آره! باید شکایتت رو به درگاه خدا ببری
این که مشکل ناخواسته ای نیست...![]()
آره! باید شکایتت رو به درگاه خدا ببری
این که مشکل ناخواسته ای نیست...![]()
اینم پینگ آسیاشت! اما اصلا توصیه نمیشه مگه اینکه اصلا دانلود نداشته باشی! با این سیاست مصرف منصفانه.....
یا اینکه محدود بگیری!
قضیه نامحدود اینه که روزانه بعد دانلود حجم مشخصی، سرعتت شدید افت میکنه! مثلا 256 برنزی بعد 150 مگ سرعتش از 30-40 میشه 10-16! 512 بعد 170 مگ از 60 میاد رو 20! پس فکر نکن که خیلی فرق داره! !!!!!
اگه قصد بازی داشته باشی ، تو اون 150 مگ مشکلی نیست اما بعد مصرف حجم، باز پینگت خوبه اما سرعتت فوق العاده افتضاحه! پس latency داخل بازی بالا میره!
به امضامم توجه کن که مشکلات دیگشو بفهمی!
![]()
Last edited by ShadowDragon; 13-09-2013 at 12:38.
آقا سایت های بانکی چرا هیچکدوم با این نت مخابرات بالا نمیان
چکار باید کرد
اصلا صفحه بانک بالا نمیاد :|
واسه من که میاد! چه اروری میده؟
یا کُد ارور رو بگو یا ازش عکس بگیر بذار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا یه 10 روزی هست اینجوری شده. اول فقط بانک کشاورزی نیومد. بعد دونه دونه الان فقط بانک سامان واسم بالا میاد
کلا با پسوند Ir مشکل پیدا کردم. خیلی از سایت های ir رو نمیاره. جایی رو هم دستکاری نکردم
حتی به دلایل دیگه ای دیروز هم ویندوزم رو عوض کردم اما تغییری در نت و سایت ها مخصوصا بانک ها به وجود نیومد
IP ـت 188 ـه؟![]()
دوستان کسی 512 1 به 5 یا 1 مگ 1 به 8 نامحدود داره ی تست با سرور تهران میزاره؟ممنون.
Last edited by shooter09; 14-09-2013 at 11:29.
512 1به 8 با همین وضعیت عکس بالایی:دوستان کسی 512 1 به 5 یا 1 مگ 1 به 8 داره ی تست با سرور تهران میزاره؟ممنون.
![]()
1 مگ نامحدود 1به8 چی؟دوستان من میخوام آپلود بالای 90 باشه.1 مگ محدود آپلودش بیشتره یا نامحدود یا اصلا 2 مگ محدود؟مرسی![]()
Last edited by shooter09; 14-09-2013 at 11:43.
فکر نکنم فرق داشته باشه! پورت مخابرات رو 512 بسته شده (آپلودش) اگه تغییر نداشته!
آپلود آسیاشت عالیه! سیاست مصرف منصفانه نداره... فقط رو دانلودشه... من که 256 نامحدودشو دارم سرعت آپلودم حدود 50 تاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)