ببخشید دوستان سرعت دانلود اکو اینقدر بالاست؟
آخه من 128 آرت دارم آخرش با 22 دانلود می کنم اما این دوستمون با 128 اکو 60 تا داره دانلود می کنه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ببخشید دوستان سرعت دانلود اکو اینقدر بالاست؟
آخه من 128 آرت دارم آخرش با 22 دانلود می کنم اما این دوستمون با 128 اکو 60 تا داره دانلود می کنه
نه برای 1 سری از دوستان که eco-128 داشتن شاتل خواسته 1 حالی بهشون بده و الان تبدیل شدن به 512 و برای همه اینطوری نیست!
ولی بااین سرعت خیلی حال میده
تایید میشه ECO128 من هم حداکثر 16 هست!
شاید به خاطراینه که تو مخابرات منطقه ما ÷ورت خالی خیلی زیاده من سومین یا چهارمین نفریم که adsl گرفتم اون چندتا هم کافی نت دارن البته ما مشهد هستیم![]()
خوب مبارک باشه، شما هم بالاخره 512 شدی.
فقط برای بعضی از مشترکان 128 تبدیل به 512 شده.
نه دوست عزیز، ربطی به پورت خالی و اینا نداره، شاتل خودش پورت 512 رو برای برخی مشترکا باز کرده، حتی اگه 128 باشن. اونطوری که بعضی از دوستان پرسیدن در جواب گفته شده برای تست برخی چیزا هست. حالا فعلا که هست استفاده کنید، خدا رو چه دیدی یه موقع همیشگی بود!![]()
منم از اونهائی هستم که اکو 128 دارم و با 60 کیلوبیت دانلود میکنم. خیلی حال میده. فقط باید حواسم باشه اگه جوگیر بشم نصف اکانتم رفته.
شما سایتی چیزی سراغ ندارید که لینک مستقیم فیلم یا ... داشته باشه برای دانلود شبانه؟ لینک کم آوردم! الان یه هفته ایه که دانلود شبانه نداشتم.
Last edited by mehrdad_zero; 15-07-2009 at 18:18.
دقیقا همینطوره مال من همین 45 دقیقه پیش نصب شد سر40 دقیقه 250 مگ مصرف شد![]()
آیا باید نام سفارش دهنده با نام صاحب خط یکی باشد؟ یعنی نمیشه از کارت دانشجویی کسی دیگه برای خونه خودم استفاده کنم؟ (البته میدونم که از جوانمردی به دوره)
شیراز نه تهران نمیدونم؟فکر کنم بشه/نه بابا اینترنت پرسرعت حق مسلم ماست![]()
هم اکنون 59 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 59 مهمان)