تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 841 از 1138 اولاول ... 341741791831837838839840841842843844845851891941 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,401 به 8,410 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به دوستان امریکایی باز گرامی
    یه مشورتی از دوستان میخاستم بگیرم در مورد خرید بیوک b3 یا کادیلاک. در حال حاظر کدوم مناسب تر هست از نظر قیمت و خرج؟ حداکثربوجه برای خرید 15 تومن . هندلینگ و شتاب و سرعت ماشین چطور هست؟ نسبت به پژو 2000 یا سمند
    از نظر قیمت کمتر و هزینه نگهداری پایینتر، مسلما بیوک ایران
    با 15 میلیون میشه بیوک تمیز گرفت،( و حتی کمی ارزانتر) اما فکر نمیکنم با این مقدار بودجه بتونید کادیلاک سالم و مرتب پیدا کنید.
    در مورد خصوصیات رانندگی و شتاب و سرعت و .... باید خودتون امتحان کنید تا به نتیجه برسید، چون صرف اینکه من یا بقیه چیزی بگن، نمیتونه دقیقا برای شما مشخص بکنه که کدام بهتره؟
    مثلا شتاب سمند و 405 حدودا 11 تا 11.8 ، شتاب کادیلاک حدود 10 و شتاب بیوک ایران حدودا 11.5 ثانیه است، اما این رقمها مربوط به خودروهای کاملا سالم در شرایط استاندارد است در حالیکه بیشتر خودروهای آمریکایی موتورهای تعمیر شده دارن و یا ممکنه تنظیمات خوبی روی اونها انجام نشده باشه و ایراداتی داشته باشن، همینطور نوع گیربکس در شتاب تاثیر داره و فرم رانندگی و...
    به هر حال وقتی شما تجربه کنید، نتیجه گیری و انتخاب بهتری هم خواهید داشت.

2. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عرض شود - به امید روزی که همه خودرو ها مخصوصا مذل بالاها و حتی وارداتی های روز هم قیمتشون پایین بیاد تا همه بتونن مثل کفش مصرفی بخرن و مصرف کنن نه مثل ماها که به چشم سرمایه بهشون نگاه می کنیم - خلاصه اینکه بیوک و نوا و کادیلاک که قیمت ندارن یعنی شما می تونی یه 5 تومنیش رو بخری و حتی می تونی 60 تومنیش رو بخری پس بسته به شما و فروشنده و سلامت ماشین داره - یه وقت یه بیوک 10 تومنی 10 تومن هم خرج رو دستت می زاره می شه همون 22 تومنیه که مثلا کار دالر نبود و سالم تر و گرون تر بود

بحث شتاب هم بحث قشنگی نیست اما همین بیوک بی 3 اتومات رو ما تست کردیم حدودای 10 ثانیه ار لحظه حرکت تا 100 با جی پی اس بود که چند صدم با تیپ 5 فرانسوی همون زمانها که نو نوارتر بودن جلوتر بود - اون وقتها می گفتن تیپ 5 83 تو شتاب اولیه زانتیا رو می زنه که البته تا حدودی درست هم بود - سبک تر هم هست - اما امریکایی مخصوصا این مدلهای که شما گفتی شهری هستن و نباد توقع ماشین اسپرت ازش داشت من پیشنهاد می کنم شما سمت امریکایی به این منظور نری.

4. 5 کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر از پاسخ دوستان
    نوا یا بیوک رو برای استفاده شخصی نه روزمره علاقه به خریدش داریم.
    خوب هرچه باشد از پراید یا پژه و... ایرانی بهتر است.
    فقط راحتی رانندگی مهمه که این ماشین دارد.
    ویدئو هایی که در درگ دیدم شتاب و سرعت بیوک عالی بود .

6. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شاید اینجا جاش نباشه اما نیازمند کمک و راهنمایی از اساتید بزرگوار رو دارم
    بهترین روش بستن منیفولد در نوا چیه؟؟
    هرجوری با انواع و اقسام واشرای اصلی.منیفولد های مختلف بستم.با چسب.بی چسب.دو واشر.تک واشر
    هرجوری میبندم تو جاده و مسافت طولانی صداش درمیاد
    روز از نو.روزی از نو
    لطفا راهنمایی کنید
    پیشاپیش ممنونم

8. 3 کاربر از medizool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به نظرم یکبار دیگه منیفول دود و هوا که به هم متصل هم هستند رو پیاده کنید.
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

بعد چدنی اگزوز رو کاملا بررسی کنید که ترک خوردگی نداشته باشه.این مورد در ماشینهای قدیمی نسبتا شایع هست و در ماشین من هم ترک داشت که تعویض کردم.

در صورتی که ترک نداشت باید واشر فلزی بین منیفول دود و هوا رو بررسی کنید و در صورت لزوم تعویض کنید .
    خرابی این واشر و یا شل بودن مهره های مربوطه میتونه باعث ایجاد نشتی و صدا بشه.
    من برای ماشین خودم نمونه نو استفاده کردم.

بعد هم منیفول هوا و چدنی اگزوز رو به هم متصل کنید و یک تست مهم رو انجام بدید .
    بعد از فیکس شدن 2 قطعه روی هم به کمک لبه یک خط کش فلزی بزرگ نشیمنگاه مجموعه منیفولها روی سرسیلندر رو بررسی کنید و باید در حدی از میزان بودن باشه که نهایتا به کمک واشر نو اب بندی انجام بشه وگرنه یک راه حل بیشتر نیست.
    راه حل اصلاح نشیمنگاه منیفول هم تراشکاری و کف تراشی بخش مربوطه هست.
    البته اگر این نامیزانی عدد کمتری از یک میلیمتر باشه ممکنه به کمک واشر نو بسته بشه و معمولا بعد از این سالهای کارکرد بعیده که کاملا منطبق و بدون درز باشه ولی بررسی ضرری نداره.

نهایتا میتونید از مقداری چسب مزدا و یا نمونه های مرغوبتر چسب روی واشر بزنید و بعد به سرسیلندر متصل کنید.

10. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

البته میتونید قبل از باز کردن منیفولها واشر گلویی اگزوز هم چک کنید و زمانی که موتور روشنه دستتون رو اطرافش بگیرید و ببینید نشتی از اونجا نیست.
    در شورلت قبلی من به دلیل شل بودن مهره های گلویی اگزوز صدا از گلویی اگزوز صدا داشت و به دلیل مشکل در پیچ و مهره نمیشد سفتش کرد و ماشین هم از بس فابریک بود هیچ وقت بازش نکردم!

12. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان شما برای اببندی قطعاتی که با روغن ترمز در تماس هستند از چه نوع تفلون یا .... استفاده میکنید؟؟

من در نصب تقسیم ترمز از نوار تفلون استفاده کردم که به نظر میاد نوار تفلون در روغن ترمز خاصیت خودش رو از دست میده و دوباره نشتی به وجود میاره.
    استاد شما نظری ندارید؟
    من 6 -7 ماهی میشد که بدون هیچ چک کردن و تعمیر و دستکاری ماشین سوارش میشدم و حتی کاپوت هم بالا نمیزدم .
    چند روز پیش در یک ترمز ناگهانی چراغ هشدار BRAKE در پنل کیلومتر روشن شد و اولش فکر میکردم که اتصالی یا ایراد برقی باعث روشن شدن لامپ شده ولی بعد از بررسی متوجه شدم یکی از مخازن روغن پمپ ترمز خالی شده و ترمز هوا گرفته و چراغ هشدار که محل سنسورش هم روی تقسیم ترمز قرار داره درست کار کرده.

بعد از بررسی متوجه وجود نشتی در تقسیم ترمز شدم که باید برطرف بشه.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اندر تاثیرات رینگهای اسپرت

14. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من این مشکل رو داشتم - بعد از بررسی نشتی متوجه شدم که روغن کم نمی کنه - لوازم پمپ رو باز کردم دیدم یکی از لاستیکها خورده شده در واقع لاستیک ترمز های جلو بود - البته سبلندر پمپ رو هم چک کنید که خوردگی یا پله نکرده باشه .
    در ضمن لاستیک ایرانی هم جواب می ده ولی تا یه مدت کم.

16. 3 کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پمپ ترمز رو حدودا 4 سال قبل نو کردم ولی نمونه چینی فقط موجود بود و فکر کنم الان هم همینطور باشه و خیلی ساله که نمونه های مرغوب ندیدم.البته به تازگی یکسری لوازم داخل پمپ ترمز تهیه کردم و بعد از بررسی سیلندر داخل پمپ و اطمینان از سلامت اون لوازم رو تعویض کردم و ترمز رو تست کردم و بستم.

قبلا پمپ ترمز بندیکس در بازار بود ولی خیلی وقته ندیدم!

الان در فکر تهیه بوستر و پمپ ترمز نو یه ماشین دیگه هستم که قدرت بهتری داشته باشه و نمیدونم ایا نمونه مناسبی پیدا بشه یا نه؟

متاسفانه اکثر آمریکایی ها مشکل ترمز دارند که معمولا به دلیل قطعات بی کیفیت بازار هست وگرنه شورلت قبلی من همه چیزش فابریک بود و ترمزهاش خیلی بهتر عمل میکرد.
    چند سال قبل یه بیوک فابریک هم سوار شدم و اون هم ترمز بسیار عالی و قوی و حساسی داشت.

18. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من اعتقادی به قطعات ماشین دیگه ندارم - همینها در صورت سلامت بهینه ترین راندمان رو هنوز هم دارن - حتی با وجود سبکی عقب بیوک و نوا نسبت به کاپریس و کادیلاک و فول سایزها ترمز خوبی دارن من همیشه می گم با این وزن و اندازه حتی نسبت به تیپ 2ی که داشتم و abs نبود واقعا بهتر بود حتی تو بارون .
    به هر حال کاری نداره می شه چک کرد من 1-2 ماه پیش پمپ اصلی ساخت مکزیک تو شیراز دیدم 250 تومن - من شکم به پمپ هست البته اگر چراغ ترمز باز هم روشن می شه.
    1

20. 6 کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •