بانک تست کدوم انتشاراته؟
ببین تو نتیجت تو مایه ها اقا دانیالتون می شه.می دونی چیه خوب خیلی شرایطتون مثل همه .پایه درسی.اساتیدی که داشتین (معلم؟)-جو علمی مدرسه و.........هوشتم خوبه می تونی نتیجه ای که می خوایو بگیری .خوب خستگی جسمی که با یه استراحت کوتاه حله .مهم روحیس که روحیت خوبه.
وقتی با این ذهنیت بخونی که می تونی دیگه مارت سخت نیست
ایشالا اون اتفاق خوبه واست میوفته![]()
خواهشن دوستان باتجربه جواب ماروهم بدن
به خصوص mineworld و eshkene و eminem never dies
و بقیه بچه های صاحب نظر...
من تو مطالعات بیشتر فهمیدم که تو آموزش حسابان مثه اینکه سبزو الگو بهترن
حالا کدوم یکیشون باتوجه به اینکه من سطحم متوسطه و یکم بین درس خوندنم وقفه افتاده مناسب تره واسم؟؟؟
اصلا با داشتن کتاب کلاس رمزینه واس آموزش دیف لازمه واس حسابانم کتاب بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟
ویا برعکس،مثلا کتاب حسابان دوجلدی اگورو گرفتم لازمه بخشهای مرتبطشو تو دیف رمزینه هم بخونم؟
خواهش میکنم دوستان کمکم کنن
بدجور گیر کردم![]()
اگه میشه چند کتاب آموزشی خوب برای درس های عمومی از پایه تا پیش برای رشته ریاضی که از مبتدی تا پیشرفته یاد داده شده را معرفی کنید و می خواستم بپرسم برای تست جامع از پایه تا پیش عمومی چه پیشنهای می کنید{کنکور}
کتاب های زرد قلمچی ارزششی داره یا نه ؟ چون یک نفر گفت سوال های دانشگاه آزاد زیاد تکرار میشه و خوندن این کتاب مفیده
اول از عربی شروع میکنیم
بنظر من و اعتقاد خیلی از دوستان عربی به زبان ساده مبتکران خیلی خوب هستش
دلیلشم اینه که مسائلو خیلی خوب دسته بندی کرده و میتونه سطحتو حداقل تا متوسط و متوسط روبه بالا بکشونه.
بعد اینکه این کتابو خوندی میتونی سراغ یکی از کتابای جمع بندی عربی نشر الگو و یا بانک تست سبز و یا گاج سفید استفاده کنی ( البته بگم ازبقیه کتابا بغیر مبتکران اسفاده نکردم و تجربه مستقیم ندارم و نظر اکثر دوستانو گفتم)
اگه عربیت خوبه و میخوای عالی بشه میتونی از فوت و فن عربی انتشارات خیلی سبز استفاده کنی که سطحش خیلی بالاس( دیدم اما ندارمش)
واس معارفم بگم که من دین و زندگی جامع همگامانو دارم و راضیم ازش چراکه خیلی خوب درسو کادربندی کرده و ازهمه مهمتر پیام آیاتاتش معرکس و همچنین تستای جونداری داره،آیات و روایات گاجم از نزدیک دیدم و دارمش اما با داشتن این کتاب به گاج احتیاجی نیس
بگم که دوستان از جامع الگو و کمتر از اون از گاجم تعریف کردن
واسه ادبیاتم خلاصه بگم چون خیلی درموردش حرف زده شده
قرابت: نشر دریافت
املا و لغت: ملا و لغت در کنکور سراسری نشر دریافت،و 100 البته لغات آخر 3 کتاب درسی
آرایه: رمزینه،(میگن نشر الگو واسه تست خوبه اما من ندیدم و ندارم)
زبان فارسی: نشر دریافت(دوجلده)،اگه خلاصه ترم میخوای فک کنم رمزینه ام یه کتاب خوب داره
تاریخ ادبیات: تاریخ ادبیات مصور تخته سیاه (دوستان پیشنهادای دیگه ایم داشتن)
میتونی واس تستم سراغ کتابای تست خیلی سبز بری که تستای خیلی خوبی داره
و اما زبان
کتاب زبان سال سوم و چهارم آقای شهاب اناری از مبتکران توپه
واسه ریدینگو کلوز تستم یه کتاب داره به اسم درک مطلب به زبان ساده(فک کنم اسمش دقیق این باشه)
بعضی از بچه ها از کتابای زبان خیلی سبزم تعریف میکنن که من اطلاعی ندارم!
اینارو به صورت کلی در مورد هر درس و کتاب گفتم،اگه بازم جایی نامفهوم بود یا توضیح بیشتر لازم داشت در خدمتم
در آخرم بگم این کتابارو خودم دارم و باهاشون کار میکنم مگر اینکه گفته باشم از نظر دیگران استفاده میکنم
خیلی ممنون پس این کتاب هایی که گفتی هم شامل پایه و هم شامل پیش میشه {رشته ریاضی}؟
کتاب هایی هم که برای اختصاصی ها استفاده میکنی میشه معرفی کنی
عربی که پیش نداره،اون کتابام واس 2 یا 3 یا همونطور که گفتم جامع هست
ادبیات مبحثی گفتم که پیش و پایه رو شامل میشه
اگه بخوای سال به سالم میگم
معارفم که تو پستمم گفتم جامع هست که پیش و پایه رو شامل میشه
زبانم برای سوم و پیش
بازم ابهام داشتی بگو
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مرسی دوست عزیزم .خیلی ممنون میشم که بهم معرفی کنی .چرا که نه.البته بعضیهاشو میدونم.اما نطر شما را هم خوشحال می شم که بدونم
اختصاصی ها را هم راهنمایی می کنی
اسمش كه بانك تست نيست،ما ميگيم فقطپرسش هاي 4گزينه اي عربي خيلي سبز
نه تو ببين،دانيال نتيجه ي 4 سال درس خوندن مستمرشو گرفت،خوب ولي من چي؟
پايه درسي كه هيچي،چون من پايه تقريبا هيچي نخوندم! هرچي ميخوندم زبان بوداز دوم راهنمايي تا اسفند سال سوم دبيرستان هفته اي 2 روز كانون زبان ميرفتم،منم تو زبان فوق العاده پيگير!!! فقط واسه خودم تكليف ميتراشيدم! آخه فقط 3 ترم مونده بود بتونم تموم كنم، بعد عيدم ديگه نرفتم چون ميترسيدم نهايي هارو خراب كنم!
اساتيد خوب رو قبول دارم،ولي خوب وقتي ما استفاده نكنيم اون استاد خوب و بدش چه فايده؟ 60-70 درصد قبوليا از مدرسه مون آزاد بودن بابا،يه برق شريف،اميركبير،اصفهان،خواج ه نصير اينا داشتيم،بقيه هم همين گيلان رفتن كه پارسالم ميتونستم قبول شم ولي با پافشاري تو ديگه نرفتمپس فقط به درد كسي ميخوردن كه استفاده كنه! هوش خاصيم ندارم والا،مثل همه م
ولي روحيه يا انگيزه اصلا بحثشون با اون بالاييا فرق داره،اينا ويژگي هايي هستن كه خودم خواستم داشته باشم! چيزين كه هر كسي حتي تو مناطق محروم، از داشتنشون محروم نيست! كما اينكه هر سال اين همه تك رقمي و دو رقمي از همچين مناطقي داريم، فقط به خاطر تاثير همينا! پس به خودت بستگي داره،درسته؟!
به خدا چيز پيچيده اي نيست،تو منو ميبيني همش شادم ميگي روحيت خوبهنه اتفاقا! من فقط باور كردم كه خاصم، يعني اگه بخوام، از همون موقع كه خواستم واسم تموم شدس! ديگه چرا بايد استرسو افكار بيجا به خودم را بدم؟
ببين، آخه يه كم ببين چه حرفا ميزنيكيو ديدي سال كنكورش بياد حسابانو جدا بخونه ديفرانسيلو جدا؟ هر كتابي كه واسه دروس سال سوم تاليف شده مخصوص سال سومياس! كتابو با توجه به وقتو هدفشون تو اون سال تاليف كردن كه نيازاي سال سوميا برطرف شه! اصلا تو كتاب آموزش حسابان خيلي سبز اول فصل حد رو باز كن،واضحا" اعلام كرده كه شما امسال بايد تمريناي زياد و متنوع حل كنين كه سال ديگه كارتون راحت شه وگرنه سال ديگه بايد روزي 24 ساعت فقط بشينين حد بخونين مثلا! كه خوب دور از عقله يه كنكوري واسه يه مبحث اينقد وقتشو تلف كنه!
ولي تو نگران نباش،چون مستر مهربانو داري! هر چيزي واسه كنكورت لازم داشتيو داريو خواهي داشت تو كتاب كلاساش هست! مطمئن باش كه لازم و كافي واسه كنكورته!
واسه رياضيات پايه هم كتاب تست رمزينه رو نميدونم داري يا نه! اگه نه كه بايد بگيري! 7-8تا سوال رياضيات پايه ت با اون تضمين شدس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)