تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 840 از 959 اولاول ... 340740790830836837838839840841842843844850890940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,391 به 8,400 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1 news

تریلر F.E.A.R 3 منتشر شد

شرکت وارنر تریلر Fear3 را منتشر کرد. این بازی روز 3 روز دیگر در آمریکا برای کامپیوتر و پلی استیشن 3 و ایکس باکس 360 منتشر خواهد شد. اما اگر می خواهید زودتر از موعد بدانید که PAXTON و ALMA این بار چه بلایی سرتان خواهند آورد، می توانید این تریلر را ببنید. البته ظاهرا نسخه کرک شده از این بازی در روزهای گذشته در اینترنت درز کرده است که البته از صحت آن نمی توان مطمئن بود.

محتوای مخفی: منبع 
    http://www.dbazinews.com/1390/03/28/%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%84%D8%B1-f-e-a-r-3-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%B1-%D8%B4%D8%AF/

یک محتوای دانلود شدنی و Bundle برای کیل زون3

انگار سونی که در E3 قول داده بود امسال، سال سونی باشد، در حال وفای همه جانبه به قول اش است. پس از دردسرهای -- شدن شبکه ی پلی استیشن، با سرویس های گوناگون در پی جبران برآمد و حالا هم برای هواداران اش، یک محتوای دانلود شدنی برای کیل زون3 عرضه کرده است که
    From the Ashes نام دارد.
    بر اساس اطلاعات منتشر شده در این باره این محتوا دارای 4 نقشه ی آن لاین چند بازیکنه است و در روز 31 خرداد و با قیمت 4.99 دلار به بازار عرضه می شود. البته برای هواداران چند آتشه، Bundle ویژه ای نیز عرضه خواهد شد که محتوای دانلود شدنی پیشین یعنی Steel Rain را افزون بر 4 نقشه ی گفته شده دارد و بهای آن

نیز 9.99 دلار است.

گفتنی است در warzoneها، 24 بازیکن و در Warfareها، 16 بازیکن می توانند با یکدیگر بازی کنند که در Guerilla Warfare، بازیکن ها می توانند دو Mini-gun به دست بیاورند که می تواند به آن ها برتری چشم گیری در نبرد با دیگران بدهد.

http://www.dbazinews.com/1390/03/28/%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%AD%D8%AA%D9%88%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%86%DB%8C-%D9%88-bundle-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D9%84-%D8%B2%D9%88%D9%863/

Half-Life 3

آقای Doug Lombardi از اعضای ارشد Valve سر انجام به شایعه ها که از دیروز شروع شده بود پایان داد و همه را امید وار کرد :
    ” بله یک داستان دیگر از بازی در راه است همه منتظر باشند ! ”

خیلی از بازی کننده ها به این قضیه امید وار بودند که نسخه سوم از بازی Half-Life 2 در حال ساخت است و هر از چند گاهی هم شایعه ای در این مورد شنیده می شد. اما خیلی ها هم امید داشتند که مدیران Valve در حال ساخت یک بازی جدید در محیط جدید و بزرگتر با عنوان Half-Life 3 هستند و حالا با اتکا به اطلاعاتی که یکی از کارمندان سابق Valve در اختیار سایت های خبری قرار داده است گویا ساخت بازی Half-Life 3 بسیار محتمل تر است !

شروع ماجرا
    همه این ماجرا ها از جایی شروع شد که یکی از کاربران سایت هواداران Valve در پستی اعلام کرد که Half-Life 3 در حال ساخت است و رسما تایید شده است.
    ………………………………………… ………………………………………… ………………

این متن اصلی نوشته است :
    “”"Mike Dussault, a long time programmer at Valve, recently left the company. I didn’t know him until last week. Let me introduce myself. I’m a freelance artist. I do contract work for a studio in Seattle, through the internet. They have a client access system on their site. I came across Dussault’s resume, while browsing the files section. Now, I know you’re all curious about Valve’s in-house development, but I’m only going to talk about the Half-Life series. “”"
    ………………………………………… ………………………………………… ……………..

ترجمه متن :
    Mike Dussault یکی از برنامه نویسان ارشد Valve اخیرا این کمپانی را ترک کرده است و من او را تا هفته پیش نمی شناختم ، بگذارید خودم را معرفی کنم من یه هنرمند داوطلب هستم و از طریق اینترنت با یک استدیو در سیاتل کار می کنم . آنها درسایت خود بخش دسترسی اعضا دارند و من توانستم به رزومه کاری Dussault’s دسترسی پیدا کنم . من می دانم که در حال حاضر شما کنجکاو هستید که بدانید Valve’s در بخش ساخت و توسعه بازی خود چه می کند اما در حال حاضر من فقط می خواهم در مورد بازی هاف لایف با شما صحبت کنم .
    در ادامه این شخص در پست خود گفته است :
    ………………………………………… ………………………………………… …………….
    “” بر اساس این رزومه کاری شرکت Valve قسمت سوم از این بازی را در سال ۲۰۰۷ و درست قبل از انتشار قسمت دوم و همزمان با آن در دست ساخت و بررسی داشت و تا قبل از انتشار قسمت دوم از بازی Half-Life 2 بر روی آن کار می کرد. این شخص مدیر بخش techinal در عنوان متوقف شده Half-Life بوده است که در خارج از این شرکت در حال ساخت بود است. آقای Dussault برنامه نویس و کد نویس Half-Life 3′ در سال های 2007 الی 2010 بوده است “”
    با توجه به این که در فروم ها و تالار های گفتگو نمی شود زیاد به نوشته های افراد و طرفداران اتکا کرد اما در این مورد اتفاقات جالبی افتاده است:
    1.این متن به طور کامل از این فروم حذف شد و خیلی سریع مدیران سایت آن را پاک کردند!
    2. حتی دسترسی آن کاربر( ryuuk ) به تالار گفتگو را هم به طور موقت مسدود کرده اند!
    3. آقای Mike Dussault تایید کرده اند که ایشان یکی از کارمندان شرکت Valve بوده اند و سال گذشته این کمپانی را ترک کرده اند .
    4.اعضای ارشد Lambda Generation نیز در یک صحبت عجولانه گفته اند که این موضوع مربوطه به نسخه چهارم از سری Half-Life 2 است! که گویا قرار بوده توسط EA ساخته شود. که این در نوع خود نیز خیلی جالب است.

سر انجام امروز آقای Doug Lombardi از اعضای ارشد Valve به شایعه ها پایان داد و همه را امید وار کرد که قسمت جدیدی در حال ساخت است !

http://www.dbazinews.com/1390/03/29/half-life-3/

منبعه منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by SA.JJ.AD; 19-06-2011 at 04:30.

2. 17 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1 Battlefield 3 بر روی کنسول ها تنها با 30 فریم بر ثانیه

بازی میدان نبرد 3 ساخته شرکت دایس بی شک یکی از بهترین های سبک اکشن اول شخص و پیشرو ی قدرت گرافیکی در این نسل است. میدان نبرد 3 مطمئنا کسانی را که به دنبال شگفتی های بصری و گرافیکی در این نسل هستند متحیر خواهد کرد. با وجود این که نسخه ی رایانه های شخصی این بازی همان طور که انتظار می رفت بهترین نسخه خواهد بود اما نسخه ی کنسولی بازی هنوز هم فوق العاده است.
    استودیوی دایس مدتی است که در حال پاسخگویی به سوالات مربوط به نسخه ی کنسولی میدان نبرد 3 و اطلاعات و مشکلات مختلفی که در مورد بازی به آن ها گفته می شود , بوده است. بعد از تایید این که نسخه ی کنسول های خانگی از رزولوشن 1080 پیکسل (Full HD) پشتیبانی نخواهد کرد برخی نسبت به کیفیت نسخه ی کنسولی بازی مردد و متعجب شده اند. با توجه به وسعت و پیشرفت فنی بسیار زیاد در موتور پایه ی بازی , این که بازی با کیفیت بسیار خوبی بر روی کنسول های خانگی اجرا شود به نوبه ی خود یک موفقیت به حساب می آید.
    امروز توسط استودیوی دایس تایید شد که بازی بر روی کنسول ها با نرخ 60 فریم در ثانیه اجرا نخواهد شد! و بازی به دلیل موانع فنی ناشی از ضعف کنسول ها با کیفیت پایین تری اجرا می شود!
    زمانی که پرسیده شد آیا نسخه ی پلی استیشن 3 بازی در حالت 60 فریم بر ثانیه اجرا می شود یا خیر , جان اندرسون از اعضای استودیوی دایس پاسخ داد : ” نه , بازی بر روی کنسول ها فقط با نرخ 30 فریم در ثانیه اجرا می شود و گرنه نمی توان همه ی بازی کننده ها , وسایل نقلیه ی درون بازی و جلوه های ویژه ی سینمایی را در بازی جای داد.”

http://www.dbazinews.com/1390/03/29/battlefield-3-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7-%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-30-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%B1-%D8%AB%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%87/
      محتوای مخفی: منبعه منبع دی 
    http://www.examiner.com/video-game-in-national/battlefield-3-30fps-on-consoles-not-possible-to-fit-everything-otherwise

4. 7 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

سلام آقایون چه خبر از بازی gta قرار نیست نسخه ی جدیدی بیاد؟

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

Half-Life 3

آقای Doug Lombardi از اعضای ارشد Valve سر انجام به شایعه ها که از دیروز شروع شده بود پایان داد و همه را امید وار کرد :
    ” بله یک داستان دیگر از بازی در راه است همه منتظر باشند ! ”

خیلی از بازی کننده ها به این قضیه امید وار بودند که نسخه سوم از بازی Half-Life 2 در حال ساخت است و هر از چند گاهی هم شایعه ای در این مورد شنیده می شد. اما خیلی ها هم امید داشتند که مدیران Valve در حال ساخت یک بازی جدید در محیط جدید و بزرگتر با عنوان Half-Life 3 هستند و حالا با اتکا به اطلاعاتی که یکی از کارمندان سابق Valve در اختیار سایت های خبری قرار داده است گویا ساخت بازی Half-Life 3 بسیار محتمل تر است !

شروع ماجرا
    همه این ماجرا ها از جایی شروع شد که یکی از کاربران سایت هواداران Valve در پستی اعلام کرد که Half-Life 3 در حال ساخت است و رسما تایید شده است.

این متن اصلی نوشته است :
    “”"Mike Dussault, a long time programmer at Valve, recently left the company. I didn’t know him until last week. Let me introduce myself. I’m a freelance artist. I do contract work for a studio in Seattle, through the internet. They have a client access system on their site. I came across Dussault’s resume, while browsing the files section. Now, I know you’re all curious about Valve’s in-house development, but I’m only going to talk about the Half-Life series. “”"

ترجمه متن :
    Mike Dussault یکی از برنامه نویسان ارشد Valve اخیرا این کمپانی را ترک کرده است و من او را تا هفته پیش نمی شناختم ، بگذارید خودم را معرفی کنم من یه هنرمند داوطلب هستم و از طریق اینترنت با یک استدیو در سیاتل کار می کنم . آنها درسایت خود بخش دسترسی اعضا دارند و من توانستم به رزومه کاری Dussault’s دسترسی پیدا کنم . من می دانم که در حال حاضر شما کنجکاو هستید که بدانید Valve’s در بخش ساخت و توسعه بازی خود چه می کند اما در حال حاضر من فقط می خواهم در مورد بازی هاف لایف با شما صحبت کنم .
    در ادامه این شخص در پست خود گفته است :
    ………………………………………… ………………………………………… …………….
    “” بر اساس این رزومه کاری شرکت Valve قسمت سوم از این بازی را در سال ۲۰۰۷ و درست قبل از انتشار قسمت دوم و همزمان با آن در دست ساخت و بررسی داشت و تا قبل از انتشار قسمت دوم از بازی Half-Life 2 بر روی آن کار می کرد. این شخص مدیر بخش techinal در عنوان متوقف شده Half-Life بوده است که در خارج از این شرکت در حال ساخت بود است. آقای Dussault برنامه نویس و کد نویس Half-Life 3′ در سال های 2007 الی 2010 بوده است “”
    با توجه به این که در فروم ها و تالار های گفتگو نمی شود زیاد به نوشته های افراد و طرفداران اتکا کرد اما در این مورد اتفاقات جالبی افتاده است:
    1.این متن به طور کامل از این فروم حذف شد و خیلی سریع مدیران سایت آن را پاک کردند!
    2. حتی دسترسی آن کاربر( ryuuk ) به تالار گفتگو را هم به طور موقت مسدود کرده اند!
    3. آقای Mike Dussault تایید کرده اند که ایشان یکی از کارمندان شرکت Valve بوده اند و سال گذشته این کمپانی را ترک کرده اند .
    4.اعضای ارشد Lambda Generation نیز در یک صحبت عجولانه گفته اند که این موضوع مربوطه به نسخه چهارم از سری Half-Life 2 است! که گویا قرار بوده توسط EA ساخته شود. که این در نوع خود نیز خیلی جالب است.

سر انجام امروز آقای Doug Lombardi از اعضای ارشد Valve به شایعه ها پایان داد و همه را امید وار کرد که قسمت جدیدی در حال ساخت است !

http://www.dbazinews.com/1390/03/29/half-life-3/

منبعه منبع :

کد:

دوست عزیز اشتباه ترجمه کردی گفته این قضیه خیالیه.

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز اشتباه ترجمه کردی گفته این قضیه خیالیه.

ترجمه ی منبع اشتباه بوده:dbazinews

8. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

شخصیت رابین:

10. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

رابین کیه دیگه ؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

رفیق فاب بتمن دیگه

13. 2 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

شرکت راک استار نسخه ی رایانه های شخصی بازی نوآر لس آنجلس را تایید کرد. راک استار همچنین اعلام کرد این بازی پاییز امسال و پس از عرضه ی 4 میلیون نسخه از آن به فروشگاه ها برای PC منتشر خواهد شد. این بازی در دو نسخه ی فیزیکی و دیجیتالی عرضه می شود. نسخه ی پی سی شامل ویژگی هایی مانند پشتیبانی از 3D، نقشه برداری با کیبورد، بازی با Game Pad و گرافیک بهبود یافته می شود. نوآر لس آنجلس ماه گذشته برای ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 منتشر شد. Sam Houser رئیس شرکت راک استار می گوید: “نوآر لس آنجلس سبک جدیدی در بازی های رایانه ای است که به بازی کننده ها اجازه می دهد سال های 1940 میلادی در لس آنجلس را از دید یک کارآگاه ببینند. این یک ترکیب بی نظیر از داستان , صحنه های اکشن و حل معماهای جنایی است که انجام آن با PC فوق العاده خواهد بود.”

منبع:
    کد:

15. 19 کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAMELAIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان بازی F.E.A.R 3 رو حتما بازی کنند پشیمون نمیشید

17. 2 کاربر از GAMELAIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •