دیشب اخبار میگفت دکترای پیام نور 40 میلیون شده!!!
با این حساب میخواستم بدونم دانشگاه آزاد چند در میاد دکتراش ؟؟
رشته های انسانی
دیشب اخبار میگفت دکترای پیام نور 40 میلیون شده!!!
با این حساب میخواستم بدونم دانشگاه آزاد چند در میاد دکتراش ؟؟
رشته های انسانی
من بعد از 3 بار رفتن اومدن امروز بالاخره موفق به ثبت نام شدم , اما الان همه کلاس ها پر شده فقط 6 واحد میتونم بر دارم میخواستم ببینم باید چه کار کنم؟
اگه با گروه صحبت کردی و کد رو باز نکردن
مرخصی تحصیلی بگیر این ترم رو ... واحد چیه آخه
ترم تابستون که نیست !
دوستان ثبت نام کاردانی پیوسته ازاد هنوز هست؟ شهریه ترم ثابت + مثلا 14 واحد چند در میاد؟
ممنون
دوست عزیز من سال اولی هستم . رشته ی معماری تهران جنوب قبول شدم . امسال انگار دانشکده معماریو از فنی ها جدا کردن بردن 1 جای دیگه ولی ثبت نام تو قسمت فنی ها انجام میشد. حالا من فردا چکار کنم؟ برم دانشکده فنی ها؟ یا دانشکده خودمون؟ دقیقا باید با کی صحبت کنم؟ یعنی امکانش هست که باز کنن لیستو برام؟ چون از اون 6 واحدی که گفتم فقط 3 واحدش تایید شد .
اگه نشه یعنی 1 سال عقب افتادم ؟![]()
دوست عزیز همه چی دست کارشناس و مدیر گروهتون هست پس برو یه ذره مخشون بزن برات همه کار میکنن.....
دوستان کارشناسان گروه های مختلف 5شنبه هستن؟ و اینکه حذف و اضافه ها رو کی و کجا اعلام میکنن؟
خیلی ممنون
سلام
کارشناس گروه های مختلف اصولا تو دانشگاه های دیگه فرق میکنن از آموزش سوال کنید و
حتی اکثرا رو در دفترشون یا برد آموزشی روز و ساعتی که کارشناسان تو دانشگاه حضور دارند رو میزنند.
حذف و اضافه رو هم سایت دانشگاه اعلام میکنه...مثلا دانشگاه ما 6ام حذف و اضافه ست...
موفق باشید
آقا تهران جنوب - رو خبر دارین کی اعلام میکنن؟
دوستان یه سوال فوری
من انتخاب واحد کردم و از شنبه باید برم سر کلاس..... ولی به دلیل مشکلاتی که پیش اومده ابدا نمیتونم این ترم رو برم سر کلاس.....شنیدم برای مرخصی تحصیلی باید دو هفته قبل از انتخاب واحد عمل کرد.... آیا راهی هست که بشه بدون اینکه انصراف بدم (زحمت این شش ترم هدر نره) بتونم این ترم رو سر کلاس نرم ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)