تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 840 از 1042 اولاول ... 340740790830836837838839840841842843844850890940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,391 به 8,400 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

این واسه خصوصی ها هم هست؟ مثل یشگامان و ... یا مال مخابراته؟
    نرخ اشتراک 1 به 10 منظورش چیه؟

با اجازه دوست خوبم، tiyam
    بله این قانون شامل حال همه شرکتهای ارائه دهنده اینترنت هست.
    یعنی یک پورت با پهنای باند 128 رو باید به حداکثر 10نفر بفروشن تا سرعت به طور مناسب بینشون قسمت بشه تا دچار افت سرعت نشن.
    مثلا اون پکیجهایی رو شرکتها ارائه میدن نباید از این تعداد بیشتر باشه. که عملا رعایت نمیشه و طرف بعد از چند ماه دچار افت سرعت شدید میشه.

حامد

2. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با اجازه دوست خوبم، tiyam
    بله این قانون شامل حال همه شرکتهای ارائه دهنده اینترنت هست.
    یعنی یک پورت با پهنای باند 128 رو باید به حداکثر 10نفر بفروشن تا سرعت به طور مناسب بینشون قسمت بشه تا دچار افت سرعت نشن.
    مثلا اون پکیجهایی رو شرکتها ارائه میدن نباید از این تعداد بیشتر باشه. که عملا رعایت نمیشه و طرف بعد از چند ماه دچار افت سرعت شدید میشه.

حامد
    متوجه نشدم. تو اون لینک نوشته حداکثر سرعت دانلودِ نرخ اشتراک 1 به 10 سرعت 128 باید 1.6 کیلوبایت باشه. یعنی اکه ما از شرکت های PAP ای دی اس ال بگیریم باید حداکثر سرعت دانلودمون 1.6 باشه؟

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آدرس کانفینگ کردن مودم tp-link چیه؟؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آدرس کانفینگ کردن مودم tp-link چیه؟؟
    اگه 192.168.1.1 نیست فکر میکنم 192.168.1.250 باشه!
    توی تاپیک مودم هم باید می پرسیدید!

6. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

متوجه نشدم. تو اون لینک نوشته حداکثر سرعت دانلودِ نرخ اشتراک 1 به 10 سرعت 128 باید 1.6 کیلوبایت باشه. یعنی اکه ما از شرکت های PAP ای دی اس ال بگیریم باید حداکثر سرعت دانلودمون 1.6 باشه؟

بله. با پهنای باند 128سرعت بالای 16کیلوبیت نمیرسه. البته هیچ شرکتی این کارو نمیکنه. مثلا من میرم و یه سرویس 128 برمیدارم. سرعت دانلود من تا 6-7ماه یا نهایتا یک سال بالای 40 یا شایدم 50 باشه و بعد از یه مدت که پورت رو به خدات نفر فروختن، سرعت میاد روی 16 یا حتی پایینتر و من بنده خدا هم اگه برم شکایت کنم دستم به هیچ چا بند نیست . چون طبق قانون باید همین سرعت رو داشته باشیم که شرکتها به خاطر کسب مشتری بیشتر و رقابت سالم در دزدی! این کار انجام میدن.
    حالا چه طوری؛ چند سالی هستش که پکیجهای شتاب(Burst) خیلی باب شده. قبلا هم بود ولی به این شوری نبود! این سیستم شتاب طوری هستش که به شما یه 128 میده و لی محدودیتی برای دریافت قائل نمیشه و تا پورتها شلوغ بشه با سرعت خیلی زیاد دانلود میکنی و کلی حالشو میبری. ولی تا اینکه پورتها شلوغ شد سرعت میرسه به همونی که از اول باید میشد.
    شرکتها هم به خاطر اینکه در بعضی موارد با این معضل مقابله کنند هر 6ماه یا 3ماه پکیجهای جدید با پورتهای جدید وارد شبکشون میکنند تا بار سبک بشه و منوال رو به شیوه سابق ادامه داده و به شغل شریف خود یعنی دزدی بهتر و بیشتر دامن میزنند. یکی از دلایلی هم که شما با پنهای باند 128 به سرعت 1.6نمیرسی همون سیستم شتاب هستش. شما وارد مودم شو ببین Downstreamو Upstreamشما چقدره! به همین سادگی.

حامد

8. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستانی که مخابراتی هستن چه طوره وضعشون؟
    من که رفتم خط خریدم تازه بعدش گفتن روش adsl نمیدن با مصیبت پس دادم شاید 4 ماه دیگه پولشو پس بدن شایدم ندن
    بد بی در و پیکره این مخابرات

10. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بله. با پهنای باند 128سرعت بالای 16کیلوبیت نمیرسه. البته هیچ شرکتی این کارو نمیکنه. مثلا من میرم و یه سرویس 128 برمیدارم. سرعت دانلود من تا 6-7ماه یا نهایتا یک سال بالای 40 یا شایدم 50 باشه و بعد از یه مدت که پورت رو به خدات نفر فروختن، سرعت میاد روی 16 یا حتی پایینتر و من بنده خدا هم اگه برم شکایت کنم دستم به هیچ چا بند نیست . چون طبق قانون باید همین سرعت رو داشته باشیم که شرکتها به خاطر کسب مشتری بیشتر و رقابت سالم در دزدی! این کار انجام میدن.
    حالا چه طوری؛ چند سالی هستش که پکیجهای شتاب(Burst) خیلی باب شده. قبلا هم بود ولی به این شوری نبود! این سیستم شتاب طوری هستش که به شما یه 128 میده و لی محدودیتی برای دریافت قائل نمیشه و تا پورتها شلوغ بشه با سرعت خیلی زیاد دانلود میکنی و کلی حالشو میبری. ولی تا اینکه پورتها شلوغ شد سرعت میرسه به همونی که از اول باید میشد.
    شرکتها هم به خاطر اینکه در بعضی موارد با این معضل مقابله کنند هر 6ماه یا 3ماه پکیجهای جدید با پورتهای جدید وارد شبکشون میکنند تا بار سبک بشه و منوال رو به شیوه سابق ادامه داده و به شغل شریف خود یعنی دزدی بهتر و بیشتر دامن میزنند. یکی از دلایلی هم که شما با پنهای باند 128 به سرعت 1.6نمیرسی همون سیستم شتاب هستش..

حامد
    چرا سرعت دانلود 128 باید 40-50 باشه؟ 128 سرعتش دانلودش باید 16 باشه دیگه، (مال من به زور 15 میشد) اون 40-50 کیلوبایت هم در اصل 512 بوده به اسم 128 میفروختن (چون واسه خونگیا بالای 128 غیر قانونی بود)
    شما وارد مودم شو ببین Downstreamو Upstreamشما چقدره! به همین سادگی
    Line Rate - Upstream (Kbps): 62
    Line Rate - Downstream (Kbps): 124

اگه سرعت دانلودم 16 باشه که عالیه. مخابرات تو بهترین حالت 15 کیلوبایت، بیشتر وقتا زیر 10 هست
    Last edited by tiyam 01; 16-08-2011 at 00:37.

12. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

من از اینترنت مخابرات استفاده میکردم
    بعدش پورتمو خالی کردن دادن به یکی دیگه

حالا میشه من برم بگم پورت خط یه نفر دیگرو با رضایت خودش بدن به من ؟ یا میدن به کسایی که تو نوبتن ؟
    چون میگه شاید تا یکساله دیگه هم پورت خالی نیاد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

چرا سرعت دانلود 128 باید 40-50 باشه؟ 128 سرعتش دانلودش باید 16 باشه دیگه، (مال من به زور 15 میشد) اون 40-50 کیلوبایت هم در اصل 512 بوده به اسم 128 میفروختن (چون واسه خونگیا بالای 128 غیر قانونی بود)
    Line Rate - Upstream (Kbps): 62
    Line Rate - Downstream (Kbps): 124

اگه سرعت دانلودم 16 باشه که عالیه. مخابرات تو بهترین حالت 15 کیلوبایت، بیشتر وقتا زیر 10 هست

من هم کاملا با تو موافقم. این کار کاملا غیر قانونییه. ولی تا صداش در بیاد مشترک بنده خدا کلی پول بی زبون رو ریخته توی جیب این دزدها.
    در مورد مخابرات هم باید بگم که من خودم سرویس این شرکت رو در چند منطقه که دوستام داشتن با هم مقایسه کردم. البته در شرایط و سرعتهای مساوی! با تعجب نتیجه متفاوتی رو در هر منطقه کسب کردم. در هیچ کدام از مناطق سرعت دانلود مثب هم نبود در بعضی به شدت پایین و در بعضی به شدت بالا بود.
    من سرویس یک مگ پارس داشتم و سرعتم با 300کیلوبیت همنشین بود. سرویس ولی شبا فیتیله رو میکیشیدن پایین و سرعت بالای 10کیلوبیت نمیرفت. رفتم شکایت کنم ، هنوزم که هنوزه خبری از نتیجه اش نشده.

حامد

15. 2 کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام

من از اینترنت مخابرات استفاده میکردم
    بعدش پورتمو خالی کردن دادن به یکی دیگه

حالا میشه من برم بگم پورت خط یه نفر دیگرو با رضایت خودش بدن به من ؟ یا میدن به کسایی که تو نوبتن ؟
    چون میگه شاید تا یکساله دیگه هم پورت خالی نیاد.

سلام
    اگه تا حالا از اون شرکت سرویس نگرفته باشی فکر کنم که امکان پذیر باشه. اما 100درصد مطمئن نیستم!
    درثانی شما از کدوم یک از این شرکتها می خوای خدمات بگیری که تا یک سال پورتش خالی نمیشه!؟!؟!؟
    دوم اینکه هر شرکتی برای اینکه جبران پورتهای اشغالش رو بکنه هر چند وقت یکباری پکیجهای تازه ای رو با پورتهای جدید جایگزین میکنه؟!؟!؟!؟!

حامد

17. 2 کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •