سلام من یک لپ تاپ درحدود 1100000 تومان تا 1200000 تومان میخوام.درضمن برای بازی و کارهای گرافیکی سنگین هم میخوام باشه. میخواستم بدونم ACER 6930G GEMSTONE چطوره . قیمتش و امکاناتی که داره خیلی مناسبه . نظر شما چیه ؟
سلام من یک لپ تاپ درحدود 1100000 تومان تا 1200000 تومان میخوام.درضمن برای بازی و کارهای گرافیکی سنگین هم میخوام باشه. میخواستم بدونم ACER 6930G GEMSTONE چطوره . قیمتش و امکاناتی که داره خیلی مناسبه . نظر شما چیه ؟
مشخصات فني گرافيك ربط زيادي به محيط كاري ويندوز ندارد و تاثيري در سرعت آن ندارد .
پورت HDMI هم بيشتر لپ تاپ ها دارند و eSata هم فراگير داره ميشه
مدل هاي Latitude E6500 و E6400 هردو پورت eSata رو دارند
قيمتش هم نسبت به كارايي و كيفيت ساخت خوبه .
همرده همين مدل IBM Lenovo W500 هست كه كمي گرونتر هست و گرافيك ها فرق ميكنه ولي كاربرد دقيقا يكسان هست .
قيمت لپ تاپ هاي سوني هم بيشتر به سياست خود سوني برميگرده و همينطور طراحي و ديزاين متفاوت
دوام و طول عمر برند نميشه پيشنهاد كرد ولي مدل رو ميشه ، مثلا دل همين سري Latitude و IBM Lenovo سري Thinkpad و مثلا HP سري HDX و Toshiba Tecra و سوني AW .
براي كارهاي گرافيكي و Render كردن بهتره بريد سراغ لپ تاپ هايي كه گرافيك nVidia Quadro دارند .
معمولا گرافيك هاي Geforce براي بازيهاي بهتر جواب ميدن و براي طراحي هاي گرافيكي و Render تصاوير سري Quadro پيشنهاد ميشه .
سوني FW 390 لپ تاپ خيلي خوبي هست ولي گرافيك چندان قدرتمندي نداره و همينطور بزرگ و سنگين هم هست
دل 1640 هم تقريبا مشابه FW 390 هست با گرافيكي كمي قويتر ولي پردازنده و رم و هارد عالي و امكانات مالتي مديا خيلي خوب كه به درد شما نميخوره
ميمونه دل Latitude : اين سري هاي جديد مثل همين مدل E6500 هم كمي از طراحي هاي خيلي خشك و تكراري قديمي دل فاصله گرفتن هم امكاناتشون بهتر شده مثلا پورت eSata اضافه شده ،از گرافيك سري Quadro NVS 160 استفاده ميكنه , همينطور پورت IEEE
از چيپست نسل جديد Intel 45 استفاده ميكنه
از هارد هاي پرسرعت 7200 RPM استفاده ميكنه همينطور GPS هم داره
چون كارتون با كد هست پس CPU قوي با كش بالا نياز داريد كه E6500 تامين ميكنه : 2.6 6MB 1066
قيمت با باطري 9 سل و هارد 250 و رم 4 گيگ 1.550 با گارانتي بانك لپ تاپ ايران هست و زيگورات 1.770
pami_wega جان در مورد این هم نظرتو بگو . منم بد جور میخوامش. تو تاپیکای دیگه هم چند تا سوال در موردش پرسیدم.
براي كامپايل كردن شما به CPU با پهناي باند بالا نياز داريد ، مهم نيست 2 هسته باشه يا نباشه كه الان ديگه اكثر لپ تاپ ها 2 هسته اي هستند ،مهم سرعت هسته و پهناي باند رابط پردازنده هست كه بايد مناسب باشه
پهناي باند 800 و سرعت هسته حداقل 2 گيگاهرتز كافي خواهد بود .
آقا منم بدجور طلبشم
تو رو خدا در موردش بگید
تو همه تاپیکا پست دادم کسی جواب نداد
سلام
یه سوال
ایا لپتاپی اومده که 4 هسته ای باشه؟؟
6930 رقيب اصلي سري DV6 اچ پي مثلا مدل 1199 و همينطور مدل تازه وارد 1640 دل هست و همينطور FW هاي جديد سونيسلام من یک لپ تاپ درحدود 1100000 تومان تا 1200000 تومان میخوام.درضمن برای بازی و کارهای گرافیکی سنگین هم میخوام باشه. میخواستم بدونم ACER 6930G GEMSTONE چطوره . قیمتش و امکاناتی که داره خیلی مناسبه . نظر شما چیه ؟
قيمت فوق العاده كمتر از سه برند ديگه هست و اصولا ايسر هميشه همينطوري عمل ميكنه ، با قيمت غير قابل رفابت
با اين گرافيك و CPU با اون مشخصات و هارد و رم رو شما تو هيچ برند ديگه اي با قيمت 1.200 پيدا نميكنيد !
البته حتما كيفيت ساخت پايين تر از دل و سوني خواهد بود اما نه به اين معني كه 1 سال هم بيشتر مهمونتون نباشه !
البته سازگار ارقام با گرافيك ATI 4650 قيمت داده كه تو سايت رسمي خود Acer همچين كانفيگي نيست !!!
در ايران تا جايي كه من اطلاع دارم خير !
دقیقا منم تو همینش موندم.البته سازگار ارقام با گرافيك ATI 4650 قيمت داده كه تو سايت رسمي خود Acer همچين كانفيگي نيست !!!
چند تا تغییر نسبت به سایت اصلی داره. یکی هم فینگرپرینتش هست که سازگارارقام ازش حرفی نزده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)