تاپیک مودم کجاست؟
تاپیک مودم کجاست؟
192.168.1.1 داخل آدرس بار جستوجوگر تایپ کن.
اگه ازت پسوورد خواست پشت مودم رو یه نگاه بنداز.اونجا نوشته._احتمالاً adminباشه_
حامد![]()
من بهمن سال قبل سه ماه از مخابرات شارژ کردم تا اردیبهشت تموم شد
حالا چند روز پیش زنگ زدن گفتن پورتتو خالی کردیم.
حالا میشه خط یکی دیگرو خالی کنن بدن به من ؟البته با رضایت خودش
از همین مخابرات پرسیدم گفت که دو ماهه درخواست دادیم شاید تا یکساله دیگه هم پورت نیاد.
اگه بدون اطلاع قبلی به شما خط شما رو تخلیه کردن میتونی ازشون شکایت کنی.
این کار امکان پذیر هستش ولی یه نمه باید انتظار بکشی. البته بعضی یا شایدم بیشتر شرکتها تن به یه همچین کاری نمیدن و میگن نمیشه.
حامد![]()
دوستان سلام من 40 روزه از پارس آنلاین اینترنت گرفتم و واقعا راضیم توی این مدت 1 بار قطعی داشته سرویس من 512 2گیگ دانلود دیشب سرعت دانلودم 326 بود!!!
عکسشم گذاشتم.
دوستان سلام من 40 روزه از پارس آنلاین اینترنت گرفتم و واقعا راضیم توی این مدت 1 بار قطعی داشته سرویس من 512 2گیگ دانلود دیشب سرعت دانلودم 326 بود!!!
دوستان من برای تلوزیون اسمارتم میخوام اینترنت بیسیم بخرم میخواستم بدونم وایمکس بخرم یا ای دی اس ال بعد از این میخواستم بدونم که اگر وایرلس بخرم میتون با اون با کامپیوترم به اینترنت وصل بشم؟
Vpi و vci براي همه شركتها و شهرها يكيه؟
من خودم براي مخابرات تهران ٠ و ٣٥ ميزنم ولي رفيقم تو كرج از مخابرات سرويس كرفته و با اين ٠ و ٣٥ كه بهش كفتم نميتونه وصل بشه
ممكنه از اينا باشه يااز تنظيمات ديكه است جون همه جراغا سبزن و فقط جراغ internet قرمزه
واسه من 8 و 81 هست
خدایا با نام تو
برای اتصال وایر لس به PCباید یک کارت شبکه بی سیم با قابلیت پشتیبانی از درگاه PCIخریداری کنی. که از 30هزار تومن داره به بالا. یه تک آنتنه کارت رو راه میندازه.
از نظر من وایمکس نخر. چون هنوز نتونسته اون جور که باید به کیفیت مطلوب برسه. همون ADSL به همراه یه مودم بی سیم بهترین گزینه هستش.
حامد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)