سلام.
عذر میخوام اگه این مشکل قبلا مطرح شده.
من پچ آپدیت 140 رو نصب کردم ولی با کرکم مشکل داره و سیدی اورژینال میخواد.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام.
عذر میخوام اگه این مشکل قبلا مطرح شده.
من پچ آپدیت 140 رو نصب کردم ولی با کرکم مشکل داره و سیدی اورژینال میخواد.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام دوست عزیز
نیازی به سی دی اورجینال نیست شما باید این کرک رو نصب کنید تا درست بشه :
این هم لینکش :(کرک 1.2 نگران نباشید به 1.4 هم می خوره و کار می کنه )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام
بله چهار تا پچ هست 1.0.0.0 و 1.2.0.0 و 1.3.0.0 و 1.4.0.0 .....
و من تا الان همه ی این پچ ها رو نصب کردم و این 1.4 اخرین پچی هست که اومده و برای کرک کردن بازی هم باید از فیلی که بالا لینکش گذاشتم استفاده کنید (کرک 1.2 )
موفق باشید![]()
سلام آرمين جان.ممنون از توضيحات كاملت.اما من با يه ترفند كايزر رو آوردم توي تيمم.با برنامه pes 2009 editor از بخش ML Young اگه درست شمرده باشم نزديك به 177 بازيكن قرار دارن كه همون newcomer ها هستن و اين دو نفر كه شما هم معرفي كردين بودن هم هستند.كايزر ابتدا خصوصيات متوسطي داره اما داراي قدرت رشد Early Peak يعني از بهترين پيشرفتها هست.اما Orelleano كه داراي Agility و Agression روي 97 هستش قدرت رشدش در مسترليگ late/lasting (پيشرفت كند) هست.اما من با استفاده از ايمپورت و اكسپورت كايزر رو به بازيكنان اديت اضافه كردم تا زودتر بهش برسم تا ما هم از اين پديده كشف شده شما استفاده كنيم.
-----------------------------------
دوستان كسي فايل گزارش بازي به زبانهاي ديگه بجز انگليسي و فارسي رو دارن؟اگه بذارين يا لينك بدين كه دعا گو خواهم بود...
---------------------------------------
سلام مرتضي جان.گل جالبي زدي اما اين دروازه بان منچستر اونجا چي مي خواست؟![]()
Last edited by mohammad_87; 23-06-2009 at 15:21.
سلام علیکم
بابا ما که تو این مستر لیگ نتونستیم بازیکن بخریم.همش میگه Broken Down
باید چیکار کنم لاقل 1 بازیکن که بخرم.
مهمترين نكته در اين مورد تنظيمات master league level هستش كه هرچقدر سخت تر باشه ، خريدبازيكن هم سخت تره.البته با Game level اشتباه نگيريد.گزينه Transfer frequency هم بيشتر به تيمهاي ديگه ربط داره و زياد در خريد شما تاثير نداره.پس براي خريد آسانتر حداقل master league level رو روي نرمال قرار داده و رقمهاي پيشنهادي رو هم از مبلغ خود بازيكن بالاتر ببريد.
فکر کنم این کایزر که شما میگید همون قیصر میشه به فارسی kaisar
سلام
هی چی عزیز
تو فوتباله واقعه ی که می بینی وقتی یه تیم بد جور عقب باشه حتی دروازبانه خودشون رو هم میارن جلو تا اعاده ی هیسیت کنن![]()
تو این بازی هم این توری شد این بازی چامپیونز هست من تو نیمه اول هشت گل زده بودم که یه دفع ی کنار محوطه ی جریمه ی ما خطا رو شون انجام شد اومدن سانتر کردن توپ رو دادم به این طرف اینم توپ رو سانتر کرد و بعد چک توپ رو گرفت مستقیم داد به من این هم که در حال برگشت بود توپ هم زیر پای من بود من دیدم دروازه خالی هست شوت کردم و ادامه ماجرا رو که که میدونی ......
کسی می تونه کمک کنه؟توی مسترلیگ برای خریدن بازیکن و در هنگام سرچ چطوری باید بازیکن هایی انتخاب کنیم که پیشرفت بالایی دارند؟؟
و اگه میشه چندتا بازیکن با پیشرفت بالا معرفی کنید ..
با سلام
بچه ها من وقتی می خوام پچهای بازی رو نصب کنم ارور ویندوز اینستالر میده ویندوز اینستالرو هم نصب کردم بازم همون ارورو میده لطفا یکی بگه من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من یک سوالی داشتم ///این پول هایی که توی become a legend میگیری به چه درد میخوره؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)