سلام داداش مرسی بابت پاسختون مشکلی پیش نمیاد گشاد نمیشه جای پیچ بعد اونوقت پیچ بهش نخوره؟
سلام داداش مرسی بابت پاسختون مشکلی پیش نمیاد گشاد نمیشه جای پیچ بعد اونوقت پیچ بهش نخوره؟
سلام
راهِ حل آقا REZA بهترین و اقتصادی ترین راهِ حله
باید با قلاویزی که یک شماره بزرگتر از پیچ فعلی هست تعمیر بشه .
بعدش هم باید پیچش هم عوض بشه و یک شماره بزرگتر نصب بشه یعنی سایز همون قلاویز
اگر وضعش خیلی خراب باشه ممکنه مجبور بشه 2 شماره بزرگتر قلاویز بزنه . پیچ هم باید 2 شماره بزرگتر از فعلی بشه
=================================
اما سوال اصلی اینه که چرا اینطوری شده ؟
علتش همونی هست که چند سال قبل مفصلاً توضیح دادم :
بیشتر مکانیکها و مردم یاد نگرفته اند که هر پیچ یا مهره باید به اندازه ای که لازمه محکم بشه نه اینکه با تمام قدرت محکم بشه
پیچ کارتل روغن و و پیچهای کارتل و پُرکنِ گیربکس رو با پیچ یا مهره ی چرخ اشتباه گرفته اند و اونقدر سفتشون میکنند که رزوه هاش کم کم هرز میشه و یا از همون بار اول به فنا میره
پیچ کارتل روغن و کارتل گیربگس باید با زور یک بچه 7 ساله و با یک آچار 10 سانتی محکم بشه نه بیشتر
شاید همون هم زیاد باشه و زور یه بچه 5 ساله هم کافی باشه
این پیچها هیچ فشاری روش نیست و با کمی محکم شدن دیگه باز نمیشه
زبونمون و انگشتمون مو درآورد از بس گفتیم و نوشتیم![]()
اگر امتحانِ اصولی بگیرند از مکانیکهای های ایران به نظرم بیشترشون رد میشند
اصلاً در ایران شرایط صدور پروانه مکانیکی چیه ؟
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 25-12-2017 at 00:14.
سلام مجددمیگن که کارتل گیبرکس رو عوض کنم اون چطوریه؟ اگر نخوام قلاویزش کنم؟خخخخخخخخخخ الان از مکانیکم سوال کردم گفت مگه از سمت کارتل روغن میریزه گفتم نه گفت مرض داری مگه عوض کنیش خخخخخخخخخخخپس فقط میمونه قلاویز بشه جا پیچ گیربکس
Last edited by fokahi110; 25-12-2017 at 23:01.
سلام خدمت عزیزان اقا امروز رفتم نمایندگی سایپا با دستگاه بالا برد ماشین رو دست به پیچ زد کاملا محکم وسرجاش بود تمیز و خشک بدون چکهتقربا 1 هفته پیش هم کلا گیربکس پایین اوردم بلبرینگ وتمام کاسه نمدهاشو عوض کردم+چسب درزگیر به کل گیربکس .روغن گیربکس هم 3 روز پیش پارس مدوس ای پی ریختم مخصوص پراید.
Last edited by fokahi110; 26-12-2017 at 18:42.
سلام دوستان
بنده اصلاً نمیدونم فلسفه چک کردن کمکها در معاینه فنی چیه
اگر کسی میدونه لطفاً توضیح بده
چرا کمکها رو چک میکنند ؟
و اون دستگاهی که در مراکز معاینه هست , چی چی رو چک میکنه دقیقاً و چطوری میفهمه کمک مشکل داره ؟
با تشکر
سلام خوبی داداش محمد فلسفه خاصی نداره جز پول گرفتن از شخص
خودت استادی کمک فنری که خراب باشه یا روغن میزنه که باید عوض کنی یا سالم وتمیزه وکار میکنه.
راستی داداش من معاینه فنیم 5 بهمن ماه تموم میشه خودرو 2 گانه سوز هست میترسم برم بگیرم ماشینم پراید مدل 1387 هست فوق تمیز و درب کاپوت رو که باز میکنی نوشته عمر کپسول 20 سال. (ولی شنیدم 2 عدد کپسول رو باز میکنن میزارن زیر تست شما به من بگو رو چه اصولی؟من چیکار باید بکنم؟
بله قانون جدید هست که کپسول هایی که 6 یا 7 سال کارکردن باید باز بشن تست بشن و مجدد بسته بشن
و هزینش رو هم صاحب ماشین باید پرداخت کنه
برای پراید حدود 150 تومن احتمالا هزینه داره
در ضمن همون روز همه این کارا انجام نمیشه باید باز کنن و چند روز بعد برید نصب کنید
داداش سلام خوبی ماشین من مدل 87 هست ولی جدیدا امسال اونم از شهریور شروع به گاز زدن کردم تو این مدت کار نکردم باهاش کلا رو گاز حقیقت زورم میاد که برم معاینه و کپسول نو رو در بیارن و بزارن زیر تست.کرمانشاه هستم اینجا زیاد کار به معاینه ندارن.تو کاپوت هم بالا میزنی نوشته عمر کپسول 20 سال هیچوقت دست به کپسولهای پلمپ شده کارخونه نمیزنم مگر اینکه درشون بیارم دور بندازم با نو جایگزین کنم.![]()
سلام
به نظر بنده چند احتمال داره
کثیفی بیش از حد فیلتر روغن
به سر رسیدن عمر مهره روغن )فشنگی روغن - سنسورروغن(
مکانیک اگر باوجدان نباشه ممکنه پمپ روغن رو عوض کرده باشه
ضعیف شدنِ پمپ روغن به دلیل دیر به دیر روغن عوض کردن و یا روغنهای بنجل و یا هر دو یا هم
وقتی روغن داغ میشه گرانرویش خیلی کم میشه یعنی آبکی میشه و خوب پمپاژ نمیشه اگر پمپ روغن ضعیف شده باشه بر اثر فرسودگی و سایش قطعات داخلش
-------------================================
باید همیشه از روغن20W50استفاده کنید چون غلیظ تره
اگر در سردسیر هستید زمستونها 15W40 بریزید
اگر نبود , 10W40
نذارید موقع رانندگی دور موتور بالاتر از 2700 بره
با تعویض دنده در 3000 RPM میشه از استهلاک زیاد موتور و مصرف زیاد سوخت جلوگیری کرد
در 10km بریم دنده 2
سرعت هم بهتره از 80 یا 90 بالاتر نره )سرعت اقتصادی( . هر چه سرعت بره بالاتر از این استهلاک موتور و مصرف سوخت شدیداً بالا میره
==================================
یک تست برای پی بردن به وضعیت پمپ روغن
فیش برق دلکو رو بکشید و یا رله پمپ بنزین رو بردارین تا موتور روشن نشه
با موتور کاملاً سرد استارت بزنید
اگر پمپ قوی باشه بعد از چند ثانیه استارت زدن چراخ روغن خاموش میشه
پمپ ضعیف باعث بد پمپاژ شدنِ روغن به داخل کانالهای روغن میشه خصوصاً در گرما و دور مونور زیاد و این باعث بدتر شدن وضع و سایش بیش از حد قطعات میشه به علت نارسایی روغن
===========================
با موتور سرد میتونین فشنگی رو باز کنین و بشورید . شاید بهتر بشه اگر که مشکل از کثیفی فشنگی باشه
=================================
برای موتورهایی که داخلش کثیفه بهتره یک بار هم از یک مایع شستشوی داخل موتور engine flush استفاده کنید
این مایع رقیق هست مثل گازوئیل و با مونور گرم اضافه میشه رو روغن موتور
بعد از 10یا 15 دقیقه کار کردن با دور موتور 1500 , روغن کاملاً کشیده میشه و عوض میشه
از این مایع موقع تعویض روغنِ کهنه استفاده میشه چون بعدش باید روغن رو دور بریزید
=====================
اگر اینها چاره ساز نشه پس راهی ندارید جز مدارا و استفاده از روغن خوب و به موقع عوض کردن روغن و فیلتر و رانندگی با سرعت اقتصادی و تعویص دنده یه موقع
=====================
راه آخر تعویض اویل پمپ هست
=============================
برای آب بندی هم دور موتور بهتره از 3000 بیشتر نشه برای تتویض دنده
و برای رانندگی هم دور موتور بیشتر از 2500 نشه
ظاهراً آمپر دور موتور پرایدها ضرب در 100 هست . یعنی 25 میشه 2500
30 میشه 3000 RPM
بهتره بار اول هم بعد از 2000 KM فیلتر روغن عوض بشه چون قطعات زبره و براده زیاد هست توی روغن تا وقتی که قطعات خوب صیقل بخوره
سلام دوستان
سوال:
دنده برنجیهای گیربکس همه مثل هم هستند دقیقاً ؟
در نت گشتم . ظاهراً بعضی ماشینها برنجی هر دنده سایزش فرق داره و موقع تعمیر امکان نداره بشه جابجا ببندیمشون
اما ظاهراً بعضی ماشینها از عکس برنجیهاش اینطور به نظر میاد که همه یک شکل و یک اندازه هستند و مکانیک میتونه عمداً یا سَهواً اونها رو جابجا نصب کنه یعنی برنجی دنده یک رو ببنده جای 3 و 2 رو جای 4 و ...
بعضیها گفته اند که بعد از تعمیر گیربکس مثل تعویض ماهک یا میل ماهک , دنده ای که قبل از تعمیر خوب جا میرفته حالا درست جا نمیره
اگر برنجیها شبیه هم باشند پس ممکنه علتش جابجا شدن برنجیها باشه
برنجی یک چرخدنده ی هرزگرد هست و اگر ضخامت لبه اش کم بشه دنده با صدای قِررررر جا میره
سر فرصت بیشتر توضیح میدم إن شاء الله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)