سلام. بین سرباز دیپلمه با سرباز فوق دیپلم یا لیسانس چه فرقی هست؟؟؟ یعنی امتیازای سرباز تحصیلکرده چیه؟؟؟ مثل کچل کردن و کسری خدمت.. تو قانون جدید تغییری کرده یا نه؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید...![]()
سلام. بین سرباز دیپلمه با سرباز فوق دیپلم یا لیسانس چه فرقی هست؟؟؟ یعنی امتیازای سرباز تحصیلکرده چیه؟؟؟ مثل کچل کردن و کسری خدمت.. تو قانون جدید تغییری کرده یا نه؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید...![]()
فوق دیپلم با لیسانس انچنان تفاوت محسوسی ندارند.
ولی دیپلمه چرا..رک بگم. دپلمه میره برجک-آبدارچی میشه-دائم پست میده یا خیلی شانس بیاره میره یه جا راحت مثل بهداری که اونم حمالی های خودشو داره.
ولی بقیه هم به نوعی دیگر حمالی میکشن ازشون.مثلا پست لیسانسا خیلی خیلی کمتره و اگرم باشه یه مقامی داره.بعضیاشون هم با سربازا یه جورن و سختی های اونو تا مقداری می کشن.
ولی یه چیزی بگم.در کل همه سربازن و این درجه ها ارزش انچنانی ندارن.
ممنون که جواب دادی... فقط کچلی رو نگفتی با کسری تو قانون جدید؟؟؟ آخه من دانشجو کاردانی پیوسته ام بخاطر یه سری مشکلات شاید ادامه ندم برم خدمت
موی سر بستگی به ارگانی هستش که توش میوفتی
ارتس
سپاه
نیروی انظامی
هر کدوم قوانین خاص خودش رو نسبت به موی سر دارن که باز هر کدوم پادگان های خاص خودشون رو دارن که فرمانده اون لشکر تیپ یا پادگان چه تصمیمی گرفته...
چون من در ارتش بودم این طور بود که...
دیپلم ها و زیر دیپلم ها صفر کامل همین که سیاهی مو نشون داده شد میره میزنه
فوق دیپلم شماره 4 و کمی بیشتر ..
لیسانس و بالا تر موهای مرتب اما نه زیاد پرپشت حدود 20 و 22 اینا...
در ارتش درجه فوق دیپلم گروهبان یک هستش و لیسانس ستوان 2 هستش..
+
وضعیت کسری ها هم به کلی دگرگون شده حتما دفترچه رو مطالعه کن...
+
توصیه میکنم درست رو تموم کن بعد برو خدمت ...![]()
دوستمون در بالا در مورد مو گفتن.ولی به نظر من با همون 4 بزن.
ولی درست رو تمام کن.حیفه.حیف عمر و وقتت.
کسری هم که به غیر بسیج همش ول شده فعلا.
منظورم این بود امروز فردا با 2 بزنم که تا روز اعزام هم یکم بلندتر شده باشه هم با حس کچلی بیشتر آشنا بشم
از چه لحاظ میگی تهرونیا اعزامشون خوب میوفته ؟
نه، نیرو مازاد نبودم...
معمولا بعد از اموزشی میندازنشون شهر خودشون.چون رئیس نظام وظیفه تهران این حرفو زده و خیلی از دوستام که بچه تهرون بودن افتادن شهر خودشون.
ولی بچه های جنوب اعزاماشون بد میوفته.یا زاهدان یا بندر عباس و بوشهر.![]()
من اول تیرماه اعزاممه ... با مدرک کارشناسی ارشد .
به احتمال زیاد نیروی انتظامی میفتم ...
میخواستم ببینم کلاً پادگانهای نیروی انتظامی برای آموزشی کدوم شهرها هستند .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
دوست عزیز شما به احتمال خیلی زیاد آموزشی میوفتید شهید ادیبی مزرن آباد یا مالک اشتر اراک...چون مالک اشتر چندین سال که از نظر امکانات بهترین پادگان نیروی انتظامی هستش و خیلی دارن بهش می رسن ( دلیلش رو نمی دونم ولی میگن اراک رو می خوان به یه قطب نظامی تبدیل کنند ).البته همه اینا زمانیه که شما نیروی انتظامی باشید.
سلم دوستان
این سوال منم پاسخ بدید
خدا خیرتون بده
دفاع یا سپاه
کدوم بهتره
هم اکنون 35 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 35 مهمان)