سلام
اون 90
گیگ در صورتیه که از ترافیک خارجی استفاد هکنید ولی اگر از ترافیک داخلی استفاده کنید چون حجم یک چهارم حساب میشه بنابراین میشه حدود 360 گیگ!
سلام
اون 90
گیگ در صورتیه که از ترافیک خارجی استفاد هکنید ولی اگر از ترافیک داخلی استفاده کنید چون حجم یک چهارم حساب میشه بنابراین میشه حدود 360 گیگ!
ترافیک داخلی یک دوم حساب میشه.
در پنل جدید حجم خارجی به صورت 4 برابر نشون میده، و در صورت استفاده 1 گیگ ترافیک خارجی، 4 گیگ ازش کم میشه و در صورت استفاده 1 گیگ داخلی، 2 گیگ ازش کم میشه.
Last edited by Amir1234646; 31-12-2020 at 14:22.
سلام دوستان من خیلی حجم داشتم میخوام بدونم چقدرش مونده سر درنمیارم ازاین پنل کسی میتونه بگه چقدرحجمم مونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by feranko724; 31-12-2020 at 17:13.
یک ترابایت و صد چهل و هشت گیگ
حدوده 250 گیگ بین الملل داری.
اشتباه نمی کنین 8مگ 3ماه 600گیک گرفتم قبل اینم که پنل رو به این شکل دربیارن 450گیکم مونده بودبین الملل
من سرویس 8مگ 200 گیگ دارم ،
چطوریه زده 577420 MB ؟
اگر اصلا از ترافیک خود استفاده نکرده باشید باید 200*4*1024=819200 مگابایت ترافیک داشته باشید اگر هم استفاده کرده اید بخشی از آن را کسر کرده است.
برای من که پارس آنلاین با تبدیل پنل تبدیل به دزد آنلاین شد. قرارداد من از قراردادهای قدیمی بود که شامل 375 گیگ روزانه و حدود 700 گیگ شبانه بود که با تبدیل پنل ترافیک شبانه را بالا کشیدند و حذف کردند. من دو بار با پشتیبانی تماس گرفتم و هر دو بار گفتند بررسی میکنیم و اطلاع میدهیم که هیچ اطلاعی در کار نبود
حتما به 195 شکایت کن. شما بابت این سرویس پول دادی، عوض کردن پنل به پارس آنلاین این حق رو نمیده که سرویس جاری مردم رو یک طرفه حذف کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)