سلام
امروز داشتم پیک سنجش رو میخوندم نوشته بود شروع آزمون ساعت 7:30 .شما خبر نداری؟هر سال 8 بوده.
سلام
امروز داشتم پیک سنجش رو میخوندم نوشته بود شروع آزمون ساعت 7:30 .شما خبر نداری؟هر سال 8 بوده.
از سایتش بخون .حالا 7:30 باشه یا 8 .چه فرقی میکنه. مهم این هست که باید آخر کنکور رو بدیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه ناراحتی داره.
عکس اون زنه نشان از روحیات اون پرچم نداره.البته پیراهنش رو بالا داده معنی خاصی داره که بعد ها میگم.
دوستان مطمعن هستید سوال ها فرق داره؟
یعنی سوال من با بقل دستیم فرق داره؟
یعنی تقلب رو بی خیال بشم![]()
بله. فرق داره. تو اخبار مي گفت.البته مطمئن هستيم نه مطمعن!
يه چيز ديگه هم هست. فك كنم شماره ها بر اساس معدل باشه. يعني بقل دستي شما لزوما از شما بهتر نيست.
سر آزمون به هرکسی یه بسته میدن که توش دفترچه ایه که روی دفترچه اسم و مشخصات کامل صاحب دفترچه + پاسخنامه است که یکی از کارایی که باید شما بکنی اینه که چک کنی ببینی مشخصات دفترچه درسته یا نه وگرنه اگه همه سوالاروهم درست بزنی موقع تصحیح رتبه یکی مونده به آخرین نفر مال شما میشه! (خدایی نکرده) پس یادت باشه چک کنی ببینی مشخصاتت درسته یا نه . هرچند آقا یوسف میگه پارسال تقلب رو فقط تذکر میدن ولی شانسه دیگه یهو دیدی یه مهر قرمز رو پاسخنامه و...
راستی بچه ها این ایده ی خوبیه که یه گروه بزنیم مثلا (ورودی های 89) یا مثلا (کنکور 89) هم اینطوری راجبه دانشگامونو کارنامه کنکورمون و اینجور چیزا صحبت میکنیم هم اینکه اگه از کنکوریای 90 کسی راهنمایی چیزی لازم داشت میتونیم راهنماییش کنیم
افراد شرکت کننده در کنکور سراسری هر لحظه خود را برای شرکت در کنکور آماده میکنند .چهره های متفاوتی رو در زیرمیبینید که از قیافشون معلومه چیکاره هستن
تشریح چهره ی هر یک از داوطلبان دیگه بر عهده ی خودتون .من فقط شماها رو با افراد شرکت کننده آشنا کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اگه رشتت زبانه كه بيچاره اي ولي اگه اينطور نيست :بچها سلام !! من ميخوام عربی رو تو آزاد 30 بزنم !! به نظرتون بايد کجاها رو بخونم؟
مستثني بعد (( الا )) مياد و منادا بعد (( يا)) مياد و اگه تميز رو ميخواست اونيكه تنوين داره و از جنس فعل اصلي نيست تميزه.
باور كنين من چند دوره از ازاد رو ديدم كه دقيقا به همين مسخرگي مياد 12 درصدو بچه 6 ساله هم ميتونه بزنه.
اينم 28 درصد كنكور عربي سراسري :
ذهب ----------------- رفت
يذهب----------------- مي رود
سيذهب ------------- به زودي خواهد رفت
سوف ---------------- خواهد رفت
كان يذهب ----------- مي رفت
كان (قد) ذهب ------ رفته بود
قد ذهب ------------- رفته است
اذهب ---------------- برو ( روي ب ساكن است و علامت ا كسره است )
ليذهب --------------- بايد برود ( روي ب ساكن است)
لا يذهب ------------- نمي رود
لا يذهب ------------- نبايد برود ( روي ب ساكن است)
ما ذهب -------------- نرفت
لما يذهب ------------ نرفته است - هنوز نرفته است ( روي ب ساكن است)
لم يذهب ------------- نرفت - نرفته است
لن يذهب ------------- نخواهد امد - هرگز نخواهد امد
سوف لا يذهب ------- نخواهد رفت
ما كان يذهب - لم يكن يذهب - كان لا يذهب --------- نمي رفت
درباره بايد و نبايدها بازم هست :
عليك ان تذهب - يجب عليك ان تذهب -------- تو بايد بروي - بر تو است كه بروي
يجب علينا ان لا نذهب - يجب ان لا نذهب - علينا لا نذهب ------------- نبايد برويم - بر ما است كه نرويم ( درباره همه ان ها روي ا, ء و روي ن , ساكن است )
الانم ساعت 5 صبحه دارم گزينه دو رو ميبينم ( بميرم براتون همتون از دم خوابين ) كه مجيد خراطها ببخشيد عليرضا خراطها داره درباره برخود سنجش با پيشبيني نفرات برتر قلمچي حرف ميزنه
در ضمن دوستي كه 30 درصد ازاد ميخواست اين دو تا پستو بخوني مك 40 در صد ميزني
حالا وقتشه به اواتار stpes گير بديمstpes جان بنده یه سوال دارم از شما:
این آواتار شما چه معنی میده؟
یه پرچم هست که فکر کنم مال هلند باشه اون زنه اون گوشه چی کارس؟
چرا پیرنش رو داده بالا؟! من هر چی فکر کردم نفهمیدم چرا اونجوریه ولی فکر میکنم میخواد قضای حاجت بفرماد! (گلاب به روی همه)
این روزها آواتارای عجیب زیاد شده وا![]()
به نظر من اين خانوم ميخواد بگه كه منم لباس دارم يا ميخواد بگه منم هلندي بيدم![]()
Last edited by alphacino; 26-06-2010 at 04:26.
سئوالات کنکور برای 6 نفر اطراف متفاوته (اینطور که من شنیدم).
خود سئوالا که متفاوت نیست که, نحوه چیدمان متفاوته تا امکان تقلب رو به صفر برسونند. به قول معلممون: کار کارشناسی شده هست!
این کارتها که هنوز برای گرفتن تو سنجش نیومده که؟
اگر جای خاصی هست که باید ببینم بگید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)