تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 841 از 1049 اولاول ... 341741791831837838839840841842843844845851891941 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,401 به 8,410 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه saeed330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام-- من یک سوال دارم نمی دانم کجا این سوال را مطرح کنم--لطفا جواب من رابدهید --
    من یک led ال جی خریدم ویک ضبط خانگی بزرگ ال جی چند سال پیش خریدم که این ضبط usb خور نیست اما با کیفیت است--اما سوالم---پشت led وضبطم هردو خروجی اپتکال(optical out) دارند -من می خواهم usb را به led بزنم تصویر ان از led وصدای ان از ضبطم بیاید با توجه به اینکه هردو خروجی اپتیکال دارند این امر امکان پذیر نیست--حالا چکار کنم اصلا دوست ندارم پول بی خود به سینمای خانگی بدهم اما از این ضبط با کیفیت استفاده نکنم----فکر می کنم شاید دو را بشود -1--یک مبدل aux به usb بگیرم--یا یک برد یا کنورتر که کابل نوری را به سوزنی تبدیل کند--ایا این دو روش امکان پذیر است؟؟؟؟؟اگر راه دیگری دارید لطف کنید بگید--------متشکر
    سلام
    اگه تلوزیون خروجی صدای دیگه ای داره از اون استفاده کن چون اگه بخوای برای خروجی اپتیکالش تبدیل گیر بیاری اولا خروجی از حالت دیجیتال به آنالوگ تغییر میکنه و ثانیا هزینه الکی باید متحمل بشی
    از خروجی هدفون تلوزیون هم میتونی استفاده کنی ولی فکر میکنم نهایتا صدای استریو بهت بده.خروجی هدفون تلویزیون رو بزن به ورودی AUX ظبط و سورس ظبط رو بزار روی AUX
    Last edited by saeed330; 26-07-2013 at 17:56.

در آغاز فعالیت mehrshad890's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان گلم خیلی گیج شدم برای خرید یه سیستم صرفا جهت شنیدن موسیقی خودم Logitech Z5500 دارم با کارت صدای pc صدای خوبی بهم میده ولی یه سیستم مستقل میخوام کیفیت صدا برام خیلی مهم قدرتش نه اونطور تو برند پایونیر x-hm71 مورد پسندم چون هم امپلی داره هم با دو تا باند کوچیکش برا اتاق 20 متری من دست پاگیر نیستش ولی میترسم ضعیف باشه از طرفی htz-222 میگم چون امپلی نداره شاید صدای خوبی بهم ندهrs33 خوشم میاد بگیرم ولی فکر کنم برا یه اتاق 20 متری خنده داره! دوستان ممنون میشم کمکم کنیدنمیخوام امپلی باند جدا بگیرم یه چیز یکپارچه میخوام

داره خودمونی میشه XFACTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    یه گوشه از همین کره خاکی

پيش فرض

سلام من یه دستگاه بلوری ال جی BD760 دارم که فیش صدای optical audio داره خواستم بدونم چه بلندگویی میشه بهش وصل کنم؟ چه مدلی قیمت و ... کلا راهنمایی کنین که از این دستگاه با این فیش یا فیش صدای سفید قرمز چه جوری صدا بگیرم ؟
    Last edited by XFACTOR; 27-07-2013 at 17:11.

در آغاز فعالیت mahsa9169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    من یه سوال دارم تو چندتا از انجمن های فیلم و سریال هم پرسیدم کسی بلد نبود
    امیدوارم اینجا بتونم جوابمو پیدا کنم

میخوام بدونم چطوری میتونم فیلم های 5.1 کاناله رو که از اینترنت دانلود میکنم به همون صورت 5.1 بر روی سینمای خانگی اجرا کنم

من خودم لپتاپو با کابل HDMI به ال سی دی متصل میکنم, خود ال سی دی هم با یک کابل HDMI + یه جفت کابل سیاه و قرمز از audio out وصله به سینمای خانگی
    اما وقتی فیلمو پخش میکنم صداش از تمام بلندگوها یکنواخت پخش میشه یعنی به صورت دالبی و 5.1 واقعی نیست که ازش انتظار دارم

خواهش میکنم راهنماییم کنید
    مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام و خسته نباشید

میخوام بدونم چطوری میتونم فیلم های 5.1 کاناله رو که از اینترنت دانلود میکنم به همون صورت 5.1 بر روی سینمای خانگی اجرا کنم

من خودم لپتاپو با کابل HDMI به ال سی دی متصل میکنم, خود ال سی دی هم با یک کابل HDMI + یه جفت کابل سیاه و قرمز از audio out وصله به سینمای خانگی
    اما وقتی فیلمو پخش میکنم صداش از تمام بلندگوها یکنواخت پخش میشه یعنی به صورت دالبی و 5.1 واقعی نیست که ازش انتظار دارم

مرسی
    مدل سینما را نگفتید اول احتمالا تنظیم صدای سینما روی دالبی هست که صدا به صورت یکسان از 5 باند پخش می شه. دوم شما صدا را یا باید با کابل اپتیکال به سینما از لپتاپ انتقال بدهید یا hdmi را مستقیم به ورودی سینما (در صورت داشتن) وصل کنید و صدای HDMI لپتاپ را در sound ویندوز روی 5.1 قرار دهید.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام و خسته نباشید

مرسی
    خروجی HDMI تی وی 2 کانال هست . به همین دلیل سینما میره در حالت پرولاجیک . ببینید تی وی اگر خروجی نوری داره امکان خروجی 5.1 داره.

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من ميخام بايونيير ٢٢٢ بگيرم.١.٥ هستش و ال اي دي الجي دارم ٧٦١٠٠..ال اي دي خروجي هدفون نداره.وقتي دارم اكس باكس ميزنم بايد صدا بلند گوش كنم.حالا اين بلندگوها خروجي هدفون دارن؟سپاس!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

پایونیر 727
    با سپاس از شما...
    اول روی کارتن رو دیدم که این سئوال برام پیش اومد و وقتی دفترچه رو دیدم متوجه شدم
    ورژن جدید فریمور هم تغییرات زیر رو اعمال کردن
    1-ذخیره شدن آخرین پورت ورودی
    2-افزایش توانایی پخش BD-R/RE
    3-بهبود کارایی
    سلام
    من این مدل را از راستین خریدم ولی به صورت اتفاقی خاموش میشه . زیر نویس فیلمها هم بعضی مواقع ناپدید میشه.
    شما این مشکلها را ندارید؟
    ورژن فریم ور دستگاه شما؟
    از کجا دانلود کردید؟
    Last edited by pedram_ashena; 27-07-2013 at 15:21.

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پورت HDMI رو به آمپ وصل کنید.
    البته در حال حاضر بیشتر کانالهای ماهواره صدای استریو دارند.

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من ميخام بايونيير ٢٢٢ بگيرم.١.٥ هستش و ال اي دي الجي دارم ٧٦١٠٠..ال اي دي خروجي هدفون نداره.وقتي دارم اكس باكس ميزنم بايد صدا بلند گوش كنم.حالا اين بلندگوها خروجي هدفون دارن؟سپاس!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    دقیقاً منظورتون رو نفهمیدم یعنی می خواید با هدفون صدای بلند گوش کنید؟
    اگه منظورتون صدای سینماست که با کابل اپتیکال می شه صدا رو منتقل کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •