تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 841 از 2365 اولاول ... 34174179183183783883984084184284384484585189194113411841 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,401 به 8,410 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

طرف چرت گفته
    کابل برقت گیج چند هست؟!

یعنی هیچی بیشتر از این اعصاب آدم رو خورد نمیکنه
    مثلا 2 تومن پول سیستم میدی بعد هرکاری میکنی نه صدا میگیری نه کسی هست ایراد کارتو بگیره
    از همه بد تر یه نفر رو میبینی با یه جفت باند چینی بی کیفیت و یه ساب روی طاقچه و یه 4 کانال بوشمنی چیزی همچین صدایی میگیره که میخوای با سر بری توی دیوار!
    میدونم چه احساسی داری
    سیستم قبلی منم اینطوری بود(حالا امیدوارم جدیده اینطوری نباشه حداقل!)
    مهدی جان یکی از راه هات اینه با یکی از بچه های سیستم باز که توی تی تی و ساندی شاپ کم نیستن و کرج باشن قرار بذاری و اون برات چک کنه
    راه دیگت اینه یه سیستم دیگه گیر بیاری و آمپ و کواک هاتو جدا جدا جایه اونا بذاری
    و اینکه خروجی موبایل ضعیف هست
    اگه میتونی با یه پخشی تست کن که خروجی 4 ولت داشته باشه
    کواک هات و آمپت هر دو عالین و باید صدای بلند و واضحی ازشون بگیری
    راستی سوندی 24 شهریور داره یه قرار ملاقات ترتیب میده
    میتونی بری قرار ملاقات و اونا کمکت کنن و هم سیستم های دیگه رو ببینی و...
    موفق باشی
    سیستمم اینه
    pioneer deh-5350
    ampl audison sr4
    speaker hertz hcx 690
    فعلا خریدم هنوز در جعبرو باز نکردم تازه میخوام نصب کنم یارو میگفت تا خازن و باند جلو و کابل نگرفتی نمیتونی نصب کنی...یه پکیج سیم داشت که همه نازک بود کلفترینش اندازه یه مداد معمولی بود...

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام

پخش usb خور تا 150 میشه پیشنهاد بدین ( دست دو فککنم چون آکبند بعیده با این قیمت)

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

طرف چرت گفته
    کابل برقت گیج چند هست؟!

یعنی هیچی بیشتر از این اعصاب آدم رو خورد نمیکنه
    مثلا 2 تومن پول سیستم میدی بعد هرکاری میکنی نه صدا میگیری نه کسی هست ایراد کارتو بگیره
    از همه بد تر یه نفر رو میبینی با یه جفت باند چینی بی کیفیت و یه ساب روی طاقچه و یه 4 کانال بوشمنی چیزی همچین صدایی میگیره که میخوای با سر بری توی دیوار!
    میدونم چه احساسی داری
    سیستم قبلی منم اینطوری بود(حالا امیدوارم جدیده اینطوری نباشه حداقل!)
    مهدی جان یکی از راه هات اینه با یکی از بچه های سیستم باز که توی تی تی و ساندی شاپ کم نیستن و کرج باشن قرار بذاری و اون برات چک کنه
    راه دیگت اینه یه سیستم دیگه گیر بیاری و آمپ و کواک هاتو جدا جدا جایه اونا بذاری
    و اینکه خروجی موبایل ضعیف هست
    اگه میتونی با یه پخشی تست کن که خروجی 4 ولت داشته باشه
    کواک هات و آمپت هر دو عالین و باید صدای بلند و واضحی ازشون بگیری
    راستی سوندی 24 شهریور داره یه قرار ملاقات ترتیب میده
    میتونی بری قرار ملاقات و اونا کمکت کنن و هم سیستم های دیگه رو ببینی و...
    موفق باشی
    این ساندی رو از کجا باید باهاش هماهنگ کنم ؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم سلام حمید جان و مرسی از راهنماییهات
    راستش دو تا سوال دارم ازت که ممنون می شم اگه جوابم رو بدی:
    1- آمپ های 5500t جنس تقلبی هم دارند یا نه و اگه دارند که چه گارانتی بگیرم که مطمئن باشم؟
    من دیروز که قیمت گرفتم حدود 185 تومان قیمتش بود (تو پشت شهرداری و نیز خیابون عباسی)
    2- آمپهای dls رو هم که من دیروز قیمت می گرفتم حدود 180 تومان قیمت میدادن (تو خیابون عباسی)
    شما چه مدلهایی از آمپهای dls رو به من پیشنهاد می دی که برای 1073 مناسب باشه و نیز بشه بعدها در صورت نیاز سیستم رو ارتقاء داد (البته اگه قیمت زیاد فرقی نداشته باشه)؟ اگه حدود قیمت پیشنهادیهات رو هم به من بگی ازت ممنون می شم

بازم مرسی از راهنماییهات
    سلام
    1-باید گارانتی پایونیران رو جعبه باشه. من ندیمد پایونیر تقلبی داشته باشه.
    2-DLS اگه دو کانال مبخواهی باید از سری performance مدل CA23 بگیری.
    حمید خان در راهنمایی یکی از دوستان گفته بودین ML 75.4، اسپیکر co 609 رو کامل درایو می کنه ولی در حال حاضر نظرتون روی سری x--ion هست می شه یه توضیحی بدین
    با تشکر
    من؟!!حتما اشتباه کردم. شاید منظورم در حالت بریج بوده.در غیر اینصورت اشتباه کردم.co609 ممکنه با X--ion 100.2 راه بی افته ولی زیر 100 وات اصلا توجیه پذیر نیست.تازه x--ion به خاطر کوالیتی بالاش میتونه کنترل خوبی روی عملکرد اسپیکر داشته باشه.
    البته این رو هم عرض کنم با توجه به مطالعه ای که روی منوال آمپهای آدیو کردم توئ حالت بریج نمیشه استریو گرفت ازشون.فقط باید دو کانال قوی ببندید.
    اگه DLS CA 23 قیمت مناسب باشه میتونه گزینه مناسبی برای هم 1073 و هم co 609 باشه چون رو ولتاژ 13.8 محاسبه میشه خروجیها.
    سلام،
    دوستان به من یه جفت اسپیکر و آمپ کارکرده پیشنهاد شده ؛ به نظرتون می ارزه بخرم ؟
    1. Alpine SPR-69C به قیمت 90 هزار تومان
    2.آمپلی Infinity Reference 7541a به قیمت 120 هزار تومان

ماشین لیفان هست و هدیونیتم هم پایونیر 1450 DVD
    بیس خوبی بهم میده ؟ کیفیت خوبی داره ؟
    موقع خرید چه تستی باید بکنم؟ از کجا بفهمم آمپ و اسپیکرها سالم هستن ؟
    به نظرتون ساب هم باید بگیرم ؟ چه سابی برای این سیستم بگیرم بهتره ؟
    تایپ R آلپاین خوبه این قیمت اگه در حد هست بگیر.
    7541 کلا سری جدیداش فیکه.ولی 120 تومن هم دیگه چیزی نمیدن به آدم.چی بگم.
    بستگی چه مقدار باس دوست داری اگه بیشتر دنبال بوم بوم کردن هستید بله ساب هم باید اضافه نمائید.ولی مابقی فرکانسها میمیرن بنده خداها.
    دوستان کسی امپلی فایر audison sr4 میخواد؟هنوز از جعبه در نیاوردم 2روز پیش خریدم فقط چون به باندهام نمیخوره مجبورم بفروشم.
    قیمت 266 تومن
    از همونجا که گرفتی ببر پس بده و آمپ دودکانل قویتر بگیر.مثل EP 2x یا آدیسان LRX 4.1K
    الان آمپم رو به پاور کامپیوترم وصل کردم . پاور کامپیوترم گرین 535 وات هست و در 12 ولت 19 آمپر خروجی میده. خلاصه آمپ رو وصل کردم و روشن شد (آمپ 7205 کنوود) و از گوشیم خروجی گرفتم وصل کردم به RCA .و یکی از باندهای CO609 رو هم وصل کردم منتها بازم خروجی صدا خیلی ضعیفه.موندم بالاخره مشکل از باند هست یا از آمپ.هر جا هم بردم میگه هم باند سالمه هم آمپ ولی نمیدونم چرا این آمپ و باند با هم جفت نمیشن.
    شما باید با یه پخش های ولت تست گنی یا تشریف بیاری تهران فروشگاه مرکزی اسپیکر و امپ (البته آمپ رو ممکنه چک نکنند)رو چک کنن.
    رفتم برا پرس و جو یارو هی میگفت باید خازن ببندی...این خازن به چه دردی میخوره؟
    خازن ؟!!!!!؟؟؟برای اسپیکر؟عجب

5. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سلام
    یه امپ 4 کانال میخوام که رو هر کانال 130 تا 150 وات تقریبا بده واسه 1073 میخوام و احتمالا یه ساب jbl که مدلش مشخص نیست ولی همین حدودا براش کافیه چه مدل هایی الان میشه گرفت ؟
    ...
    راستی امیر جان ممنون از همون بنده خدا 1073 گرفتم خودش میگه بیا px4.760 بردار این چطوره ؟
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 31-08-2012 at 16:34.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه امپ 4 کانال میخوام که رو هر کانال 130 تا 150 وات تقریبا بده واسه 1073 میخوام و احتمالا یه ساب jbl که مدلش مشخص نیست ولی همین حدودا براش کافیه چه مدل هایی الان میشه گرفت ؟
    ...
    راستی امیر جان ممنون از همون بنده خدا 1073 گرفتم خودش میگه بیا px4.760 بردار این چطوره ؟
    سلام آقا سعید کم پیداچطور مطوری؟باکس چی شد ساختی بالاخره؟
    سعید جان بودجه؟اگه میتونی خوب پول بدی یه آمپ مشتی برات بگیرم.Galaden one 120.4 ساخت ایتالیا.محشره.820 تومن فعلا .349 یورو قیمت بدون هزینه پست و..هستش.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه عمر آمپه ها.الان میگه
    Last edited by hamidR15; 31-08-2012 at 16:50.

8. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سلام آقا سعید کم پیداچطور مطوری؟باکس چی شد ساختی بالاخره؟
    سعید جان بودجه؟اگه میتونی خوب پول بدی یه آمپ مشتی برات بگیرم.Galaden one 120.4 ساخت ایتالیا.محشره.820 تومن فعلا .
    یه عمر آمپه ها.الان میگه
    سلام حمید جان هنوز دست به کار باکس نشدم به قول خودت این مشکلات زندگی نمیزاره که
    نه بابا اینقدر گرونه حمید جان یه چیز خوب قیمت مناسب پیشنهاد بده همون px4.760 چطوره ؟ یا حد اقل حدودای 300 تا 350 تومن

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید جان هنوز دست به کار باکس نشدم به قول خودت این مشکلات زندگی نمیزاره که
    نه بابا اینقدر گرونه حمید جان یه چیز خوب قیمت مناسب پیشنهاد بده همون px4.760 چطوره ؟ یا حد اقل حدودای 300 تا 350 تومن
    سعید دست بردار.بابا تو رو خدا پولتون رو حروم نکنید.ساند استریم امپ نیست.فقط صدا میده بیرون.
    350 میدی چقدر توان میگیری.خدائیش.تازه فقط قدرت نیست که. Distortion هست.S/N پائین هست.متریال نامرغوب هست.دمپینگ هست.طراحی هست و و و و ..
    بابا کمی اقتصادی باشید.سعید همیشه گفتم اول اکسسوری و بعد آمپ.نگفتم.حالا اکسسوری عالی نیست ولی آمپهای به قیمت که من خیلی براتون گیر میارم.آمپ رو بگیر سال دیگه همین موقع ببین چند ازت میخرن.حالا من هی میگم شما دوستان گوش نکنید.
    آمپ خوب و خوش قیمت کم گیر میاد ولی اسپیکر همیشه هست.

11. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام حمید جان
    آقا مرسی از راهنماییهات
    خلاصه که دو روز که تو سایت سر نمی زنی جای خالیت حسابی مشخص میشه

آقا ما باز هم سوال داریم
    1- برای dls 1073 که من خریدم اگه ممکنه تو سریهای خود dls و نیز مارکهای خوب دیگه که خودت می شناسیش، آمپ چهار کانال هم معرفی کن بی زحمت
    آخه خدا بخواد جزء برنامست که هر چند وقت که خدا خواست و پول تو دست و بالمون رسید به جای خرج های الکی واسه سیستم ماشین خرج کنم و اگه بشه واسه جلو هم باند یا کمپوزیت کار بگذارم (البته بعدها که پول دستم رسید)
    2- من این سری که رفته بودم عباسی برا خرید، یکی از فروشنده ها dls 1072 به من معرفی کرد و گفت که هیچ فرقی با 1073 نداره و تازه این ساخت خود سوئده درحالیکه 1073 ساخت تایلنده و قیمت هم که می داد قیمتش حدود 50 تومان پایینتر بود؛ می خواستم لطف کنی و بگی بنده خدا چقدر حرفش حساب بوده و چقدر نا حساب و دروغ؟ و اگه راست گفته، به نظر شما کدومش برای ماشین بهتره؟
    3- حمید جان راجع به مارک LIGHTNING AUDIO و کیفیت کلا کارهاش چقدر شناخت داری؟ فروشنده می گفت برای شرکت راکفله و تو حرفهایی که می زد از وابستگیهای این مارک با راکفل و ممفیس یه چیزهایی می گفت

حمید جان باز هم از این که جواب سوالاتم رو میدی ممنونم ازت

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سعید دست بردار.بابا تو رو خدا پولتون رو حروم نکنید.ساند استریم امپ نیست.فقط صدا میده بیرون.
    350 میدی چقدر توان میگیری.خدائیش.تازه فقط قدرت نیست که. Distortion هست.S/N پائین هست.متریال نامرغوب هست.دمپینگ هست.طراحی هست و و و و ..
    بابا کمی اقتصادی باشید.سعید همیشه گفتم اول اکسسوری و بعد آمپ.نگفتم.حالا اکسسوری عالی نیست ولی آمپهای به قیمت که من خیلی براتون گیر میارم.آمپ رو بگیر سال دیگه همین موقع ببین چند ازت میخرن.حالا من هی میگم شما دوستان گوش نکنید.
    آمپ خوب و خوش قیمت کم گیر میاد ولی اسپیکر همیشه هست.
    حرف شما درست هیچکس از جنس مرغوب و با کیفیت بدش نمیاد ولی اخه مشکل بوجه داره این داداش ما اینقدر نمیتونه هزینه کنه اخه خداییش برای یه سیستم معمولی کی 820 میده یه امپ فقط ؟ این میخواد با 1 تومن کل سیستمشو براش جمع کنم ، فعلا 1073 براش گرفتم یه ساب باکس jbl هم خودش یه جا دیده خوشش اومده گرفته فقط همینارو داره امپ میخواد الان منم موندم اگه 7541 های موجود مثل قبل بودن براش میگرفتم اما این جدیداش تقریبا مشکل دارن اکثرا
    کنوود چیز خوب گیر نمیاد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •