دوستان گرانقدر...
در نظر دارم توضیحاتی رو بابت سرویسی که از طرحهای جدید شاتل برام از روز یکشنبه ۱۸ آذرماه فعال شده ارائه بدم:
سرویس من Fair2048-1 با سرعت دومگابیت به مدت یکماه و دارای دانلود شبانه با حد آستانهمنصفانه ۶۵گیگ (۳۲.۵گیگبینالمللی)

قیمت این طرح ۲۵تومان هست که بخاطر شبانهدار بودن ۱۰تومن بیشتره که میشه ۳۵تومن!
البته با احتساب مالیات و عوارض شهرداری میشه ۳۸۱۵۰تومن!!!
وضعیت اطلاعات ست شده از روی مودم:

که مشخصه محدود شده سرعت روی همین ۲مگابیت! یعنی روی سرعت اسمی!
در پنل شاتل میزان حجم رو نمیزنه ۶۵گیگ! بلکه میزنه ۳۲.۵گیگ!
میزان مصرف رو هم در سه زمینه اعلام میکنه:

» ترافیک «منتخب» رایگان حساب میشه که شامل نماوا، فیلم نت، پلان، کاناپه، مایاپس، زوم ایرانسل و شاتلتالک هست.
» ترافیک «ویژه ایران» نیمبها حساب میشه که شامل شاتللند و ۵۰۰سایت اعلامی هست.
» ترافیک «اینترنت» هم سایر موارد هست که از حجم بصورت عادی کم میشه.
همچنین وضعیت پینگ 8.8.8.8:
با توجه به اینکه سرعت ۲مگابیت یعنی ۰٫۲مگابایت یعنی ۲۴۴٫۱۴کیلوبایت:
پس تست سرعت دانلود با IDM با ۳۲ کانکشن:
و تست سرعت دانلود با IDM با تک کانکشن:
حالا شاید افرادی تککانشکن IDM رو قبول نداشته باشند!! پس دانلود با مرورگر کروم که گفته میشه تککانکشن دانلود میکنه:
همچنین تست تککانکشن از سایت زیر:
در آخر هم تست با اسپیدتست و با سرور پیشنهادی خودش که در ایران بود:
با سروری که انتخاب کردم مثلن در آمریکا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و با سروری که انتخاب کردم مثلن در فرانسه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکات:
۱. تمامی این موارد بالا روی سرویسشبانه برای من هیچ فرقی با غیر از اون نداشته.
۲. در تست IDM من لینک از سایت سافت۹۸ گذاشتم که جزو ۵۰۰ سایت ایرانی نیست و طبق قانون شاتل که گفته فقط ۵۰۰سایت اعلامی رو داخلی در نظر میگیره ولی باز هم من که روی سرور خارجی تست کرده بودم همین میزان سرعت دانلود رو داشتم.
۳. سرویس قبلی من آسیاتک و همین سرویس ۲مگ بود. چون من اونجا سرویسهای قدیم رو استفاده میکردم، سرعت وبگردیم مثل قبل هست ولی دانلودم بخاطر اسمی شدن سرعت کمتر شده! ولی با اینحال تا اینجای کار الان با شاتل نسبت به قبل که آسیاتک داشتم ثبات بیشتر و احساس بهتری دارم.
۴. مراحل خروج از آسیاتک رو در تاپیک مربوطهاش نوشتم. اما راهاندازی شاتل رو خیلی خوب دیدم چون قطعی آسیاتک خورد به پنجشنبه پس عملن شنبه مخابرات کارش رو انجام داد و یکشنبه هم شاتل راه افتاده بود بدون دردسر.
۵. باز هم اگر دوستانی خواهان تستهای بیشتری هستن اطلاعات رو اعلام بفرمایند تا انجام بدم.