در مورد حالت نصب ویندوز امتحان کردم وقتی که از طریق سی دی ویندوز بوت کردم این نوشته میاد setup s inspecing your computer's hardware configuration و بعد صفحه مانیتور سیاه می مونه در مورد مود هارد هم در تنظیمات بایوس در حالت auto قرار دارد
در مورد حالت نصب ویندوز امتحان کردم وقتی که از طریق سی دی ویندوز بوت کردم این نوشته میاد setup s inspecing your computer's hardware configuration و بعد صفحه مانیتور سیاه می مونه در مورد مود هارد هم در تنظیمات بایوس در حالت auto قرار دارد
Last edited by meysam647; 19-02-2014 at 21:34.
سلام
کسی از دوستان به ما جواب نمی ده؟؟؟
Last edited by hassan232; 20-02-2014 at 10:19.
مود هارد رو بزارید روی حالت ide و دوباره تست کنید درست نشد وقتی اون صفحه رد شد ولی تصویر سیاه موند عمدتا این مشکل در زمان نصب xp از طرف هارد است سیستم رو خاموش کنید و کابل هارد روبکشید و دوباره ویندوز xp رو بوت کنید دیگه صفحه سیاه نمیشه
اتصالات هارد رو حتما بررسی کنید و با یک پاور دیگه هم تست کنید درست نشد با یک ویندوز xp sata and raid edition هم تست کنید و گرنه ایراد از هارد است
اگه منظورتون در تنظیمات بایوسه که گزینه IDE channel 0 master غیر فعال است وتنها گزینه access mode فعال هست که اون هم رور حالت auto هستش
نه منظورم این نبود
هاردتون ide بود یا ساتا ؟
هاردم ide هستش
سلام علیکم خدمت استاد اعظم
مشکل دوچندان
دیروز یکباره گوشیم ریست شد و پیام "دمج شدن مموری 32Gb" داد..
منهم با برنامه "Active partition recovery" سعی در بازیابیش داشتم و اتفاقا همه محتویای مموری را پیدا کرد..
و هنگام ریکاوری کردن روی هارد اکسترنال "segate 3Tb" متاسفانه به پیامش توجه نکردم و هاردم هم با کلی دیتا دیگه نمیشناسه..
تا بیشتر خرابکاری نکردم چی دستور میفرمایید
همهچیم رو هواست خواهشا راهنمایی بفرمایید..
Last edited by amir4390; 20-02-2014 at 12:11. دليل: عجله
با نرم افزار Hiren's Boot v15.1 حل شد تشکر
میشه یه توضیحی در مورذ این نرف افزار یکی بده؟چه مشکلاتی رو میتونه برطرف کنه؟توضیح بدین ما هم استفاده کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)