سرعت ما که خیلی امشب و شب گذشته پایین بوده ، حجمم میدزده انگار !!![]()
سرعت ما که خیلی امشب و شب گذشته پایین بوده ، حجمم میدزده انگار !!![]()
سرعت من هم چند شبی است که بسیار پایین اومده و امشب که دیگه در حد بایت و زیر ۱۰ کیلوبایته. نوسانش خیلی شدیده و اصلاً ثبات نداره. نمیدونم اشکال از سمت مخابرات است یا صبانت. تماس گرفتن با پشتیبانی برای اینترنت شبانه فایده داره یا نه؟
توی این 3 / 4 سالی که صبا داشتم پشتیبانیش افتضاح بوده تماس با پشتیبانی فقط کوچیک کردن خودت و وقت تلف کردنه !
سرعت شبانه دیشب خیلی خیلی خیلی بالا بودبه حدی که انگار کامپیوتری روشن نذاشتم
Last edited by ArashMiniStar; 05-04-2013 at 09:58.
این نوع جدیدشه ضریب دسترسی سرویس های سرعت بالاتر بیشتره!![]()
کسی جواب سوال مارو نداد... کسانی که اهل مشهد هستن مثل اینکه مشکلی با سرویس ندارن ولی تهرانیها مشکل دارن درسته؟ با این حساب چه میشود کرد؟ بین شما کسی هست که تهرانی باشه؟![]()
در طول این چند سال فقط دوبار با پشتیبانی سر و کار داشتم. یه بار وقتی بود که مشکل از سمت مخابرات بود و معلوم نبود به چه دلیلی قطع کرده بودند که خب پشتیبانی هم خوب برخورد کرد و هم پیگیر کارم شد و مشکل حل شد.
بار دوم برای پسورد بود که حالم از تماس گرفتن و برخورد اون خانم پشت تلفن بهم خورد و حسابی پشیمون شدم. یه جوری حرف میزد که چی بگم.
الان هم برام این سوال پیش اومده که یه دوستی در یه پستی ادعا کرده بود که صبانت سرعت شبانه همه روی ۲ مگابیت بسته و تنظیم کرده است! اگه واقعاً اینجوریه، چرا برای همه نیست؟
فکر کنم ضریب اشتراک این خط من از ۴ نفر به ۱۰ نفر رسیده است. خیلی افتضاح شده.
به نظر میرسه اونایی که سرویسهای ۱ مگابیت به بالا دارند شبها دردسر کمتری دارند. فکر کنم اگه اشتراک ۴ نفر باشه و مثلاً همه ۱۲۸ باشند، سرعت هر چهار نفر در شب خوب باشه. اما اگه یکی ۱۲۸ و اونای دیگه سرویسهای بالاتر باشند، اونی که ۱۲۸ است سرعتش خیلی نوسان خواهد داشت.
آخه جالبه که برای من از حدودای ساعت پنج و نیم یا شش صبح سرعت بیشتر میشه. خب مشخصه که پهنای باند مشترک بین من و اون چند کاربر دیگه (حالا یا ۴ نفر یا ۸ یا ۱۰ نفر) به صورت مساوی تقسیم نشده است و از قرار معلوم اونا سرویسشون باید بالای ۱ مگابیت باشه.
منظورم هم این نیست که مثلاً سرعت من باید فلان قدر باشه یا اندازه اونی که ۴ مگابیته. منظورم اینه که در این چند ماه گذشته سرعت شبانه صبانت ثبات نداشته و مدام عوض میشه. خب بیان و خیال کاربر رو راحت کنند و بگن چی به چیه. این ثبات و مشخص بودنش برای خیلی از کاربران مهمه. مثلاً برای کاربرانی که هزینه صرف لیچرها و مستقیمکنندههای لینک دانلود میکنند.
اگه الان بعضی از کاربران ۱۲۸ دارن با سرعت ۲ مگابیت دانلود میکنند و مال من و بعضیهای دیگه عشقی است، واقعاً باید به صبانت تبریک گفت. اگه سیستمون مشخصه، باید برای همه یکسان باشه. یعنی سرعت همه اونایی که از یک سرویس استفاده میکنند باید یکی باشه.
منظور شما از مشکل چیه؟ سرعت و کیفیت روزانه یا شبانه؟ اگه سرویس نامحدود گرفتی سیاست صبانت مشخصه. اگه فقط مشغول وبگردی هستی و از تورنت و دانلود در حد زیاد استفاده نمیکنی کاری به کار سرعتت ندارن. ولی اگه مدام در حال دانلود باشی (مخصوصاً تورنت) سرعتت رو کاهش میدهند تا الگوی مصرفت عوض بشه.
معمولاً اینترنت نامحدود اکثر این شرکتها در حد اسمی است. یه حد ترافیک و حجم در نظر میگیرند (مثلاً برای یه روز یا یه هفته) و میزان مصرف شما رو با اون سقف مقایسه میکنند. اگه از اون حد خیلی بیشتر بشه، سرعتت رو کاهش میدهند.
حالا کسی از دوستان نامحدود بدون محدودیت (نامحدود واقعی) میون این شرکتها سراغ داره؟
من وقتی مدرسه ی ابتدایی میرفتم یک ناظم داشتیم که همش من رو با یکی دیگه اشتباه میگرفت و بمن میگفت خورشیدی!هر چی میگفتم بابا، خورشیدی اونه، من نیستم...!
حالا اینکه چه ربطی داشت رو خورشیدی باید بگه!
ولی این صحبت درباره ی تورنت و اینها چندان درست نیست
سیستم من خیلی ساله که شبها خودکار روشن میشه، از تورنت حدود 1.5 گیگ میگیره و سر ساعت 7 هم خاموش. و هنوز محدود نشدم
چه قبل از 86 که پارس آنلاین داشتم و چه این 6 سالی که صبانتم
البته بعضی سالها پیش میومد که با تغییر ساعات، سرعت شبانه یهو از حدود 1Mbps به 128Kbps میرسیدو این روال تا چند ماه ادامه داشت.
ماجرایی که الان سر بعضیها پیاده شده.
خوشبختانه امسال که هنوز این بلا سرم نیومده.
ولی این ربطی به محدود کردن نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)