سلام
بازی The Godfather II در دوربین مشکل داره،وارد بازی که میشی دوربین به سمت بالا میچرخه، بازی بدون کرک اجرا میشه،کرک رو که دانلود کردم اصلا بازی رو اجرا نمی کنه،کسی پچ یا کرکه سالم نداره؟؟؟؟
سلام
بازی The Godfather II در دوربین مشکل داره،وارد بازی که میشی دوربین به سمت بالا میچرخه، بازی بدون کرک اجرا میشه،کرک رو که دانلود کردم اصلا بازی رو اجرا نمی کنه،کسی پچ یا کرکه سالم نداره؟؟؟؟
درخواست کرک رو باید اینجا بدی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تو بازی nfs carbon بعد از چند مسابقه ( هر نیم یا یک ساعت بک بار ) بازی دنت سنت میدهد نمیدونم مشکل چیست.
VGA:4850
RAM:3gig 800
CPU:2.13 core 2
هنگام اجرای بازی یا برنامه هر از چند گاه minimize میشه و دسکتاپ میاد مثل اینکه هنگام بازی کلید ویندوز کیبورد رو بزنی!
کسی میدونی علتش چیه؟
دوست عزیز اگه شما JoyStick یا دسته ای به کامپیوتر وصل کردین جدا کنید و دوباره امتحان کنید .
منم یادمه این مشکل رو داشتم .
احتمال زیاد مشکل از خود بازی هست .
شما برنامه هایی که کنار ساعت ویندوز ( سمت راست پایین ) هست رو چک کن ببین اگه برنامه ی اضافی باز هست ببند .
چون ویندوز داره یه کاری میکنه Minimize میشه .
یا اگه میتونی کیبوردتو عوض کن دوباره تست کن .
شاید دکمه های کیبورد مشکل پیدا کرده باشه .
کسی نمیتونه کمکی به من بکنه ؟؟؟
بابا خیر ببینید من رفتم برای این بازی کیبورد نو خریدم اینترنت پرسرعت گرفتم..!!!! خیلی ممنون میشم اگه مشکلمو حل کنید![]()
سلام ;
من God Father 2 نصب کردم اما یک ذره افت فریم داره , قبلا روی ویستا 32 نصب بود بهتر بود
الان رو 64 نصب کردم
میخواستم بدونم کلا ویستا 64 روی همه بازی ها کمتر فریم میده؟
بستگي به سيستمت داره ولي در يك سيستم خوب 64 سخت تر فريم ميده و فكر كنم رندرينگش هم فرق داشته باشه با 32 بيتي
سلام به همگی
آقا من دیروز رفتم بازی Cryostasis رو خریدم و نصب کردم و کرکش رو هم ریختم ولی نمیتونم اجراش کنم و ارور send error/Dont send میده !!
سیستم عامل ویستا 32 بیت هست و قطعات هم اینها هستند :
cpu: core 2 Quad 6600
vga : ATI 4870 1 GB
ram: 2 GIG DDR2
نمیدونم چیکار کنم !! یکی کمک کنه خواهشا !!![]()
سلام .
دوست من شما یه کرک دیگه تست کن ببین جواب میده یا نه .
کارت گرافیکتو هم آپدیت کنی ضرر نداره .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)