یه چمپ میخوام op زیاد بن هم نشهمثل tryndemere
یه چمپ میخوام op زیاد بن هم نشهمثل tryndemere
rapair هم نشد وسطش ارور داد.
singed ه دیگه
فقط یکی دو بار یادمه ban شد برام.
اماخوب جدا از شوخی renekton هم بی شباهت نیست به tryndamere ، در ضمن بگو منظورت از champ توی چه role ی هست؟
فقط جنگل نباشه و ساپورت چون این دوتا رول نمیتونم برم
lee sin و draaaaven بعد از اینکه حسابی باهاشون وارد بشی از همه ی چمپ ها قوی ترن اون تمساحه ی **** و jax هم اگه مهارت پیدا کنی باهاشون اخرشن.کلا چمپ های فایتر خیلی قوین.ولی اگه چمپی میخوای همینطوری قوی باشه دایانا خیلی خوبه مهارت هم پیدا کنی باهاش که دیگه هیچیاگه mage میخوای فیدل تهشه اونقدرا بن نمیشه اخره تیم فایت .ساستین عالی داره.جانگل میتونی باهاش بری . اخر بازی میتونی تکی کل بازی رو کری کنی اگه ابیلیتی پاور زیادی داشته باشی.قیمتش هم پایینه
![]()
Last edited by daniel'; 05-09-2013 at 15:08.
این اسکین جدیدا چرا برا من نشون داده نمیشه !!؟![]()
رفته بودیم رنک چند روز پیش ، برعکس به من adc افتاد که وارد نیستم ، ساپورتم نداشتم zed همراهم بود ، اون هم که فیدر بود ، بازیم به دلم ننشست ، اما خوب توی top یک cho'gath داشتیم ، پدر malphite اون ها رو در آورد ، بعد هم بااین که اون ها بیشتر از دو برابر ما کیل داشتند ، این گودزیلا می رفت تو دل این ها ، یک دفعه رفت تاور اخرشون جای بیس ، پنج تایی ریختن روی سرش ، اینم هی راه می رفت و q می کرد و بعضی وقت ها auto attack ، تا رسید نزدیکای بیس خودمون (از رودخونه رد شده بود چندین متر) ، 2 تا از 5 تا رو انداخت ، از آخرم به زور مرد ، یعنی توی درگیری 1v5 تونست دو تا شون رو بندازه ، تازه جلوی 5 تا که به عنوان مثال adc و sup شون فید شده بودند
اگر خوب با cho'gath بری خیلی چیز خفنی میشه ، واقعا معرکه است ، با یک q می تونی جون چندتا که دنبال سرتن روعجیب کم کنی و اسلو کنیشون ، آخرم که یک R می زنی True یئل می دی به ADC شون می ره هوا
من اوین چمپم cho بود ، راحت باهاش adc و mage شون رو گلوله می کرد در حدود 1 ثانیه ، کافیه یک Q بزنی slow شن ، بعد بری جلو E بزنی که نتونن در برن ، بعد هم که یک R می زنی اگر تانکی نبسته باشن می میرن.
اگه برای mid می خوای kassadin ولی چون که زیاد بن میشه fizz یا khazix اگه برای top می خوای باید تانک بخر من هیرو گرون نمی گم بخری بنظر من garen یا xin بخر خوبن برای renked adc اگه پینگت خوبه برو اگه پینگت بده اصلا نمیشه با هر هیرو خوب بازی بکنی چون همه adc ها last hit می خواد که بدون پینگ خوب سخته من خودم graves یا ezreal اگه بودم میخریدم کلا همه adc ها اگه خوب باهاش بازی بشه ope هستن derven هم خوبه ولی راهه فرار نداره vayne هم آخر بازی تانک هارو سریع می کشه
Last edited by XxScorpionxX; 05-09-2013 at 15:28.
اصلا چرا همیشه مشورت میکنی تا حالا با همه هیرو ها بازی کردی ؟
اگه کردی با کدام هیرو خوب بودی اونو بخر از جایی که گفتی tryndamare معلومه که هیرو top می خوای با darius خوبه برات زیاد هم سخت نیست
بابا بیچاره رو گیج کردینهر کی میاد میگه اینو بخر اونو بخر,یهو بهش بگین تمام چمپارو بره unlock کنه دیگه
دوست عزیز با توجه به توانایی هات,خودت باید چمپتو پیدا کنی
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)