حرف های زیادی در مورد فوتبال ناپاک دارم
نگران سهمیه لیگ قهرمانان آسیا است.ابراهیم زاده می گوید شاید سهمیه ایران را کم کنند.به همین دلیل آنها حتما باید در لیگ برتر دوم شوند.
« با توجه به شرایط جدول لیگ، دو بازی پایانی مسابقات برای ما در جهت کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا در فصل آینده، اهمیت زیادی دارد و از آنها نمیگذریم.»
این را منصور ابراهیم زاده سرمربی ذوب آهن می گوید و ادامه می دهد« شرایط ما بد نیست، به هر حال بازیکنان ما به بازیهای فشرده عادت کردند. شرایط فولاد در جدول نگرانکننده بوده و به گونهای است که قطعا برای کسب سه امتیاز در خانه خود به مصاف ما میآید.»
وی ادامه می دهد« ذوبآهن برای قطعی کردن نایبقهرمانیاش در لیگ امسال چارهای جز پیروزی در این مسابقه ندارد. ما باید کسب سهمیه لیگ قهرمانان در فصل آینده را برای ذوبآهن قطعی کنیم.
به هر حال شرایط به گونهای بوده که ممکن است فوتبال باشگاهی ما نتواند هر چهار سهمیه حضور در لیگ قهرمانان را بدست آورد، لذا اگر سه تیم در مسابقات سال آینده حاضر باشند، ما چارهای جز دوم شدن در لیگ امسال را نداریم. امتیازات استقلال به ما نزدیک است و باید در دو بازی آینده پیروز باشیم.»
ابراهیمزاده در پاسخ به این سوال که بازی هفته آینده با تیم مس در مرحله پلیآف لیگ قهرمانان آسیا تا چه اندازه در برنامهریزی ذوبآهن برای بازی با فولاد تاثیرگذار است، گفت: «نگرش ما در تیم ذوبآهن به گونهای است که اکنون فقط به بازی این هفته برابر فولاد فکر کرده و پس از آن برای بازی با مس برنامهریزی میکنیم. از ابتدای مسابقات تاکنون نیز چنین شیوهای داشته و پس از هر بازی برای مسابقه بعدی برنامهریزی کردیم. به هرحال همانطور که گفتم بازیهای لیگ هم برای ما اهمیت زیادی دارد.»
وی در رابطه با ادعاهای مطرح شده در خصوص فوتبال ناپاک در هفتههای پایانی لیگ برتر، گفت«: میخواهم پیرامون این موضوع به طور مفصل در پایان مسابقات صحبت کنم و فعلا چیزی نمیگویم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید