تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 840 از 1126 اولاول ... 340740790830836837838839840841842843844850890940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,391 به 8,400 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

دوستان لطفا یه کمکی بکنید من فردا آیین زندگی (اخلاق کاربردی ) دارم هنوز کتابشو ندارم ( حال کنید به این میگن دانشجوی شب امتحانی) اگه کسی کتابشو بصورت کامل داره لطفا بذاره واسه دانلود

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

آره اشتباه کردم حواسم نبود
    معماری تا کجا خوندی ؟
    آخراشم ولي خدا شاهده هيچي نفهمدم تا حالا

فقط خدا بهمون رحم كنه. من اگه اينو پاس نكنم ترك تحصيل ميكنم. خدايي 4 روزه همش پشت سر هم دارم ميخونمش تا مرز ديوانگي رسيدم. مغز خر خوردم به خاطر شهريه كم اومدم پيام نور الان مثل ... پشيمونم و موندم توش

3. 2 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

فقط خدا بهمون رحم كنه. من اگه اينو پاس نكنم ترك تحصيل ميكنم. خدايي 4 روزه همش پشت سر هم دارم ميخونمش تا مرز ديوانگي رسيدم. مغز خر خوردم به خاطر شهريه كم اومدم پيام نور الان مثل ... پشيمونم و موندم توش
    میگم مگه اندیشه داری میخونی ؟؟؟
    بابا من یه گذرگاه مشترک 16 خطی رو خوندم و تحلیل کردم 1 ساعت طول کشید ... تازه فصل 5 رو تموم کردم ... جمعا 2 فصل خوندم
    به قول غربی ها دارم SELECTIVE میخونم ... ببینم از کجاها بیشتر میاد و هدف طراحان بیشتر رو کجاها متمرکز شده
    انشاءاله که موفق باشی

اساتید محترم یه راه حل واسه طراحی الگوریتم بدین لطفا. کجارو بیشتر بخونیم کدوم فصلها مهمتره؟
    سلام عزیز دل
    باز هم تکرار مکررات میکنم بنده که کتاب های این چنینی که خود انتشارات پیام نور زده تمرینات آخر فصل رو نمیخواد بخونید

فصل های بسیارمهم 4-5-6 هستند ... حجم بیشتر کتاب اختصاص داده شده به 5-6 به خصوص الگوریتم حریصانه ... %100 از اینا تشریحی میاد

برای فصل های 1 - 2 - 3 فقط به خاطر بسپارید که نحوه شمارش گامهای الگوریتم چه جوریه ... اینکه فرم بازگشتی یه الگوریتم چگونه هست ... روش های قضیه اصلی برای حل روابط بازگشتی رو بخون تا متوجه بشی چه جوری پیچیدگی زمانیش رو بدست میارن ... خیلی آسون و سریعه
    اگر تشریحی بخوان بدن از این بخش ها از فصل 3 میدن اونم حل رابطه بازگشتی به روش تکرار یا جایگزینی
    اینم بگم که تمرینات آخر فصل فصل های 1 - 2 - 3 همگی همون تمرینات فصل اول کتاب ساختمان داده هست که ترم پیش پاس کردیم

فصل های 7 - 8 - 9 تستی ... حجم این سه تا به اندازه 5 هم نمیشه

من پیشنهاد میکنم الگوریتم های فصل های 4 - 5 - 6 رو برای خودت خلاصه کن توی یک برگ A4 ... تحلیل و پیچیدگی زمانیش رو و توضیحاتش رو

اگر توی امتحان بیاد ازت نمیخوان که کل تحلیل های کتاب رو خالی کنی ... ازت میخوان اون چیزی که به درستی از کار الگوریتم فهمیدی رو پیاده کنی رو کاغذ .. خلاصه و جامع

و در آخر سوالات تشریحی نمونه سوالات 5-6 سری قبل رو حتما حل کن

5. 3 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

ای بابا
    زیاد نگران نباش رفیق...پیام نور هم صفای خودش رو داره

همین که شب امتحان اونجامون به سوزش میاد خودش هیجان خاصی داره...راستی به گزینه تقلب هم فکر کن...

7. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رفقا درس آمار استنباطی(3واحد) نمره عملیشو(1واحد)18 شدم و از6نمره 5 شدم الان دیدم نمره رو ورقه4.20 شدم(21غلط 9تا درست) نمره کل هم 12.13 شدم
    میشه یه محاسبه نمره کنید که بفهمم نمرم درست وارد شده یا نه؟
    کسی ج نداره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

رفقا درس آمار استنباطی(3واحد) نمره عملیشو(1واحد)18 شدم و از6نمره 5 شدم الان دیدم نمره رو ورقه4.20 شدم(21غلط 9تا درست) نمره کل هم 12.13 شدم
    میشه یه محاسبه نمره کنید که بفهمم نمرم درست وارد شده یا نه؟
    سلام و خسته نباشید

طبق این رابطه باید محاسبه بشه :

نمره نهایی شما : نمره نظری ( 4.20 امتحان + 5 میان ترم ) ضربدر 2 واحد نظری + نمره عملی 18 ضربدر 1 واحد عملی تقسیم بر کل واحد نظری و عملی که میشه ( 3 ) = 12.13

10. 3 کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من ریاضی 1 را دو بار ترمهای پیش برداشتم و سر جلسه امتحان نرفتم
    این ترم هم با ریاضی 2 باهم برداشتم . اگر هر دو را قبول بشم بعدا ایراد نمیگیرند ( برای رعایت پیش نیاز ) ؟؟

حتما یک درس را باید بیفتیم که بتونیم با پس نیاز برداریم ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این ترم هم با ریاضی 2 باهم برداشتم . اگر هر دو را قبول بشم بعدا ایراد نمیگیرند ( برای رعایت پیش نیاز ) ؟؟

اگه مشکلی بود زمان انتخاب واحد بهتون اخطار میداد ... مشکلی نیست ...

13. 2 کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

هر دو رو قبول بشید که چه بهتر ... نه مشکلی پیش نمیاد
    بله اگر افتاده باشید میتونید پیش نیاز و پس نیاز رو بصورت هم نیاز بردارید
    اگر شما درسی رو نرفته باشید سر جلسه مثلا ریاضی 1 رو ، نمیتونید همزمان با ریاضی 2 بر دارید ترم بعد ... چون نرفتن سر جلسه به معنی حذف است و یا برنداشتن اون درس هست... وقتی پیش نیاز یک درس رو اصلا بر نداشتی و یا اصلا نیفتادی چطور میخوای اون رو با پس نیاز برداری ؟
    حالا سیستم چطور اجازه داده نمیدونم
    Last edited by nits; 26-05-2013 at 18:26.

15. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض تخلف برخی از سازمان ها در جلوگیری از استخدام فارغ التحصیلان پیام نور

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور :
    دکتر حسن زیاری، رئیس دانشگاه پیام نور اظهار داشت: امتحانات دانشگاه پیام نور سراسری است و محتوای امتحانات بر اساس استانداردهای وزارت علوم مشخص شده و حتی بر خلاف سایر دانشگاه ها که در امتحانات بخشی از کتاب را حذف می کنند در پیام نور امکان این کار وجود ندارد و امتحانات کاملا کتاب محور است.
    وی تصریح کرد:درس خواندن و کسب نمره در پیام نور بسیار سخت تر از سایر دانشگاه های حضوری است و استخدام فارغ التحصیلان پیام نور هیچ فرقی با سایر دانشگاه ها ندارد.
    وی با بیان اینکه بر اساس بررسی های دیوان عدالت ادرای و معاونت برنامه ریزی راهبردی ریاست جمهوری هر دانشگاهی که از استخدام فارغ التحصیلان پیام نور جلوگیری کند خلاف قانون عمل کرده است خاطرنشان کرد: تبعیض در استخدام با سایر دانشگاه ها برخلاف عدالت است و پیام نور یک دانشگاه دولتی است که مدرک آن در داخل و خارج کشور معتبر است.

17. 2 کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •