تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 840 از 1421 اولاول ... 3407407908308368378388398408418428438448508909401340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,391 به 8,400 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با تماسی که با یکی از مسئولین بلند پایه مخابرات مازندران داشتم وقتی دلیل افت سرعت اینترنت و حل نشدن اون پس گذشت یکماه رو پرسیدم در جواب اذعان داشتند کاملا حق باشماست و این مدت حتی به 2 ماه هم میرسه که این مشکل به تهران برمیگرده و ما هرروز در حال پیگیری هستیم و حتی امروز هم نتونستن مشکل رو رفع کنن
    وقتی پرسیدم آیا تو این هفته مشکل حل میشه گفتن ما هم نمیدونیم ولا ؛ انشالله که حل میشه ؛شما فقط دعا کنید
    ضمنا در مورد برگشت سرعت به روال سابق هم به من امیدواری دادند و گفتند که یکی از اهداف ما اصلا همین هست که سرعت خوبی به مشترک بدیم .
    در نهایت نتیجه میگیریم سرعت ها یکروز خوب خواهد شد اما اون زمان چه روزی هست خدا میدونه شاید ظهور امام زمان!
    Last edited by sazman1; 11-08-2013 at 12:05.

2. 14 کاربر از sazman1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cj.saeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مملکت ........که میگن اینه دیگه.عزیزان حقمون همینه.بر پیشانی تک تک ماها ازقبل نوشتن که...............من که دیگه این سرویس رو دارم جمع میکنم.خیلی خیلی تو ای مدت بهم خوش گذشت که تو این فروم و بین هم استانی های عزیز بودیم.بدی و چیزی از ما دیدید حلالمون کنید.تو این مملکت هیج وقت چیزی به اسم خوب و خوب شده و نمیدونم ارزونتر شدن و اینا وجود خارجی نداره..موفق باشید دوستان
    هر کشوری خوبی و بدی های خودشو داره از وقتی انقلاب شد مردم بیچاره شدن کمکم دارن نابود میشن

4. 4 کاربر از cj.saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

با تماسی که با یکی از مسئولین بلند پایه مخابرات مازندران داشتم وقتی دلیل افت سرعت اینترنت و حل نشدن اون پس گذشت یکماه رو پرسیدم در جواب اذعان داشتند کاملا حق باشماست و این مدت حتی به 2 ماه هم میرسه که این مشکل به تهران برمیگرده و ما هرروز در حال پیگیری هستیم و حتی امروز هم نتونستن مشکل رو رفع کنن
    وقتی پرسیدم آیا تو این هفته مشکل حل میشه گفتن ما هم نمیدونیم ولا ؛ انشالله که حل میشه ؛شما فقط دعا کنید
    ضمنا در مورد برگشت سرعت به روال سابق هم به من امیدواری دادند و گفتند که یکی از اهداف ما اصلا همین هست که سرعت خوبی به مشترک بدیم .
    در نهایت نتیجه میگیریم سرعت ها یکروز خوب خواهد شد اما اون زمان چه روزی هست خدا میدونه شاید ظهور امام زمان!
    پس یعنی قضیه روتر و مشکلات نرم افزاری که اقای درزی میگفتن همش کشک بود؟

یکی نیست به ما جواب قطعی بده.
    هر کی یه جور میگه.

6. 3 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

هر کی یه جور میگه.

راستش نپرسیدم چون میدونستم اول از همه میگفت از کجا شنیدی و اینکه بدون شک این حرف رو رد میکرد.
    چون وقتی گفت مشکل از تهران هست و دست ما نیست دیگه خیلی از سوال ها رو نمیشد پرسید.
    چند روز بگذره بازم تماس خواهم گرفت.

ضمنا از دوستان میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا شکایت کنند تا شاید فرجی شد.
    Last edited by sazman1; 11-08-2013 at 12:45. دليل: http://bazresi.telecom.ir/ticketing/

8. 4 کاربر از sazman1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هر کشوری خوبی و بدی های خودشو داره از وقتی انقلاب شد مردم بیچاره شدن کمکم دارن نابود میشن
    عزیز اشتباه به عرض شما رسوندن
    همه بیچاره نشدن اکثر مردم بیچاره شدن 10-15 درصد واقعا خوشبحالشون شده!

10. 3 کاربر از mehdi_np بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یک اتقاق رو میشه پیش بینی کرد ، اینکه سرعتها به حالت قبل برنمیگرده و اگرهم طی چند روز آینده سرعت افزایشی داشته باشه مسلما در حد محدوده ... چون وقتی پهنای باند داشتن قدرشو ندونستن! الان هم برای خریدش مطمئنا مشکلات فراوانی دارن بعد از خرید سفت و سخت میگیرن تا به راحتی از دستش ندن !!
    در ضمن این هم یادتون باشه که مخابرات توی سایت رسمی خودش و یا توی پنل خودمون ، اطلاعیه ایی مبنی بر وقوع مشکل و افت سرعت نداده ! سرعتها هم تقریبا واقعی هستن پس شکایت کاربران هم مسلما تاثیری نداره !
    Last edited by mani_111; 11-08-2013 at 13:35.

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

هر کی یه جور میگه.
    عزیز بنده 4 ماه کاراموز مخابرات بودم خیلی ببخشید ایشون میخواست سرش گرم شه اومده یه سری چرت و پرت گفته , شما زنگ بزنی مخابرات اگه با یه آدم که دانشش رو داره صحبت کنی و بگی مشکل از روترتون بوده ؟میخدنده بت ! چون تو اتاق سوئیچ چیزی به اسم روتر وجود نداره اون سیستمی که باهاش نت میدن به ملت اسم دیگه ای داره که حضور ذهن ندارم , روتر به معنی مسیریاب هست که شبکه های بیسیم و کابلی رو یه هم متصل میکنه اگه بر فرض اینکه این مشکل از یه روتر بوده باشه باید اینترنت کاملا قطع بشه نه اینکه افت سرعت داشته باشه
    با احترام
    Last edited by rezasniper2012; 11-08-2013 at 13:35.

13. 8 کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یک اتقاق رو میشه پیش بینی کرد ، اینکه سرع به حالت قبل برنمیگرده و اگرهم طی چند روز آینده سرعت افزایشی داشته باشه مسلما در حد محدوده ... چون وقتی پهنای باند داشتن قدرشو ندونستن! الان هم برای خریدش مطمئنا مشکلات فراوانی دارن بعد از خرید سفت و سخت میگیرن تا به راحتی از دستش ندن !!
    در ضمن این هم یادتون باشه که مخابرات توی سایت رسمی خودش و یا توی پنل خودمون ، اطلاعیه ایی مبنی بر وقوع مشکل و افت سرعت نداده ! سرعتها هم تقریبا واقعی هستن پس شکایت کاربران هم مسلما تاثیری نداره !
    اين روزا از شنيدن هيچ كلمه اي مثل كلمه واقعي پريشون نمي شم. واقعي يعني حق ماست كه سرعتمون اين باشه.
    سرعت اسمي ، سرعت رسمي، سرعت اصلي ... نمي دونم!
    من ميگم اين يه برنامه طراحي شده بوده. چند ماه سرعت بالا دادن دون پاشيدن بعد ميگن سرعت همينه كه هست.
    پهناي باندي كه ميخرن كه مثل چيزي كه مي فروشن كه گيگي نيست! كه ترافيكشون تموم بشه! پهناي باند هم اگه مي خواست در اثر فروش زياد كم بياد خب كم كم اينطور مي شد. يعني يه دفعه از سرعت 400 كه نمي شد 30!
    به نظر من بهترين كاري كه ميشه كرد اينه كه همين چيزي كه الان هست رو در نظر بگيريم. در مقايسه با ساير شركت ها ميشه سرويس ها رو مقايسه كرد.
    1 مگ نامحدود مخابرات كه 120 سرعت ميده با 256 نامحدود شاتل هم قيمت هست. ممكنه شاتل مزايايي داشته باشه مثل اينكه سرعت بالاتري بده عوضش مخابرات نوسان كمتري داره و شب و روز تقريبا سرعت يكساني ميده و كاري نداره چقدر دانلود مي كني.

15. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اين روزا از شنيدن هيچ كلمه اي مثل كلمه واقعي پريشون نمي شم. واقعي يعني حق ماست كه سرعتمون اين باشه.
    سرعت اسمي ، سرعت رسمي، سرعت اصلي ... نمي دونم!
    من ميگم اين يه برنامه طراحي شده بوده. چند ماه سرعت بالا دادن دون پاشيدن بعد ميگن سرعت همينه كه هست.
    پهناي باندي كه ميخرن كه مثل چيزي كه مي فروشن كه گيگي نيست! كه ترافيكشون تموم بشه! پهناي باند هم اگه مي خواست در اثر فروش زياد كم بياد خب كم كم اينطور مي شد. يعني يه دفعه از سرعت 400 كه نمي شد 30!
    به نظر من بهترين كاري كه ميشه كرد اينه كه همين چيزي كه الان هست رو در نظر بگيريم. در مقايسه با ساير شركت ها ميشه سرويس ها رو مقايسه كرد.
    1 مگ نامحدود مخابرات كه 120 سرعت ميده با 256 نامحدود شاتل هم قيمت هست. ممكنه شاتل مزايايي داشته باشه مثل اينكه سرعت بالاتري بده عوضش مخابرات نوسان كمتري داره و شب و روز تقريبا سرعت يكساني ميده و كاري نداره چقدر دانلود مي كني.
    به نظر من برنامه شون نبود ... نظر من اینه که این اتفاق به دلیل بی برنامگی و بی سیاستی اینا اتفاق افتاد .. درسته که برای مدت زیادی به نفع کاربران شد اما الان داریم سختی میکشیم ..
    درسته پهنای باند گیگی نیست احتمالا در حد صدها ترابایت و شاید بالاترهم باشه ولی هرچی هم باشه محدودیت داره ..
    من از ابتدای سال از 256 نامحدود استفاده میکردم و انصافا ماهانه کمتر از 200 گیگ دانلود نمیکردم !! اگر هم بخوام نقل مکان کنم اینو مطمئنم این رکورد رو توی هیچ شرکت دیگه ایی نمیتونم تکرار کنم !
    الان هم اگه اعلام کنن همینه که هست خیلی بهتره تا اینکه همش امروز و فردا میکنن !! حداقلش اینطوری بهتر تصمیم گیری میکنیم که اینکه یا منتظر بمونیم یا تصمیم دیگه ایی بگیریم ..

17. 2 کاربر از mani_111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

آیا میشه روی همین خطم که اینترنت دارم یه سرویس دیگه هم بگیرم؟ این 3 ماهه 128 نامحدود هست و نمیخوام لغوش کنم. میخ.ام فعلا یه 512 محدود بگیرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •