تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 841 از 1137 اولاول ... 341741791831837838839840841842843844845851891941 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,401 به 8,410 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درود..
    کمک ازتون میخوام.یه کتاب تست ریاضی2.حسابان.دیفرانسیل معرفی کنید . فقط تست چون کلاس کنکور میرم! استاد گفت 30سال قلمچی ولی گرفتم حالم ازش بهم میخوره
    پس لطفا فوری چنتا کتاب خوب که همش هم تو1جلد باشه بگید!!!اقای مهربان کتاب فقط تست داره؟؟؟ فایق چطوره؟؟؟؟؟

ممنون

داره خودمونی میشه eshkene's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خواهشن دوستان باتجربه جواب ماروهم بدن
    به خصوص mineworld و eshkene و eminem never dies
    و بقیه بچه های صاحب نظر...
    من تو مطالعات بیشتر فهمیدم که تو آموزش حسابان مثه اینکه سبزو الگو بهترن
    حالا کدوم یکیشون باتوجه به اینکه من سطحم متوسطه و یکم بین درس خوندنم وقفه افتاده مناسب تره واسم؟؟؟
    اصلا با داشتن کتاب کلاس رمزینه واس آموزش دیف لازمه واس حسابانم کتاب بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟
    ویا برعکس،مثلا کتاب حسابان دوجلدی اگورو گرفتم لازمه بخشهای مرتبطشو تو دیف رمزینه هم بخونم؟
    خواهش میکنم دوستان کمکم کنن
    بدجور گیر کردم
    اول 30 سال کنکور قلم چی که سه جلده جلد 1 دیف و جلد دو جوابش جلد سه هم مباحث مشترک
    بعد اگه این را تموم کردین یه کتاب دیگه بخونید 30سال با مباحث پایش تقریبا 4000 و خورده ای تست داره
    اول اون بعد کتاب دیگه اگه کسی میخاد موفق بشه و از 24 سوال تست دیف 18تا20تاشا بزنه
    بقیه که کتابای دیگه میخونند واسه اون 4ست دیگه دارند برنامه میرزند و باالطبع عاقلانه نیست کسی که روی اون 20تست تسلط نداره بچسبه به اون 4 تا
    در ضمن کتاب حسابان با دیفرانسیل امسال دو کتاب کاملا جداست و مثل سال های قبل مکمل نیستند
    پس ترجیحا از کتاب هایی که با همه استفاده نکنید به خصوص افرادی که دور اول مطالعه را میگذرونند

3. این کاربر از eshkene بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

درود..
    کمک ازتون میخوام.یه کتاب تست ریاضی2.حسابان.دیفرانسیل معرفی کنید . فقط تست چون کلاس کنکور میرم! استاد گفت 30سال قلمچی ولی گرفتم حالم ازش بهم میخوره
    پس لطفا فوری چنتا کتاب خوب که همش هم تو1جلد باشه بگید!!!اقای مهربان کتاب فقط تست داره؟؟؟ فایق چطوره؟؟؟؟؟
    ممنون
    30 سال كنكورو اشتباه كردي خريدي،آره رمزينه 3 جلد كتاب تست داره! دوتا واسه ديف،يكي واسه پايه!
    ببين بين كتاباي تست،چندتا كتاب هستن كه حرف اولو ميزنن! خوشخوان،رمزينه،انديشه فائق،ده استاد!
    خوب 100 درصد خودتم ميدوني خوشخوان با وجود داشتن سطح بالا تست هاي خيلي خوبي داره!! شايد نزديك ترين تستا به كنكور! ولي نه واسه كسي كه ميخواد تازه راه بيفته!
    انديشه فائق هم كتاب خيلي خوبيه ولي به نظرم نميارزه! چون با اينكه خيلي تست داره ولي سطح عمومي تستاش سادن يعني زيادي تست ساده داره!
    ده استاد هم همينطور،ولي نه به عنوان كتاب اول! مثل خوشخوان ميتوني به عنوان كتاب تست دوم ازش استفاده كني!
    خوب اين وسط چي موند؟ رمزينه!
    بخر اگه پشيمون شدي من جواب پس ميدم
    Last edited by eminem never dies; 10-12-2011 at 14:59.

5. این کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

12p

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

البته يادم رفت از الگو بگم! اونم خيلي عاليه

ولي رمزينه يه چي ديگس

7. این کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای هندسه چه کتابی خوبه!البته برای 1و2 من جزوه گزینه 2 رو دارم سطحش که بالاست البته تست نداره که اونم میکرو طبقه بندی گاج رو می زنم!کافیه!؟
    در مورد حسابان هم یه کتاب خوب معرفی کنین همچنین حساب دیفرانسیل اگر تنها و تنها کتاب درسی چاپ جدید رو بگیریم کفایت میکنه!یا اموزشی هم باید منطبق با چاپ جدید باشه شدیدا که تغییر نداشته!؟حسابان هم من کتابای قدیمی دارم که میخوام بخونم!

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببين، آخه يه كم ببين چه حرفا ميزني كيو ديدي سال كنكورش بياد حسابانو جدا بخونه ديفرانسيلو جدا؟ هر كتابي كه واسه دروس سال سوم تاليف شده مخصوص سال سومياس! كتابو با توجه به وقتو هدفشون تو اون سال تاليف كردن كه نيازاي سال سوميا برطرف شه! اصلا تو كتاب آموزش حسابان خيلي سبز اول فصل حد رو باز كن،واضحا" اعلام كرده كه شما امسال بايد تمريناي زياد و متنوع حل كنين كه سال ديگه كارتون راحت شه وگرنه سال ديگه بايد روزي 24 ساعت فقط بشينين حد بخونين مثلا! كه خوب دور از عقله يه كنكوري واسه يه مبحث اينقد وقتشو تلف كنه!
    اول ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی
    قبول دارم اصلا عاقلانه نیست که اینهمه وقت صرف کنم واس این دوتا کتاب اما آخه تو این مدت که من از درس دور بودم حسابان به کل و دیفم یکم تغییر کرد
    تازه من اونموقعیم که سرم تو درس بود همچین شاخی نبودم(البته کتاب دیف رمزینرو گرفتم که یه سری تو سرا درارم)
    یعنی باتوجه به تغییرات کلیه حسابان و جزئی دیف میتونم رو کتاب مهندس مهربان حساب کنم؟؟؟؟
    کتابم چاپ 87 و دیف 2 چاب 89 هستا
    شما جای من بودی چیکا میکردی؟

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

واسه رياضيات پايه هم كتاب تست رمزينه رو نميدونم داري يا نه! اگه نه كه بايد بگيري! 7-8تا سوال رياضيات پايه ت با اون تضمين شدس
    آره
    دوجلد از سه جلد پایشو دارم،نمیدونم اون جلدشم اومده یا نه؟

---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

بقیه که کتابای دیگه میخونند واسه اون 4ست دیگه دارند برنامه میرزند و باالطبع عاقلانه نیست کسی که روی اون 20تست تسلط نداره بچسبه به اون 4 تا
    در ضمن کتاب حسابان با دیفرانسیل امسال دو کتاب کاملا جداست و مثل سال های قبل مکمل نیستند
    پس ترجیحا از کتاب هایی که با همه استفاده نکنید به خصوص افرادی که دور اول مطالعه را میگذرونند
    ممنون که جواب دادی
    اینو آویزه گوشم میکنم

10. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول 30 سال کنکور قلم چی که سه جلده جلد 1 دیف و جلد دو جوابش جلد سه هم مباحث مشترک
    30 سال كنكورو اشتباه كردي خريدي،آره رمزينه 3 جلد كتاب تست داره! دوتا واسه ديف،يكي واسه پايه!
    بلاخره کدوم شد؟
    دوتا پست فک کنم درتضاد همن
    من اصلا نگرشم به کتابای قلم چی خوب نیس
    یعنی واقعا میرزه اونارو خوند؟؟
    من تو گشتنام تو همین تاپیک دیدم که از گاجم خیلی تعریف شده
    اصلا با داشتن رمزینه و این وقت کم منطقیه برم سراغ کتاب دیگه؟
    بازم از اساتیدی که وقت گذاشتن و جواب دادن( eminem never dies و eshkene ) ممنونم

12. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای هندسه چه کتابی خوبه!البته برای 1و2 من جزوه گزینه 2 رو دارم سطحش که بالاست البته تست نداره که اونم میکرو طبقه بندی گاج رو می زنم!کافیه!؟
    داداش منم کلی تحقیق کردم درمورد کتابا
    هندسه ام از معدود درساییه که اتفاق نظر توش نیس
    اما بگم از قدیم ندیما یعنی اون اوایل تاپیک تا حالا این هندسه 1 و 2 مبنکران طرفدار زیاد داشته،رقیبایی واسش اومدن اما زود از میدون در رفتن
    اما این جدیدا نشر دریافت یه هندسه پایه زده که بعضی از بچه ها تعریفشو میکنن
    خودمم pdf اشو خوندم،خیلی خیلی عالی نیس اما بازم تو کتابای موجود حرفایی واس گفتن داره،تاحدودی تو نگاه اول ازش خوشم اومد
    البته بگم اگه هندست متوسطه و اون جزوئ گ.2 کارتو راه میندازه گاج نوشته منصف شکری عالیه
    یعنی یکاری میکنه به تسلط برسی البته با پشتکار خودت پس نیازی به کتابایی که اول گفتم نیس

14. 3 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد حسابان هم یه کتاب خوب معرفی کنین همچنین حساب دیفرانسیل اگر تنها و تنها کتاب درسی چاپ جدید رو بگیریم کفایت میکنه!یا اموزشی هم باید منطبق با چاپ جدید باشه شدیدا که تغییر نداشته!؟حسابان هم من کتابای قدیمی دارم که میخوام بخونم!
    نمیدونم چه مقطعی هستی (خودمو زدم به اون راه ) اما این پست دوستمونو ببین
    ببين، آخه يه كم ببين چه حرفا ميزني كيو ديدي سال كنكورش بياد حسابانو جدا بخونه ديفرانسيلو جدا؟ هر كتابي كه واسه دروس سال سوم تاليف شده مخصوص سال سومياس! كتابو با توجه به وقتو هدفشون تو اون سال تاليف كردن كه نيازاي سال سوميا برطرف شه! اصلا تو كتاب آموزش حسابان خيلي سبز اول فصل حد رو باز كن،واضحا" اعلام كرده كه شما امسال بايد تمريناي زياد و متنوع حل كنين كه سال ديگه كارتون راحت شه وگرنه سال ديگه بايد روزي 24 ساعت فقط بشينين حد بخونين مثلا! كه خوب دور از عقله يه كنكوري واسه يه مبحث اينقد وقتشو تلف كنه!
    ولي تو نگران نباش،چون مستر مهربانو داري! هر چيزي واسه كنكورت لازم داشتيو داريو خواهي داشت تو كتاب كلاساش هست! مطمئن باش كه لازم و كافي واسه كنكورته!
    واسه رياضيات پايه هم كتاب تست رمزينه رو نميدونم داري يا نه! اگه نه كه بايد بگيري! 7-8تا سوال رياضيات پايه ت با اون تضمين شدس
    این پستو واس من که پشت کنکوریم و اونایی که پیشن داده
    اگه سومم هستی که بعید میدونم باشی ( با توجه به پستت) بگم از بچه ها تعریف حسابان الگو دوجلدی و خیلی سبزو شنیدم
    البته تو آموزش و تو تستم خیلیا از گاج تعریف کردن اما بازم خودت بیشتر تحقیق کن و کتابارو از نزدیک ببین که اصلا با سلایقت جوره

16. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه eshkene's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

داداش منم کلی تحقیق کردم درمورد کتابا
    هندسه ام از معدود درساییه که اتفاق نظر توش نیس
    اما بگم از قدیم ندیما یعنی اون اوایل تاپیک تا حالا این هندسه 1 و 2 مبنکران طرفدار زیاد داشته،رقیبایی واسش اومدن اما زود از میدون در رفتن
    اما این جدیدا نشر دریافت یه هندسه پایه زده که بعضی از بچه ها تعریفشو میکنن
    خودمم pdf اشو خوندم،خیلی خیلی عالی نیس اما بازم تو کتابای موجود حرفایی واس گفتن داره،تاحدودی تو نگاه اول ازش خوشم اومد
    البته بگم اگه هندست متوسطه و اون جزوئ گ.2 کارتو راه میندازه گاج نوشته منصف شکری عالیه
    یعنی یکاری میکنه به تسلط برسی البته با پشتکار خودت پس نیازی به کتابایی که اول گفتم نیس
    اول سوالای کنکور را بزن یک دور به نظرت این عاقلانس روی یک یا دو مبحث زوم کنی و از بقیه فصل ها غافل بشی
    تازه جدیدا طراح های سوالات کنکور از اون مباحثی که بچه میگند سخته سوالای خیلی ساده میدند و اون مباحثی که بچه ها میخونند سوالای سخت و مفهومی اینجاست که طرف میره سره جلسه 10درصدم زوری میزنه میگه من که اینقد وقت گذاشتم چرا اینجوری شد این افراد کسایی هستند که تستای تالیفی را به کنکور ترجیح میدادند
    تستای تالیفی کتابای بازار با سلیقه یک نفر طرح میشه ولی کنکور چندین نفر یک تست طراحی میکنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •