربازی ، اگر کاری که بلدی و دوست داری رو انجام بدی خیلی بهتر از اینه که کاری که اصلا دوست نداری و بلد نیستی رو انجام بدی.

14. 8 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    در مورد معافیت تحصیلی یک مشکلی واسم پیش اومده که خیلی وقته ذهنم رو مشغول کرده
    من متولد نیمه ی دوم سال هستم (16/7/72 )
    از همون اول هم برای کنکور سال دوم- سال92 - برنامه ریزی کردم
    ولی با این قانون جدید من 6 ماه بعد از مهر ماه امسال وقت دارم که خودم رو معرفی کنم وگرنه غیبت می خورم ( درسته ؟ )
    رو این حساب فروردین 92 به خدمت اعزام میشم و کنکور سال دوم هم لغو میشه !

لطفا راهنمایی کنید که چه راهی وجود داره تا من بتونم کنکور سال آینده رو شرکت کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •