تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 840 از 1138 اولاول ... 340740790830836837838839840841842843844850890940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,391 به 8,400 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا حمید گرامی
    چشم مطمئن باشید حتما با توضیحات کامل مینویسم.
    فعلا برای شروع سعی کنید آزمایشاتی که قبلا انجام دادیم و توی انجمن توضیح داده شده را انجام بدید تا شاید مشکل حل بشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد مشکلات کیلومتر شمار ، تا جایی که تجربه داشتم معمولا یا کم نشان میدادن و یا کار نمیکردن ( و گاهی هم نوسان داشتن) که بعضی از ایرادات بخاطر سیم کیلومتر بود و بعضی دیگر اشکال مکانیکی که در داخل خود کیلومتر شمار وجود داره.
    احتمال اینکه سرعت را بیشتر نشان بده هست، که ممکنه بخاطر ایجاد مشکلی در فنر مربوط به عقربه نشانگر باشه که خیلی ظریف و حساس ساخته شده و با کمترین دستکاری اشتباه بهم میریزه و دیگه نمیشه به راحتی تنظیمش کرد.
    مشکل دیگه ممکنه بخاطر ایراد در وضعیت آهنربای متصل به میله عقربه باشه که اگر اشتباه نکنم بصورت یک کاسه مدور در بیرون محیط یک آهنربا میچرخه

اگر ایراد در مسافت سنج اون باشه احتمالا مشکل از چرخدنده ها است که یا فرسوده شده و یا به علت جرم گرفتن درست کار نمیکنه

من توصیه میکنم کیلومتر شمار را کامل باز کنید و پیش یک تعمیرکار کیلومتر ببرید تا آزمایش بکنه و ببینه ایرادی داره یا نه، و اگر مشکلی نداشت دنبال ایراد در سیم کیلومتر یا پنیون کیلومتر داخل گیربکس باشید.

در مورد رینگ BMW برای شورلت، یادم هست زمانی که کامارو را خریدم، رینگ تایر یدک اون BMW بود ( احتمالا مدل 518 دهه 70) مشابه این نمونه

جای پیچها و فلانچ کاملا با شورلت هماهنگی داشت ولی دوتا مشکل داشت:
    1.مهره ها کامل بسته نمی شد و یک مقداری تا بسته شدن کامل بیرون میماندند که زیاد از نظر ایمنی جالب نبود .
    2. روی چرخهای عقب خوب بود اما موقع سوار شدن چرخ جلو بخاطر قطر کمتر داخلی اون ، گاها مقداری با صفحه محافظ پشت دیسک ترمز برخورد میکرد و صدای ناهنجاری بوجود می آورد.
    بخاطر این دو مشکل رینگ را فروختم و بجای اون یک رینگ معمولی شورلت به عنوان زاپاس خریدم.
    در مورد رینگهای مدل جدید اطلاعی ندارم اما شاید بد نباشه حالا که اینهمه هزینه میکنین، دنبال رینگهای آمریکایی سری جدید باشید که احتمالا خیلی بهتر از ماشینهای دیگه با شورلتهای ما هماهنگی دارن.

2. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان . من خیلی وقته این تاپیک سرنزده بودم الان که اومدم نمیدونم کاربرا تغییر کردن یا اسامیشونو عوض کردم . مثله رامین rami_hemi و آقا مصطفی و ... یادش بخیر
    ببخشید آف تاپیک بود .

4. 3 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام بر دوستان امریکایی سوار حرفه ایی

به عنوان اخرین راهنمایی شما و اخرین جمع بندی خودم برا امریکایی خریدن یا نخریدن خواهشا راهنمایی بفرمایید

من عاشق امریکایی دهه 70 هستم متاسفانه تو زمان ارزونی و برکت ماشین امریکایی که خیلیها قدر این ماشینها رو نمیدونستند و ماشینهای خودشون رو اسقاط کردن برای خرید پراید و پژو سمند تو اون بحبوحه ارزونی متاسفانه ماشین امریکایی نخریدم و رسید تا الان که بعضا قیمتها بسیار بالا رفته
    الان میخوام جمع بندی کنم که بخرم یا نه چون اگه الان نگیرم بعید میدونم دیگه در اینده بتونم یدونه بگیرم برا اینکه متاسفانه نسل این هیولاها داره منقرض میشه
    خودم خیلی از کامارو پونتیاک و مونته کارلو خوشم میاد اما پولم به خرید اینا نمیرسه(بگذریم که همینا قبلا چقدر ارزون بود و جای یکی میتونستم 2 تا بخرم)
    اما چون پولم نمیرسه الان مجبورم شورلت نوا یا بیوک بخرم بودجه هم 12 نهایت 14 تومن
    منبع درامدم فعلا بخاطر پاره ایی از مشکلات پایینه خودم یدونه پراید 85 دارم
    یه عمو دارم کویت زندگی میکنه همینجا هم یدونه کاپریس داره میگه اگه یدکی این ماشینها اینجا گیرت نیومد از اونجا برات میفرستم

خب با این تفاصیل با بودجه کم درامد کم و البته عشق ماشین امریکایی من چه کنم ؟ دوستان چه پیشنهاد میکنن ؟واقعا نمیتونم در برابر این وسوسه خرید امریکایی مقاومت کنم
    Last edited by T_rex; 04-11-2015 at 19:19.

6. 2 کاربر از T_rex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

در مورد رینگهای مدل جدید اطلاعی ندارم اما شاید بد نباشه حالا که اینهمه هزینه میکنین، دنبال رینگهای آمریکایی سری جدید باشید که احتمالا خیلی بهتر از ماشینهای دیگه با شورلتهای ما هماهنگی دارن.

علی اقا راستش مشکل همون هزینه زیاده ، من نمیخوام زیاد هزینه کنم بنابراین قید رینگهای بی ام و رو هم زدم، رینگ امریکایی نو خیلی گرونه و دسته دوم سالم و قیمت مناسب هم پیدا نکردم ، دوستان اگه کسی سراغ داره اطلاع بده.

چند روزیه که دارم روی ساخت یه امپر دور موتور کار میکنم ، فقط مشکل اینه که دور موتور ماشین 4 سیلندره و همونطور که میدونین روی 6 سیلندر جواب نمیده نه اینکه کار نکنه کار میکنه ولی بیشتر نشون میده دلیلشم اینه که شما در این دور موتورها توسط یه مدار دارین پالسهای کویل را می شمارین ، حالا در 4 سیلندر هر 4 پالس یک دور میشه ولی تو 6 سیلندر هر 6 تا .
    البته با یه تغییر ساده در مدار دور موتور میشه برای 6 سیلندر هم استفاده کرد ولی متاسفانه کیلومترسازها نمیگن روش تغییر مدار چطوریه! اینجا عزیزان تجربه ای در این مورد دارن؟

Last edited by mard1169; 05-11-2015 at 09:37.

8. 7 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد نصب دور شمار برای ماشین تجربه خاصی ندارم بجز اینکه میدونم توی خودروهای آمریکایی که بطور استاندارد دور شمار دارن( مثل کامارو ال تی 8 سیلندر) سیم دور شمار به محل TAC دلکو وصل میشه.
    با مقداری جستجو توی نت متوجه شدم که با استفاده از خازن در مسیر سیم متصل به دورشمار امکان تنظیم اون برای موتورهای متفاوت وجود داره.

یکی از اعضاء توی یک کلوپ آمریکایی نوشته بود که با تغییر مقدار ظرفیت خازن مدار ورودی دور شمار شورلت وگا 4 سیلندر، اون را برای موتور 8 سیلندر تنظیم کرده، البته ننوشته بود ظرفیت خازن چقدر بوده.
    فکر میکنم با یک نگاه به مدار ورودی و بررسی قطعات الکترونیکی این بخش ، خازن مورد نظر را پیدا کنید و با مقداری جستجو در نت روش کار بدست بیاد.
    همینطور با نگاه کردن به کار انجام شده روی دورشمارهای تنظیم شده توسط افراد دیگه میشه روش کار را فهمید.
    از یک متخصص الکترونیک هم مشاوره بگیرید بد نیست، چه در نت و یا مراجعه مستقیم.

برای اطمینان از تنظیم بودن من پیشنهاد میکنم سرعت 80 کیلومتر را مبنا قرار بدید که در این سرعت و در دنده 4 ( در گیربکسهای دستی ) و دنده 3 ( در گیربکسهای اتوماتیک بدون اوردرایو) دور شمار باید روی 2500 دور باشه.
    این را من در تمام ماشینهایی که دور شمار داشتند آزمایش کردم و یکی بوده: شورلت کامارو ال تی، پراید، پیکان، پژو ، سمند، 206، نیسان ماکزیما، و....
    ////////////////////////

جناب T_rex
    به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید.
    من فکر میکنم در حال حاضر بهترین انتخاب همان شورلت کاپریس عمو شما باشه که شناخت خوبی روی ماشین دارید و البته ایشان هم قول مساعدت برای تهیه قطعات کمیاب و منحصر را دادن که این خیلی عالیه.
    به هر حال هر ماشینی دردسرهای خاص خودش را داره و نباید زیاد نگران این چیزها باشید، اگر واقعا به داشتن خودروی آمریکایی علاقه دارید.

Last edited by camaro lt; 05-11-2015 at 12:00.

10. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farhadsafiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ستاره سوم p30world

پيش فرض

با سلام به همه اساتید

آقا من یک سوال داشتم با توجه به اینکه اکثر دیسک و صفحه های داخل ایران چینی هستند و زود خراب می شوند آیا ارزش دارد که ماشین را از دنده ای به اتوماتیک تبدیل کنیم ؟

ماشین هم Nova C3 است .

و اینکه هزینش چه قدر می شود چون به من گفتن بین 2 تا 3 میلیون می شود.

12. 2 کاربر از farhadsafiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به نظر من تعویض نوع گیربکس از دستی به اتوماتیک و یا برعکس، بیشتر به علاقه و خواسته های صاحب ماشین مربوط میشه و بعد به موارد دیگه مثل تعمیر و نگهداری.
    بطور مثال من از بین دوتا گیربکس دستی 5 یا 6 سرعته با یک گیربکس 4 یا 5 سرعته اتوماتیک، 100% نوع دستی را انتخاب میکنم، چون:
    1. شتاب بالاتر دستی نسبت به اتوماتیک
    2. مصرف سوخت نسبتا کمتر دستی
    3. وضعیت ساده تر و شرایط بهتر تعمیر و نگهداری گیربکس دستی.

در مورد راحتی رانندگی با اتوماتیک در شرایط ترافیک شکی وجود نداره، اما مشکلات نبود قطعات مناسب و باکیفیت، از جمله مبدل گشتاور ( توربین) هم باعث میشه که دردسرهای زیادی برای گیربکسهای اتوماتیک وجود داشته باشه.

در مورد دیسک و صفحه کلاچ اگر مارک مناسبی پیدا کنید کارایی خوبی داره و مشکلی نداره. گیربکس نوا من هم دستی هست و دیسک و صفحه عوض کردم و مشکلی از نظر لرزش یا کم بودن شتاب نداره .
    در مورد هزینه بستگی به نوع گیربکس و قطعات مورد نیاز برای تعویض داره و با توجه به قیمتهای فعلی تقریبا چیزی نزدیک به 2.5 تا 3 تومان میشه، هرچند که ممکنه با کمی جستجو و پیگیری، گیربکس مناسبی همراه متعلقات با هزینه کمتر پیدا کنید.

امروز بعد از تمیز کردن موتور، نگاهی به وضعیت پمپ شتاب انداختم و با توجه به مقدار بنزینی که موقع حرکت خروسک گاز پاشیده میشد، متوجه شدم که پمپ کارایی خوبی داره و مشکل خاصی از نظر کمبود پاشیدن سوخت وجود نداره.، بنابراین شک من به فیلتر بنزین معطوف شد که با تعویض فیلتر بنزین قبل از پمپ بنزین و همینطور فیلتر کوچک ورودی کاربراتور، مشکل حل شد و ماشین دیگه موقع شتاب اولیه و گازدادن سریع کم نمیاره.
    البته برای ساخت پیستون چرمی پمپ شتاب برنامه سرجای خودش هست و سر فرصت انجام میدم.

14. 9 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

جناب T_rex
    به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید.
    من فکر میکنم در حال حاضر بهترین انتخاب همان شورلت کاپریس عمو شما باشه که شناخت خوبی روی ماشین دارید و البته ایشان هم قول مساعدت برای تهیه قطعات کمیاب و منحصر را دادن که این خیلی عالیه.
    به هر حال هر ماشینی دردسرهای خاص خودش را داره و نباید زیاد نگران این چیزها باشید، اگر واقعا به داشتن خودروی آمریکایی علاقه دارید.

ممنون از راهنمایتون
    البته عموی بنده کاپریسشو نمیخواد بفروشه و فقط قول همکاری برای تهیه قطعات مکانیکی رو از کویت داده ضمن اینکه پول من هم (12 تومن) به خرید کاپریس نمیخوره متاسفانه
    با این پول مجبورم شورلت نوا یا بیوک بخرم
    شما هم اهواز هستید و نزدیک(من آبادان هستم) اگر تصمیمم قطعی شد برای خرید نوا یا بیوک حتما بیشتر مزاحمتون میشم تا منو کمک کنید یه امریکایی خوب بگیرم و وارد جمع شما بشم

- - - Updated - - -

16. 8 کاربر از T_rex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متاسفانه تعداد خودروهای آمریکایی کلاسیک و یا مربوط به دهه های گذشته در خوزستان و بخصوص اهواز خیلی کم شده و دیگه به راحتی نمیشه نمونه سالم و بدردبخوری پیدا کرد.
    شاید بد نباشه کمی توی نت و سایتهای خرید و فروش خودرو جستجو کنید تا شاید مورد مناسبی پیدا شد که البته اونهم اما و اگر های زیادی داره.

اگر نمونه ای پیدا شد که مقداری کار بازسازی لازم داشت، بد نیست چون اینجوری میشه قیمت پایینتری گرفت و خیلی از کارها را هم خودتون انجام بدید یا با هزینه کمتر نسبت به موارد دیگه تعمیراتی.
    به هر حال سعی کنید همه بودجه را صرف خرید نکنید ، من هم اگر موردی دیدم که به نظر مناسب بود اطلاع میدم.

18. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان امریکایی باز گرامی
    یه مشورتی از دوستان میخاستم بگیرم در مورد خرید بیوک b3 یا کادیلاک. در حال حاظر کدوم مناسب تر هست از نظر قیمت و خرج؟ حداکثربوجه برای خرید 15 تومن . هندلینگ و شتاب و سرعت ماشین چطور هست؟ نسبت به پژو 2000 یا سمند

20. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •