تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 841 از 1178 اولاول ... 341741791831837838839840841842843844845851891941 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,401 به 8,410 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

داره خودمونی میشه taher29's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام من یک لپ تاپ درحدود 1100000 تومان تا 1200000 تومان میخوام.درضمن برای بازی و کارهای گرافیکی سنگین هم میخوام باشه. میخواستم بدونم ACER 6930G GEMSTONE چطوره . قیمتش و امکاناتی که داره خیلی مناسبه . نظر شما چیه ؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده قصد خرید یک نوت بوک با قیمت حداکثر 1،100،000دارم
    -خیلی اهل گیم نیستم،اگر هم بخواهم بازی کنم از دسک تاپم استفاده میکنم،گرافیک رو در حدی میخواهم که در performance کلی سیستم اثر داشته باشه (خیلی وارد نیستم اما فکر نکنم شیدر گرافیک و امکان antialiasing و غیره GPU کمکی به سرعت کارکرد ویندوز بکنه،درست میگم؟)
    -هارد هم 250 یا 500 یا 160 فرق نمیکنه چون اصلا اهل آرشیو کردن اطلاعاتم روی هارد تون بوک نیستم
    -در مورد CPU ترجیح میدم باس 1066 و دارای cash بالا باشه
    -حداقل 3 گیگ رم
    -پورت eSATA و HDMI برام مهمه (بیشتر eSATA)
    -وزن حداکثر 2.8 کیلو
    -صفحه 14~15 اینچ
    -وب کم هم داشته باشه بد نیست
    -پول رنگ فانتزی هم دوست ندارم بدم، اصلا بیزینس ها رو بیشتر دوست دارم

یکی از نوت بوک هایی که بدجور چشم رو گرفته LATITUDE e6500 و e6400 است،اما قیمتش خیلی گرونتره، شما تجربه ای ازش دارین؟کیفیت ساختش خوبه؟میشه 5،6 سال ازش کار کشید؟ارزشش رو داره 2 ، 3 ماه صبر کنم تا هم پولم زیادتر بشه و هم قیمتش بیاد پایین؟تا مهر چقدر ارزون میشه؟
    نوت بوک های HP هم به نظر خوب میان،pavilion DV4-1106 خوبه؟
    میشه از برند های dell , HP و sony چندتا مدل که به کارم بیان بهم معرفی کنید؟
    درسته که قیمت بالای نوت بوک های سونی بیشتر برمیگرده به طراحی و شهرتشان؟
    از نظر دوام طول عمر چه برندی رو توصیه میکنید؟
    مرسی
    مشخصات فني گرافيك ربط زيادي به محيط كاري ويندوز ندارد و تاثيري در سرعت آن ندارد .
    پورت HDMI هم بيشتر لپ تاپ ها دارند و eSata هم فراگير داره ميشه
    مدل هاي Latitude E6500 و E6400 هردو پورت eSata رو دارند
    قيمتش هم نسبت به كارايي و كيفيت ساخت خوبه .
    همرده همين مدل IBM Lenovo W500 هست كه كمي گرونتر هست و گرافيك ها فرق ميكنه ولي كاربرد دقيقا يكسان هست .

قيمت لپ تاپ هاي سوني هم بيشتر به سياست خود سوني برميگرده و همينطور طراحي و ديزاين متفاوت

دوام و طول عمر برند نميشه پيشنهاد كرد ولي مدل رو ميشه ، مثلا دل همين سري Latitude و IBM Lenovo سري Thinkpad و مثلا HP سري HDX و Toshiba Tecra و سوني AW .

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    آقايون خانوما ممنون ميشم يه مقدار سريع راهنمايي بكنيد
    دوستان من بين سه مدل موندم
    اول بگم كارم مهندسي و محاسبات هست ، با كد و فتوشاپ هم كار ميكنم..مصرفم هم بالاست و احتمالا جابجايي هم زياد دارم
    تقريبا اهل بازي هم نسيتم ولي از اونجايي كه يه مقداري كار رندر دارم به گرافيك هم احتياج دارم
    ممنون ميشم راهنماييم كنيد
    +sony fw 390 jcb
    dell latitude E6500
    dell xps 1640
    خيلي ممنون ميشم اگه با دليل راهنماييم كنيد
    براي كارهاي گرافيكي و Render كردن بهتره بريد سراغ لپ تاپ هايي كه گرافيك nVidia Quadro دارند .
    معمولا گرافيك هاي Geforce براي بازيهاي بهتر جواب ميدن و براي طراحي هاي گرافيكي و Render تصاوير سري Quadro پيشنهاد ميشه .
    سوني FW 390 لپ تاپ خيلي خوبي هست ولي گرافيك چندان قدرتمندي نداره و همينطور بزرگ و سنگين هم هست
    دل 1640 هم تقريبا مشابه FW 390 هست با گرافيكي كمي قويتر ولي پردازنده و رم و هارد عالي و امكانات مالتي مديا خيلي خوب كه به درد شما نميخوره
    ميمونه دل Latitude : اين سري هاي جديد مثل همين مدل E6500 هم كمي از طراحي هاي خيلي خشك و تكراري قديمي دل فاصله گرفتن هم امكاناتشون بهتر شده مثلا پورت eSata اضافه شده ،از گرافيك سري Quadro NVS 160 استفاده ميكنه , همينطور پورت IEEE
    از چيپست نسل جديد Intel 45 استفاده ميكنه
    از هارد هاي پرسرعت 7200 RPM استفاده ميكنه همينطور GPS هم داره

چون كارتون با كد هست پس CPU قوي با كش بالا نياز داريد كه E6500 تامين ميكنه : 2.6 6MB 1066

قيمت با باطري 9 سل و هارد 250 و رم 4 گيگ 1.550 با گارانتي بانك لپ تاپ ايران هست و زيگورات 1.770

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من یک لپ تاپ درحدود 1100000 تومان تا 1200000 تومان میخوام.درضمن برای بازی و کارهای گرافیکی سنگین هم میخوام باشه. میخواستم بدونم ACER 6930G GEMSTONE چطوره . قیمتش و امکاناتی که داره خیلی مناسبه . نظر شما چیه ؟
    pami_wega جان در مورد این هم نظرتو بگو . منم بد جور میخوامش. تو تاپیکای دیگه هم چند تا سوال در موردش پرسیدم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    یه لپ تاپ میخوام برای برنامه نویسی مخصوصاً دات نت و ASP.حداقل چه مشخصاتی باید داشته باشه؟بشه راحت کارکرد وسریع کامپایل کنه؟
    براي كامپايل كردن شما به CPU با پهناي باند بالا نياز داريد ، مهم نيست 2 هسته باشه يا نباشه كه الان ديگه اكثر لپ تاپ ها 2 هسته اي هستند ،‌مهم سرعت هسته و پهناي باند رابط پردازنده هست كه بايد مناسب باشه

پهناي باند 800 و سرعت هسته حداقل 2 گيگاهرتز كافي خواهد بود .

داره خودمونی میشه m.pali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

pami_wega جان در مورد این هم نظرتو بگو . منم بد جور میخوامش. تو تاپیکای دیگه هم چند تا سوال در موردش پرسیدم.
    آقا منم بدجور طلبشم
    تو رو خدا در موردش بگید
    تو همه تاپیکا پست دادم کسی جواب نداد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Somewhere I don't belong

پيش فرض

سلام
    یه سوال
    ایا لپتاپی اومده که 4 هسته ای باشه؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

6930 رقيب اصلي سري DV6 اچ پي مثلا مدل 1199 و همينطور مدل تازه وارد 1640 دل هست و همينطور FW هاي جديد سوني

قيمت فوق العاده كمتر از سه برند ديگه هست و اصولا ايسر هميشه همينطوري عمل ميكنه ، با قيمت غير قابل رفابت

با اين گرافيك و CPU با اون مشخصات و هارد و رم رو شما تو هيچ برند ديگه اي با قيمت 1.200 پيدا نميكنيد !

البته حتما كيفيت ساخت پايين تر از دل و سوني خواهد بود اما نه به اين معني كه 1 سال هم بيشتر مهمونتون نباشه !

البته سازگار ارقام با گرافيك ATI 4650 قيمت داده كه تو سايت رسمي خود Acer همچين كانفيگي نيست !!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال
    ایا لپتاپی اومده که 4 هسته ای باشه؟؟
    در ايران تا جايي كه من اطلاع دارم خير !

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته سازگار ارقام با گرافيك ATI 4650 قيمت داده كه تو سايت رسمي خود Acer همچين كانفيگي نيست !!!
    دقیقا منم تو همینش موندم.
    چند تا تغییر نسبت به سایت اصلی داره. یکی هم فینگرپرینتش هست که سازگارارقام ازش حرفی نزده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •